Filter
Kurssit
Tahti: Part-time

Parhaat Osa-aikainen lääketieteen opintoja Kirurgiassa 2019/2020

Opiskelijat voivat valita yksittäisiä kursseja juuri niistä aiheista, jotka heitä kiinnostavat. Opiskelijat voivat myös suorittaa useita kursseja ja muodostaa niistä kokonaisuuden, jonka avulla he voivat saavuttaa itselleen asettamiaan tavoitteita, kuten kehittää työssään tarvitsemiaan taitoja, hankkia aivan uudessa työssä tarvittavaa osaamista tai suorittaa sertifikaatin tai tutkinnon.

Leikkaus on lääketieteellinen erikoisuus, jossa lääkärit tutkivat ja hoitavat potilaita erityisillä lääkinnällisistä välineistä. Ihmiset, jotka haluavat tulla kirurgiksi, yleensä tutkivat eri lääketieteellisten ongelmien taustalla olevia teorioita ja kouluttavat käytännön menetelmiä näiden sairauksien hoitoon.

Osa-aikainen Kurssi Kirurgiassa

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Kirurgia

Formación Alcalá

Tuntimäärä ja ov: 500 tuntia ja 20 opintopistettä. ... [+]

Suositut Osa-aikainen Kurssit Kirurgiassa. Tuntimäärä ja ov: 500 tuntia ja 20 opintopistettä. Kesto: 3 kuukautta minimi ja enintään 7 kuukautta ilmoittautuminen - tila: Materiaali toimitetaan kirjana + arviointi ja Oppaat Virtual Training Platform Alcalá. Tavoitteet Hanki teoreettinen perusta ja kehittää taitoja, kykyjä ja asenteita tarvitaan, jotta voit estää, diagnosoida ja hoitaa potilaita, joilla on krooninen munuaisten vajaatoiminta, dialyysi ja elinsiirroista. Hanki tietoa, taitoja, tekniikoita ja menettelyt, joilla estetään ja oikein hoitaa munuaisten sairaus. Anna syvällinen ja päivitetään tietoa, teknistä osaamista ja osaamista, joita tarvitaan diagnoosin ja hoidon nefrologian sairas. Syventää suhde klii... [-]
Espanja Jaén
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Part-time
3 - 7 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi