HEALTHCARESTUDIES

Suosituimmat Kurssit Saint Kitts ja Nevisissä 2020/2021

Kurssit ovat yksittäisiä opetuskokonaisuuksia, jotka tarjoavat tilaisuuden monen eri alan korkeakoulutuksen hankkimiseen. Kun opiskelija on suorittanut useamman kurssin yhdeltä aihealueelta, voi tämä halutessaan vaivatta jatkaa opintojaan ja suorittaa alalta myös seritifikaatin tai tutkinnon.

Saint Kitts ja Nevis asuu useita korkea-oppimisen. On olemassa useita kouluja lääketieteen sijaitsee Saint Kitts, ja yksityishenkilöt voivat matkustaa ympäri maailmaa, jotta voidaan tutkia näissä laitoksissa.

Lääketieteen opinnot Saint Kitts ja Nevisissä

Tulokset Filter

Yhdyskäytävän lääketieteellinen ohjelma

Medical University of the Americas (MUA)
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
4 kuukautta
Englanti
Kampus

Yhdyskäytäväohjelma on erityisesti suunniteltu lisäämään opiskelijan pre-med-kurssityötä. Tämä ohjelma auttaa varmistamaan sujuvan siirtymisen MUA: n lääketieteen tohtoriohjel ...

Lue lisää

Esikliinisen lääketieteen kurssi

International University Of The Health Sciences
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

Prekliinisten opetussuunnitelma on perustettu esimerkkitapausta elinjärjestelmiin lähestymistapaa lääke, joka perustetaan yhteydet tiedon ja käytännön välittömästi.

Lue lisää

Integroitu kliininen lääketiede

International University Of The Health Sciences
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

Aikana Pre-Clinical Medical Science Program opiskelijat osallistumme ICM alkuna heidän kliininen koulutus, joka toimii valmistautuminen niiden kliinistä kierrosta.

Lue lisää