HEALTHCARESTUDIES.FI

Täältä löydät 52 Osa-aikainen lääketieteen opintoja

Opiskelijat voivat valita yksittäisiä kursseja juuri niistä aiheista, jotka heitä kiinnostavat. Opiskelijat voivat myös suorittaa useita kursseja ja muodostaa niistä kokonaisuuden, jonka avulla he voivat saavuttaa itselleen asettamiaan tavoitteita, kuten kehittää työssään tarvitsemiaan taitoja, hankkia aivan uudessa työssä tarvittavaa osaamista tai suorittaa sertifikaatin tai tutkinnon.

Kurssi Osa-aikainen

Tulokset Filter

Tietenkin: järjestelmällinen katsaus ennustavien tutkimuksen

Elevate Health
Online Part-time 3 viikkoa Request Info Alankomaat Netherlands Online

Tässä etälääkärinhoitopalvelut kurssi tutkijoille keskustellaan ja käytännössä miten määritellä arviosi kysymyksiä, miten etsiä kirjallisuutta, miten arvioida kriittisesti menetelmien laatua ensisijaisen ennusteita, ja jotka tilastollisia menetelmiä käyttää meta-analyysien tulokset ensisijainen ennustetekijöiden tutkimuksissa.

Crystal Healingin kurssi - CPD

International Open Academy
Online Full-time Part-time 60 päivää Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Oletko kiinnostunut kokonaisvaltaisesta lääketieteestä? Oletko utelias luonnollisista ja vaihtoehtoisista paranemismenetelmistä? Oletko halunnut, että tiesit enemmän kristalliparannuksesta, joten voit aloittaa oman käytännönne? Sitten tämä on kurssi sinulle!

Terveystieteiden lyhyet kurssit

University of Johannesburg
Kampus Full-time Part-time Helmikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg

Terveystieteiden lyhyet kurssit

Koulutuskurssin neonatologia

Unitelma Sapienza
Online Full-time Part-time 12 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Italia Rome Espanja Spain Online Meksiko Mexico Online Australia Australia Online Yhdysvallat USA Online Kanada Canada Online + 11 lisää

Tässä kurssin lääkärit ja sairaanhoitajat saavat kattavaa tietoa sairauksien keskosten ja aikavälin pikkulasten myös perimmäinen fysiologian ja hallintaan. He myös saada kliinistä osaamista akuutin elvytyksen ja kaikki menettelyt tarvitaan vastasyntyneiden tehohoidossa.

Tietenkin lemmikkieläinten hoito / vet avustaja

International Career Institute
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta London

Ura eläinten hoitoa tai lemmikkieläinten hoito teollisuus vetoaa niihin, joilla luontaisia ​​rakkautta lemmikeille ja eläimet yleensä. Jos ihailevat pörröinen ja pehmoinen ja hoito kesyttämätön, haluat ehkä harkita antaa tukea eläinlääkärin lääkäreitä.

Pääsy ensihoitaja tutkimusten tasolle 3

Kensington and Chelsea College
Kampus Part-time 34 viikkoa Request Info Yhdistynyt kuningaskunta London

Olet nähnyt siniset valot vilkkuvat matkalla onnettomuus, mutta tämä on vain pieni osa työstä Ensihoitajat, joka tarjoaa erilaisia ​​kokemuksia on päivittäin. Haluatko olla osa tätä palkitsevaa ammattiin?

Esikliinisen lääketieteen kurssi

International University Of The Health Sciences
Kampus Full-time Part-time Syyskuu 2019 Saint Kitts ja Nevis Basseterre

Prekliinisten opetussuunnitelma on perustettu esimerkkitapausta elinjärjestelmiin lähestymistapaa lääke, joka perustetaan yhteydet tiedon ja käytännön välittömästi.

