Filter
Kurssit
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

11 Parasta Kurssia Farmasiassa 2019/2020

Kurssit ovat koulutuskokonaisuuksia, joiden tarkoituksena on laajentaa kurssin suorittajan tietoa tietystä aiheesta tai alasta. Kurssien sisältö, pituus ja pääsyvaatimukset voivat vaihdella, mutta kurssi suoritetaan yleensä työllisyysnäkymien ja palkkakehityksen parantamiseksi.

Mikä ihmeen farmasian kurssi? Eroja eri maissa suoritettavien farmasian kurssien välillä tietysti on, mutta pääsääntöisesti osallistujat oppivat kursseilla lääkkeistä ja siitä, miten ne vaikuttavat ihmiskehoon ja miten niillä voidaan hoitaa vammoja, vaivoja ja sairauksia. Kursseilla käsitellään usein seuraavia aiheita: yleinen terveydenhuolto, farmaseutin etiikka, apteekkilainsäädäntö ja lääkeriippuvuuteen liittyvät kysymykset. Myös kemiaa, biologiaa ja biotieteitä painotetaan.

Farmasian kursseilla aiheen tuntemus lujittuu, ja joskus kurssit ovat pakollnen osa tutkinto-ohjelmaa tai täydennyskoulutusta. Yleensä ansiotaso nousee koulutuksen myötä.

Farmasian kurssien kustannukset vaihtelevat huomattavasti, ja niihin vaikuttavat esimerkiksi oppilaitoksen sijaintimaa sekä kurssin kesto. Ota yhteyttä oppilaitoksiin, niin saat varmasti ajantasaista ja paikkansapitävää tietoa kursseille ilmoittautumisesta.

Suurimmalla osalla farmasian kursseja suorittavista on tavoitteena valmistua farmaseutiksi. Osa kursseilla käyvistä työllistyy farmaseutin avustajina, tutkijoina, tiedekirjoittajina tai toksikologeina. Osa löytää töitä terveydenhuollon tai lääketeollisuuden myyntiedustajina, farmakologeina tai lääkealan valvontatehtävissä. Joillain farmasia-alan urilla vaaditaan lisäkoulutusta, ja jos haluaa opettaa farmasiaa tai vastaavaa alaa collegetasolla, täytyy suorittaa vähintään maisterin tutkinto.

Meidän tietokantamme on loistava tietolähde, ja sen avulla on helppo vertailla verkossa suoritettavia farmasian kursseja, joita oppilaitokset eri puolilla maailmaa tarjoavat. Tutustu ohjelmiin alla ja ota suoraan yhteys valitsemasi oppilaitoksen hakijapalveluihin verkkolomakkeen avulla.

Lue lisää Näytä vähemmän

11 tulosta kohteessa Farmasia

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Apteekki- ja parafarmatiikan teknikko-kurssi tarjoaa pääsyn työmarkkinoiden vaativimpiin ammatteihin ja kasvuun, joka johtuu apteekkien ja parafarmaksien leviämisestä kok ... [+]

Yksi vaativimmista ammattilaisista työmarkkinoilla apteekkien ja parafarmaksien suuren kasvun takia.

Apteekki- ja parafarmatiikka-alan teknikko-kurssi tarjoaa pääsyn työmarkkinoiden vaativimpiin ammatteihin, joilla on suuri huipentuma apteekkien ja parafarmaksien leviämisen vuoksi koko valtion alueella.

Kurssimme myös valmistaa sinut niin, että voit esittää itsellesi täyden takuun FP-virallisen tutkinnon hankkimiseen liittyvistä ilmaisista testeistä ja tulla apteekki- ja farmaseuttiteknikkoksi, jonka kanssa voit kilpailla kansanterveyden saatavuudesta.

Jos haluat, tämä kurssi opetetaan myös verkossa.

OpitFarmakologian perusteet ja sinä tutustut lääkkeisiin ja niiden valmisteluun liittyvään terminologiaan.Voit auttaa lääkkeiden ja niihin liittyvien tuotteiden jakamisessa ja valmistelussa.Osallistu farmaseuttisten ja parafarmaseuttisten tuotteiden myyntiin, edistämällä terveyden edistämistä.Suorita hallinnollisia tehtäviä ja varastonvalvontaa laadun, turvallisuuden ja ympäristönsuojelun vaatimusten mukaisesti.Voit työskennelläLääkealan laitokset.Parapharmacies.KosmetiikkaliikkeetHuumeiden kaupat.Sairaalaapteekit.Kliiniset analyysilaboratoriot.Vaatimukset:... [-]
Espanja Madrid
Syyskuu 2020
Englanti
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Tule sertifioiduksi asiantuntijaksi, harjoittele parhaita yrityksiä ja työskentele haluamallasi tavalla ... [+]

Kurssin kuvaus apteekkiassistentista Madridissa

Apteekin avustaja on apteekkihenkilökunnan avustaja tehtävissä, kuten vastaanotto, asiakaspalvelu, master-kaavojen valmistelu, laboratorioille jne. Auta apteekkia kaikilla työalueilla.

Tämä Madridissa tapahtuvan kasvotieteen apteekkikurssin kurssi noudattaa BOE: n ohjeita tämäntyyppiselle koulutukselle. Tällä kurssilla voit työskennellä apteekkeina apteekeissa ja parafarmacioissa.

Teoreettisen osan päätyttyä sinulla on oikeus 160 tunnin harjoitteluun Madridin yrityksissä, joilla on todellisia mahdollisuuksia saada työpaikka.

Jos haluat, tämä kurssi opetetaan myös verkossa.

Kenen tulisi osallistua

Kaikille niille, jotka haluavat saada koulutusta terveyden alalla, haluavat kehittää työelämäänsä apteekkien avustajina.... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of East Anglia

Kolmen päivän asuntokenttämatka antaa sinulle runsaasti mahdollisuuksia työskennellä yhdessä tekemällä teoria käytännössä analysoimalla reaalitietoja, joita keräät joetut ... [+]

Kolmen päivän asuntokenttämatka antaa sinulle runsaasti mahdollisuuksia työskennellä yhdessä tekemällä teoria käytännössä analysoimalla reaalitietoja, joita keräät joetutkimuksissa ja ekologisissa tutkimuksissa.

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Norwich
Request Info
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Valmistele apteekkikursseille Manchesterin yliopistossa INTO Manchesterin kansainvälisen säätiön kurssilla yhteistyössä Manchesterin yliopiston kanssa. ... [+]

Manchesterin yliopisto oli ensimmäinen Yhdistyneen kuningaskunnan yliopisto, joka tarjosi apteekkiturvatutkinnon ja on nyt 6. sijalla Iso-Britanniassa apteekissa ja farmakologiassa (The Times ja Sunday Times Good University Guide).

Miksi hakea kansainvälisen säätiön ohjelmaa? Taattu ehdollinen reitti Manchesterin yliopiston perustutkinnon vuoden 1 vuoteen (edellyttäen, että haastattelu ja online-testi hyväksytään ja tarjouksen ehdot täyttyvät). Laadunvarmistettu, NCUK: n akkreditoima ohjelma Manchester Universityn tunnustama. Pääsy erilaisiin yliopistotiloihin, mukaan lukien maailmanluokan kirjasto, urheilu ja sosiaaliset palvelut.

Kurssivaihtoehdot

Kurssille on tarjolla kaksi vaihtoehtoa:... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Request Info
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
CESIF

Joiden tarkoituksena on valmistuneet tai valmistuneet farmasian, kemiallisten, biologisten, eläinlääkintä- ja muut korkeakoulututkinnon liittyvät lääkealalla. Se on suun ... [+]

WHO olisi

Joiden tarkoituksena on valmistuneet tai valmistuneet farmasian, kemiallisten, biologisten, eläinlääkintä- ja muut korkeakoulututkinnon liittyvät lääkealalla.

Se on suunnattu vastavalmistuneille tai harjoitellaan alan ammattilaisten, jotka vaativat jonkin verran erikoistumista ammattilaisena kehittämisen välineenä.

TAVOITTEET

Ensisijaisena tavoitteena CESIF on koulutusta ammattilaisille korkeatasoista asiantuntemusta eri johto- tarjoavat yritykset, täydentäen opetusalueet kattava ja henkilökohtainen valmistautuminen hakuun.

