HEALTHCARESTUDIES.FI

Täältä löydät 53 Osa-aikainen lääketieteen opintoja

Opiskelijat voivat valita yksittäisiä kursseja juuri niistä aiheista, jotka heitä kiinnostavat. Opiskelijat voivat myös suorittaa useita kursseja ja muodostaa niistä kokonaisuuden, jonka avulla he voivat saavuttaa itselleen asettamiaan tavoitteita, kuten kehittää työssään tarvitsemiaan taitoja, hankkia aivan uudessa työssä tarvittavaa osaamista tai suorittaa sertifikaatin tai tutkinnon.

Kurssi Osa-aikainen

Tulokset Filter

Koulutuskurssin neonatologia

Unitelma Sapienza
Online Full-time Part-time 12 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Italia Rome Espanja Spain Online Meksiko Mexico Online Australia Australia Online Yhdysvallat USA Online Kanada Canada Online + 11 lisää

Tässä kurssin lääkärit ja sairaanhoitajat saavat kattavaa tietoa sairauksien keskosten ja aikavälin pikkulasten myös perimmäinen fysiologian ja hallintaan. He myös saada kliinistä osaamista akuutin elvytyksen ja kaikki menettelyt tarvitaan vastasyntyneiden tehohoidossa.

Tietenkin: kehittyneet viesteihin syy tutkimukseen

Elevate Health
Online Part-time 3 viikkoa Request Info Alankomaat Netherlands Online

Tämä etälääkärinhoitopalvelut kurssi käsitellään kahta viesteihin syy epidemiologisissa tutkimuksessa eli sekoittavia ja vaikutus muutokseen. Näitä aiheita käsitellään osana molempien etiologic tutkimuksen ja havainto interventio tutkimus. Vaikutus muutokseen ja häiritsevien ovat vaikeita käsitteitä ymmärtää ja usein sekaisin. Tällä kurssilla teoriaa sekä käytännön puolta näistä asioista keskustellaan.

Korkeampi teknikko suuhygieniaan kasvotusten

Universidad Europea
Kampus Full-time Part-time 15 - 24 kuukautta Request Info Espanja Valencia Villaviciosa de Odón + 2 lisää

Euroopan ammattikeskuksessa saatavan koulutuksen laatu ja johtavien yritysten kanssa tehdyt harjoittelusopimukset tekevät sinusta ammattitaitoisen ammattilaisen. Alalla, jolla on kasvava työllistarjous, korkeamman asteen ammatillisen koulutuksen syklin opiskelijat ovat yritysten halutuimpia.

Kurssi Master Herbalistissa - CPD

International Open Academy
Online Full-time Part-time 60 päivää Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Ihmiset ovat hoitaneet henkisiä ja fyysisiä sairauksia tuhansia vuosia. Jokaisella kylällä oli oma päällikkö Herbalist, erikoislääkäri, joka kohteli heitä ympäröiviä heidän tietämyksensä luonnollisesta maailmasta ja hoidoista, joita voimme löytää kasveista.

Kurssi hammashoitaja (hammas avustaminen)

International Career Institute
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta London

Ehkä enemmän kuin ottaa työtä, joka maksaa hyvin, hoitajille voi tuntea hyvä, että ne auttavat monia ihmisiä paremmin hymyilee. Jos olet kiinnostunut saavuttamaan taitoja, joita haluttu monet hammaslääkäri-työnantajat, ilmoittautua ICI: n hammashoitaja kurssi. Meidän kurssi tarjoaa kaikki koulutusta täytyy olla luotettava ja pätevä hammashoitaja.

Lyhytkursseja terveystieteiden

University of Johannesburg
Kampus Full-time Part-time Helmikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg

Lyhytkursseja Health Sciences

GSP

AESE – School for Management and Business
Kampus Part-time Lokakuu 2019 Portugali Lisbon Porto

Terveydenhuolto Outreach ovat perusta terveyden, joka on sekä inhimillinen, edullinen, kestävä ja laatu. "Hiljainen vallankumous", joka on tapahtunut tällä alalla ...

Asiantuntija syömishäiriöiden

Escuela Europea de Salud
Online Part-time 2 - 6 kuukautta Syyskuu 2019 Espanja Madrid

Koulutus tapahtuu kokonaan etäisyys tilassa antamalla opiskelijan materiaali julkaistu kirjana (IFBN kulttuuriministeriö, henkilökohtainen nidottu) ja PDF-muodossa pendrive kanssa tabletti tai kannettava tietokone (valinta) ja arviointi on käytössä alustan heijastaa vaikutuksen vuorovaikutukset tutor-opiskelija /, jotka heijastuvat ...

asiantuntija - asiantuntija farmasian ja farmasian

Campus Universitario Europeo
Online Full-time Part-time 6 kuukautta Syyskuu 2019 Espanja Marbella A Coruña Madrid + 3 lisää

Kiitos asiantuntija Apteekki ja lääketeollisuus saavat vankan koulutuksen, jonka avulla voit hankkia teoreettista ja käytännön tietoa tärkeää harjoitella teknikko

Ultraäänitekniikan kurssi

ATI College
Kampus Full-time Part-time 18 - 27 kuukautta Request Info Yhdysvallat Norwalk Los Angeles + 2 lisää

Ultraäänitekniikan ohjelman tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita opiskelemaan lääketieteellisen alan ammattimainen sonografi, päästäkseen kehittämään ihmisten välistä vuorovaikutusta potilaan ja lääketieteellisen hallinnon kanssa, kouluttamaan ääniaaltoja hyödyntäen ihmiskehon kuvaamista tutkimusprosessissa, auttamaan parantamaan kykyä harjoittaa asianmukaista potilashoitoa, varmistaakseen, että opiskelijoilla on mahdollisuus käsitellä korkealaatuista kuvaa optimaalisella tiedolla diagnoosimenettelyyn ja tarjota ymmärrystä, lääketieteellistä kykyä ja ongelmanratkaisutaitoa työskentelemään sonografiaammalla.

First Aid at Work Course

Oplex Careers
Online Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online

Liikuntaa työpaikalla kurssi

NIVA Education
Kampus Part-time 3 päivää Islanti Reykjavík

Tuki- ja liikuntaelinten sairaudet kuten selän ja niskan-hartiaseudun on suuri ongelma työympäristössä ja liittyy alentunut työkyky ja sairauspoissaolot. Interventiotutkimuksissa liikuntaa työpaikalla on viime vuosina saatu lupaavia tuloksia ehkäisyssä ja vähentämisessä liikuntaelimistön kipu ja parantaa työkykyä eri ammattiryhmissä.

Luonnollinen terveystodistus

Pacific Rim College
Kampus Full-time Part-time 2 vuotta Syyskuu 2019 Kanada Victoria + 1 lisää

Natural Health-ohjelma on 2-vuotta (4-lukukauden) ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille yleiskuvan monet luonnon terveyden aloilla. NHP voidaan pitää riippumaton todistus

Teoreettinen erikoistumiskurssi ja psykoanalyyttinen käytäntö

Academia de Psicoanalisis
Kampus Online Full-time Part-time 2 vuotta Request Info Espanja Madrid + 2 lisää

Sigmund Freud osoitti psykoanalyyttisen opin luomisessa, että kaikki käyttäytymisemme, tunteemme ja tapamme liittyä toisiinsa määräytyvät tiedostamattomien motivaatioiden perusteella, joita emme tunne itsellemme, vaikkakaan ei vähemmän voimakkaita. Tällaiset motivaatiot viittaavat aiheen historiaan, tarinaan, jota ei ole ilmaistu aikaisempana aikajärjestyksessä "ylittänyt" vaan tässä ja nyt pysyvässä toistossa. Linkit, jotka saavat meidät puhumaan olenteiksi, jonka historiasta henkilö tulee pisteitä, rakenteeksi, aiheen kohtaloksi. Kun kuuntelet potilaita, löydämme jälkiä tästä kohtalosta kaikilla todellisuuden näkökohdillaan: taloudellinen, ammatillinen, affektiivinen, seksuaalinen, sekä syvällinen erimielisyys kaikista näistä asioista, joita hän arvoituksellisesti asuu. Haluavat tietää tästä, asema, johon psykoanalyysi tekee, toimii arvokkaana asemana Toisen halun ylivoimaisen luonteen suhteen. Psykoanalyysin etiikka, siirto läpi, asentaa aukon siitä, mitä minusta ja itse kysymyksestä on kirjoitettu. Miten haluan elää elämääni? Psykoanalyysin akatemia edustaa matkaa näiden risteysten läpi, yhteisen kasvualueen ja rajoittaa ihmisten epämukavuutta. Tällainen on se kohta, jossa tutkimus ja hoito ovat yhtäpitäviä. Kuka ohittaa, toistaa. Kuka on valmis tietämään ... kuka haluaa, on elämä.

Maisteri kliinisen kuntoutus ja mielenterveyden neuvonta - netissä

Thomas University
Online Part-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Thomasville

Tehtävänä jatko-ohjelma Clinical Kuntoutus ja mielenterveys Terapia on luoda dynaaminen oppimisympäristö, joka edistää henkistä ja henkilökohtaista kehitystavoitteet meidän opiskelijoiden työskennellä ammattilaisten alalla kuntoutusohjausta. Tämä sisältää valmistautuu jokainen opiskelija siirtää kansallisen Certified kuntoutusohjaajan (CRC) tentti sekä olla akateemisesti valmiita tulemaan Lisensoituun Associate alan asiantuntijoihin.