Kliininen tutkimusapuraha

CCRP Course
Online Part-time 4 viikkoa Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Norwood

Kurssi kattaa 110 moduulia, joiden CRA: n on tiedettävä kuten käden takana. Tavoitteensa perusteella laadimme jokaisen moduulin jokaisen tuntiopintojakson. Saat tunnustetun Senior CRA -johdon Dr.Kamalin 1-on-1: n opetustunneista, kun olet suorittanut jokaisen moduulin. Kurssilla viitataan yli 80 oppikirjallisuuteen ja kirjallisuuteen CRA-koulutuksessa, jotta saat tietosi, joita myös tulevat kollegasi ja työnantajasi eivät ehkä tiedä. Tämä jättää pysyvän vaikutelman jokaisen haastattelun jälkeen. Suurin osa opiskelijoista vastaanottaa haastattelupyyntöjä vain 1 kuukausi kurssiin; toinen syy siihen, miksi moduulit ovat itsestään taipuvaisia.

Tietenkin asiantuntijaksi huumeiden rekisteröintiin ja sääntelyasiain

CESIF
Online Part-time 6 kuukautta Request Info Espanja Spain Online

Tietenkin Expert Professional Records ja Regulatory Affairs pyritään tutkinnon ja korkeakoulututkinnon suorittaneiden alalla Health Sciences ja erityisalojen liitto (apteekki, kemia, biologia jne) tai opiskelijat tulevat tutkintonsa sekä ammattilaisille liittyi äskettäin lääketeollisuuden kiinnostunut ostamaan erikoistumista, jonka avulla ne voisivat toteuttaa ammatillista toimintaa kyseisellä alalla.

Liikuntaa työpaikalla kurssi

NIVA Education
Kampus Part-time 3 päivää Islanti Reykjavík

Tuki- ja liikuntaelinten sairaudet kuten selän ja niskan-hartiaseudun on suuri ongelma työympäristössä ja liittyy alentunut työkyky ja sairauspoissaolot. Interventiotutkimuksissa liikuntaa työpaikalla on viime vuosina saatu lupaavia tuloksia ehkäisyssä ja vähentämisessä liikuntaelimistön kipu ja parantaa työkykyä eri ammattiryhmissä.

Asiantuntija syömishäiriöiden

Escuela Europea de Salud
Online Part-time 2 - 6 kuukautta Syyskuu 2019 Espanja Madrid

Koulutus tapahtuu kokonaan etäisyys tilassa antamalla opiskelijan materiaali julkaistu kirjana (IFBN kulttuuriministeriö, henkilökohtainen nidottu) ja PDF-muodossa pendrive kanssa tabletti tai kannettava tietokone (valinta) ja arviointi on käytössä alustan heijastaa vaikutuksen vuorovaikutukset tutor-opiskelija /, jotka heijastuvat ...

GSP

AESE – School for Management and Business
Kampus Part-time Lokakuu 2019 Portugali Lisbon Porto

Terveydenhuolto Outreach ovat perusta terveyden, joka on sekä inhimillinen, edullinen, kestävä ja laatu. "Hiljainen vallankumous", joka on tapahtunut tällä alalla ...

Yliopiston asiantuntija ensihoidon äärimmäisissä tilanteissa ja katastrofien

Formación Alcalá
Online Part-time 3 - 7 löydä juris doctor ‑tutkinto Syyskuu 2019 Espanja Jaén

Tuntimäärä ja ov: 500 tuntia ja 20 opintopistettä

Ylempi teknikko kasvotusten kasvoteknologiassa

Universidad Europea
Kampuksella ja verkossa Full-time Part-time 2 vuotta Request Info Espanja Villaviciosa de Odón + 1 lisää

Prosthetic Audiology -ammattikorkeakoulutuksen aikana opiskelet Workplace Training -moduulin parhaiten tunnetuissa Espanjan työpisteissä: (GN Resound, RV Alfa, GAES, Alain Afflelou) ja ulkomailla (Vivason, Coscas, Entender , Audissimo, Alain Afflelou, Amplifon).

Eläinlääkärin hoitotyön tason 2 ja 3 nipun tarjouskurssi

Oplex Careers
Online Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online

Tämä Veterinary Hoitotyön tason 2 ja 3 Course bundle antaa oppijoille käsityksen työskentelee eläinlääkärin sairaanhoitaja, ravinnosta ja ruokavaliosta, ymmärtämiseen roolisi eläinlääkäri sairaanhoitaja; Sitten jatkat keskustella eläinten kanssa ja toimii tukeva rooli käytäntö "eläinlääkäri ja enemmän.