KESTO

750 tuntia. 45 virtuaaliluokkahuoneet, virtuaalinen opetusohjelmia 5 tuntia, 450 tuntia henkilökohtaista työtä ja 250 tuntia valmistukseen opinnäytetyön. ... [-]

Espanja Espanja Online
Request Info
Espanjalainen
Part-time
6 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
CESIF

Tietenkin Expert Professional Records ja Regulatory Affairs pyritään tutkinnon ja korkeakoulututkinnon suorittaneiden alalla Health Sciences ja erityisalojen liitto (apte ... [+]

WHO olisi

Asiantuntijaksi Course Records ja Regulatory Affairs pyritään tutkinnon ja korkeakoulututkinnon suorittaneiden alalla Health Sciences ja erityisalojen liitto (apteekki, kemia, biologia jne) tai opiskelijat, jotka he saavat pätevyyden, samoin kuin alan ammattilaiset liittyi äskettäin lääketeollisuuden kiinnostunut ostamaan erikoistumista, jonka avulla ne voisivat toteuttaa ammatillista toimintaa kyseisellä alalla.

TAVOITTEET

Tavoitteena Asiantuntijaksi Course Records ja Regulatory Affairs On antaa opiskelijalle kattavan, syvä ja käytännön näkemystä kaikessa sääntöjen lääkkeiden rekisteröinnin, kansallisesti ja kansainvälisesti sekä kaikki tarvittavat tekniset vaatimukset myyntilupaan tuotteet kaikkien terveys ja mahdollisimman lyhyessä ajassa.... [-]

Espanja Espanja Online
Request Info
Espanjalainen
Part-time
6 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
University of California, Irvine - Summer Session

Opiskele ulkomailla Etelä-Kalifornian sydämessä tänä kesänä, vain muutaman minuutin päässä kauniista Orange Countyn rannoista! ... [+]

Kesä Pharmaceutical Sciences Engineering kurssi KaliforniassaS1 PHRMSCI 90 Puhuminen tiedestä 4S1 PHRMSCI 120 Ihmisen fysiologia 4S1 PHRMSCI 170A Molekyylilääketieteet I 4S10 PHRMSCI 174L BiopharmaceuticsS10 PHRMSCI 177L Lääkekemian laboratorio 3S2 PHRMSCI 90 Puhuminen tiedestä 4S2 PHRMSCI 120L: n ihmisen fysiologian laboratorio 3S2 PHRMSCI 170B Molekulaarinen farmakologia II 4S2 PHRMSCI 171 Fysikaalinen biokemia 4S2 PHRMSCI 173 FarmakoterapiaMiksi opiskella UCI: ssä?

UC Irvine yhdistää suuren, dynaamisen tutkimusyliopiston vahvuudet pienen korkeakoulun ystävälliseen tuntomerkintään ja uskomattoman palkkion vertaansa vailla olevaan Etelä-Kalifornian sijaintiin.

Summer Session tarjoaa yli 800 kursseja 70 akateemisella tieteenalalla. Opiskelijat osallistuvat maailmankuulun tiedekunnan johtamiin kursseihin ja elävät ja opiskelevat amerikkalaisia ​​opiskelijoita.... [-]

Yhdysvallat Irvine
Request Info
Englanti
Full-time
6 - 12 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Fleming College

Koska apteekki teknikko, sinun tulee arvostetaan ja olennainen jäsenenä Ontarion terveydenhuollon tiimi, joka työskentelee johdon ja valvonnan farmaseutit. ... [+]

Koska apteekki teknikko, sinun tulee arvostetaan ja olennainen jäsenenä Ontarion terveydenhuollon tiimi, joka työskentelee johdon ja valvonnan farmaseutit.

Ohjelmassa korostetaan

Apteekki teknikot työskentelevät hyvin tiiviisti farmaseutit optimaalisen lääkehoidon tuloksia potilaille.

Apteekin teknikon tehtävänä vaatii heitä keskittymään teknistä puolta reseptiä, suorita med sovinnon keräämällä mahdollisimman lääkitystausta potilailta, suorita tuotteiden valmistuksen ja jakelun toimintoja sekä varastojen hallinta.

Koska rekisteröity apteekki teknikko, valmistuneet osallistuu terveyden edistämiseksi ja tarjoamaan koulutusta, kuten lääketieteellisen laitteen koulutus tai yhteensovittaminen terveyskeskuksen päivää. Apteekki teknikot työskentelevät yhdessä apteekissa joukkue ja muita terveydenhuollon ammattilaisia ​​hoidon jatkuvuuden turvaamiseksi.... [-]

Kanada Peterborough Lindsay Minden Cobourg  + 1 More
Request Info
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Campus Universitario Europeo

Kiitos asiantuntija Apteekki ja lääketeollisuus saavat vankan koulutuksen, jonka avulla voit hankkia teoreettista ja käytännön tietoa tärkeää harjoitella teknikko ... [+]

Expert - asiantuntija apteekki ja lääketeollisuus Kiitos asiantuntija Apteekki ja lääketeollisuus saavat vankan koulutuksen, joka mahdollistaa hankkia teoreettista ja käytännön tietoa tärkeää harjoitella teknikko Apteekki, ja näin parantaa päivittäistä työtä tai edistää itse ammatissa: Hallitsee yleisiä periaatteita farmakologian, mukaan lukien käsitteet huumeiden, aktiivinen ainesosa, merkintä, annostus, sivuvaikutuksia, jne.. Voit ostaa riittävästi tietoa anatomiasta ja fysiologiasta ymmärtämään alkuperän taudista ja lääkkeet tarkoitettu erilaisten sairauksien synnyssä. Tapaa salaisuudet asiakkaan viestinnän, apteekki teknikko tiedolla tarvitaan tarjota psykologista tukea potilaalle. Tapaat ja hallitsemaan apteekki ja eri tieteenalojen, jotka käsittävät: homeopatia, dermopharmacy ja kosmetiikka, ortopedia, kasviperäisten lääkeaineiden, optiikka jne.. Opi eri johtotehtävissä ja apteekkien apteekki ja sairaala. ... [-]

Espanja Marbella A Coruña Madrid
Syyskuu 2020
Full-time
Part-time
6 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
International Career Institute

Jos olet motivoitunut yksilö jotka uskovat kovaa työtä, on erinomainen organisointikykyä, ja aidosti huolta asiakkaille, niin uran apteekin avustaja voi olla oikea sinull ... [+]

Jos olet motivoitunut yksilö jotka uskovat kovaa työtä, on erinomainen organisointikykyä, ja aidosti huolta asiakkaille, niin uran apteekin avustaja voi olla oikea sinulle! Pharmacy avustajat nauttia vakaa ja palkitseva uraa, jotka ovat välttämättömiä terveydenhuollon alalla. Jos tämä uravaihtoehto kipinät kiinnostuksesi, alkaa ilmoittautumalla ICI: n apteekissa avustaja kurssin.

Kurssikuvaus Apteekki Team Rooli ja vastuut Pharmacy Assistant farmakologia reseptiä Inventory Control Apteekki Pharmacy Terminologia Retail Pharmacy Käytännöt Uranäkymät

Bureau of Statistics ennustetaan nopeaa kasvua työllistymismahdollisuuksia apteekki avustajien. Koska yhä useammat ihmiset ovat nykyään toteuttamisessa on tärkeää fyysisen hyvinvoinnin ja luottavat reseptilääkkeiden tarve apteekin henkilökunnan kasvaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
Elevate Health

Tämän Pharmacoepidemiology- ja Drug Safety -kurssin aikana opit tyypillisiin ongelmiin (kuten hämmennystä indikaatiolla tai harvinaisilla sivuvaikutuksilla) ja erilaisia ... [+]

Pharmacoepidemiology and Drug Safety

Farmakoepidemiologia ja huumeiden turvallisuus: nykyinen kysymys

Tulevien vuosien aikana entistä innovatiivisempien huumausaineiden hoitoa ajatellen yhteiskunta vaatii uusia lähestymistapoja vertailevaan riski- ja hyötyarviointiin sekä uusia käsitteitä. Tällaiset arvioinnit toteutetaan yleensä vasta, kun asianmukaisia ​​terapioita on käytetty laajasti päivittäisessä käytännössä. Eri lääkehoitojen turvallisuus ja riskienhallinta arvioidaan sitten havainnointiin liittyvien epidemiologisten tutkimusten yhteydessä (esim. Todiste "turvallisuudesta" ja todiste "tehokkuudesta"). Tämä on looginen seuraava askel satunnaistettujen kliinisten tutkimusten jälkeen, jotka on suunniteltu osoittamaan lääkkeen "tehokkuutta".... [-]

Alankomaat Alankomaat Online
Request Info
Englanti
Part-time
3 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi