Filter
Kurssit
Eurooppa Tahti: Part-time

Parhaat Osa-aikainen Kurssit Kirurgiassa 2019 Eurooppa

Kurssit ovat yksittäisiä opetuskokonaisuuksia, jotka tarjoavat tilaisuuden monen eri alan korkeakoulutuksen hankkimiseen. Kun opiskelija on suorittanut useamman kurssin yhdeltä aihealueelta, voi tämä halutessaan vaivatta jatkaa opintojaan ja suorittaa alalta myös seritifikaatin tai tutkinnon.

Kirurgit ovat lääkäreitä, jotka käyttävät lääketieteellisiä välineitä potilaiden ongelmalähtöisten alueiden selvittämiseen, korjaavat kehon toimintahäiriöt ja poistavat haitalliset rakenteet. Kirurgian koulutusohjelmat opettavat ammattilaisia ​​käyttämään kirurgisia välineitä turvallisesti ja tehokkaasti.

On enemmän kuin neljä tuhatta korkeakoulut Euroopassa, johtavien tutkimuslaitosten pienille, opetus-keskittynyt yliopistoihin. Eurooppa itse ei ole niin paljon erilainen kuin muut maanosat, ulottuvat Napapiiriltä Afrikan rannikolle.

Kurssi Osa-aikainen Kirurgiassa Eurooppa

Read More Read Less

1 tulosta kohteessa Kirurgia, Eurooppa

Formación Alcalá

Tuntimäärä ja ov: 500 tuntia ja 20 opintopistettä. ... [+]

Suositut Osa-aikainen Lääketieteen opinnot Kirurgiassa Eurooppa. Tuntimäärä ja ov: 500 tuntia ja 20 opintopistettä. Kesto: 3 kuukautta minimi ja enintään 7 kuukautta ilmoittautuminen - tila: Materiaali toimitetaan kirjana + arviointi ja Oppaat Virtual Training Platform Alcalá. Tavoitteet Hanki teoreettinen perusta ja kehittää taitoja, kykyjä ja asenteita tarvitaan, jotta voit estää, diagnosoida ja hoitaa potilaita, joilla on krooninen munuaisten vajaatoiminta, dialyysi ja elinsiirroista. Hanki tietoa, taitoja, tekniikoita ja menettelyt, joilla estetään ja oikein hoitaa munuaisten sairaus. Anna syvällinen ja päivitetään tietoa, teknistä osaamista ja osaamista, joita tarvitaan diagnoosin ja hoidon nefrologian sairas. Syventää suhde klii... [-]
Espanja Jaén
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Part-time
3 - 7 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi