HEALTHCARESTUDIES.FI

Näytä kaikki Osa-aikainen Lääketieteen opinnot Eurooppa 2019

Opiskelijat voivat valita yksittäisiä kursseja juuri niistä aiheista, jotka heitä kiinnostavat. Opiskelijat voivat myös suorittaa useita kursseja ja muodostaa niistä kokonaisuuden, jonka avulla he voivat saavuttaa itselleen asettamiaan tavoitteita, kuten kehittää työssään tarvitsemiaan taitoja, hankkia aivan uudessa työssä tarvittavaa osaamista tai suorittaa sertifikaatin tai tutkinnon.

Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atlantin valtameri lännessä.

Kurssi Eurooppa Osa-aikainen

Tulokset Filter

Online kurssi: Survival Analysis

Elevate Health
Online Part-time 3 viikkoa Request Info Alankomaat Netherlands Online

Tämä online-lääketieteellinen kurssi tuo esiin selviytymisanalyysin ja kattaa monet epidemiologiseen tutkimukseen säännöllisesti kohdistuvat selviytymis- ja analysointitekniikat. Tarpeellista tilastotieteoria esitellään, mutta kurssi keskittyy käytännön esimerkkeihin, jossa korostetaan tietojen analysointia vastaavan tutkimuskysymyksen kanssa. Lab-istunnot antavat opiskelijoille mahdollisuuden soveltaa teoriaa todellisiin datasetteihin käyttäen vapaata tilastotietoharjoitetta R.

Koulutuskurssin neonatologia

Unitelma Sapienza
Online Full-time Part-time 12 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Italia Rome Espanja Spain Online Meksiko Mexico Online Australia Australia Online Yhdysvallat USA Online Kanada Canada Online + 11 lisää

Tässä kurssin lääkärit ja sairaanhoitajat saavat kattavaa tietoa sairauksien keskosten ja aikavälin pikkulasten myös perimmäinen fysiologian ja hallintaan. He myös saada kliinistä osaamista akuutin elvytyksen ja kaikki menettelyt tarvitaan vastasyntyneiden tehohoidossa.

Ylempi teknikko kasvotusten kasvoteknologiassa

Universidad Europea
Kampuksella ja verkossa Full-time Part-time 2 vuotta Request Info Espanja Villaviciosa de Odón + 1 lisää

Prosthetic Audiology -ammattikorkeakoulutuksen aikana opiskelet Workplace Training -moduulin parhaiten tunnetuissa Espanjan työpisteissä: (GN Resound, RV Alfa, GAES, Alain Afflelou) ja ulkomailla (Vivason, Coscas, Entender , Audissimo, Alain Afflelou, Amplifon).

Kurssi Master Herbalistissa - CPD

International Open Academy
Online Full-time Part-time 60 päivää Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Ihmiset ovat hoitaneet henkisiä ja fyysisiä sairauksia tuhansia vuosia. Jokaisella kylällä oli oma päällikkö Herbalist, erikoislääkäri, joka kohteli heitä ympäröiviä heidän tietämyksensä luonnollisesta maailmasta ja hoidoista, joita voimme löytää kasveista.

Tietenkin lemmikkieläinten hoito / vet avustaja

International Career Institute
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta London

Ura eläinten hoitoa tai lemmikkieläinten hoito teollisuus vetoaa niihin, joilla luontaisia ​​rakkautta lemmikeille ja eläimet yleensä. Jos ihailevat pörröinen ja pehmoinen ja hoito kesyttämätön, haluat ehkä harkita antaa tukea eläinlääkärin lääkäreitä.

asiantuntija - asiantuntija farmasian ja farmasian

Campus Universitario Europeo
Online Full-time Part-time 6 kuukautta Syyskuu 2019 Espanja Marbella A Coruña Madrid + 3 lisää

Kiitos asiantuntija Apteekki ja lääketeollisuus saavat vankan koulutuksen, jonka avulla voit hankkia teoreettista ja käytännön tietoa tärkeää harjoitella teknikko

First Aid at Work Course

Oplex Careers
Online Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online

Tietenkin asiantuntijaksi huumeiden rekisteröintiin ja sääntelyasiain

CESIF
Online Part-time 6 kuukautta Request Info Espanja Spain Online

Tietenkin Expert Professional Records ja Regulatory Affairs pyritään tutkinnon ja korkeakoulututkinnon suorittaneiden alalla Health Sciences ja erityisalojen liitto (apteekki, kemia, biologia jne) tai opiskelijat tulevat tutkintonsa sekä ammattilaisille liittyi äskettäin lääketeollisuuden kiinnostunut ostamaan erikoistumista, jonka avulla ne voisivat toteuttaa ammatillista toimintaa kyseisellä alalla.

Asiantuntija tunneäly

Escuela Europea de Salud
Online Part-time 2 - 6 kuukautta Syyskuu 2019 Espanja Madrid

Koulutus tapahtuu kokonaan etäisyys tilassa antamalla opiskelijan materiaali julkaistu kirjana (IFBN kulttuuriministeriö, henkilökohtainen nidottu) ja PDF-muodossa pendrive kanssa tabletti tai kannettava tietokone (valinta) ja arviointi on käytössä alustan heijastaa vaikutuksen vuorovaikutukset tutor-opiskelija /, jotka heijastuvat ...

Liikuntaa työpaikalla kurssi

NIVA Education
Kampus Part-time 3 päivää Islanti Reykjavík

Tuki- ja liikuntaelinten sairaudet kuten selän ja niskan-hartiaseudun on suuri ongelma työympäristössä ja liittyy alentunut työkyky ja sairauspoissaolot. Interventiotutkimuksissa liikuntaa työpaikalla on viime vuosina saatu lupaavia tuloksia ehkäisyssä ja vähentämisessä liikuntaelimistön kipu ja parantaa työkykyä eri ammattiryhmissä.

21 päivää rakastaa kehosi kurssia

Of Course Learning
Online Part-time 21 päivää Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online Yhdysvallat USA Online + 2 lisää

Oletteko pelko peiliin joka aamu? Olisitko onnellisempi jos voisit tehdä sen ja hymyillä ?! Jos vastaus on "kyllä!" Niin tämä on matkaa sinulle. Tämä kurssi auttaa syöt mindfully ja kehittää paremmin suhde ruokaan. Se auttaa myös ymmärtämään, että voit rakastaa kehon, ja että se tekee sinut onnellisemmaksi, jos teet ...

Yliopiston asiantuntija ensihoidon äärimmäisissä tilanteissa ja katastrofien

Formación Alcalá
Online Part-time 3 - 7 löydä juris doctor ‑tutkinto Syyskuu 2019 Espanja Jaén

Tuntimäärä ja ov: 500 tuntia ja 20 opintopistettä

Teoreettinen erikoistumiskurssi ja psykoanalyyttinen käytäntö

Academia de Psicoanalisis
Kampus Online Full-time Part-time 2 vuotta Request Info Espanja Madrid + 2 lisää

Sigmund Freud osoitti psykoanalyyttisen opin luomisessa, että kaikki käyttäytymisemme, tunteemme ja tapamme liittyä toisiinsa määräytyvät tiedostamattomien motivaatioiden perusteella, joita emme tunne itsellemme, vaikkakaan ei vähemmän voimakkaita. Tällaiset motivaatiot viittaavat aiheen historiaan, tarinaan, jota ei ole ilmaistu aikaisempana aikajärjestyksessä "ylittänyt" vaan tässä ja nyt pysyvässä toistossa. Linkit, jotka saavat meidät puhumaan olenteiksi, jonka historiasta henkilö tulee pisteitä, rakenteeksi, aiheen kohtaloksi. Kun kuuntelet potilaita, löydämme jälkiä tästä kohtalosta kaikilla todellisuuden näkökohdillaan: taloudellinen, ammatillinen, affektiivinen, seksuaalinen, sekä syvällinen erimielisyys kaikista näistä asioista, joita hän arvoituksellisesti asuu. Haluavat tietää tästä, asema, johon psykoanalyysi tekee, toimii arvokkaana asemana Toisen halun ylivoimaisen luonteen suhteen. Psykoanalyysin etiikka, siirto läpi, asentaa aukon siitä, mitä minusta ja itse kysymyksestä on kirjoitettu. Miten haluan elää elämääni? Psykoanalyysin akatemia edustaa matkaa näiden risteysten läpi, yhteisen kasvualueen ja rajoittaa ihmisten epämukavuutta. Tällainen on se kohta, jossa tutkimus ja hoito ovat yhtäpitäviä. Kuka ohittaa, toistaa. Kuka on valmis tietämään ... kuka haluaa, on elämä.

GSP

AESE – School for Management and Business
Kampus Part-time Lokakuu 2019 Portugali Lisbon Porto

Terveydenhuolto Outreach ovat perusta terveyden, joka on sekä inhimillinen, edullinen, kestävä ja laatu. "Hiljainen vallankumous", joka on tapahtunut tällä alalla ...

Asiantuntijan nimi yksilöllisten lääkkeiden formuloinnissa

Universidad San Jorge
Online Full-time Part-time 1 lukukausi Marraskuu 2019 Espanja Zaragoza + 1 lisää

Yksilöllisten huumausaineiden formuloinnin asiantuntijaotsikon tavoitteena on erikoistua apteekkiin ja kääntää hänet korkean tason terveydenhuollon ammattilaiseksi, joka kykenee vastaamaan todellisiin kliinisiin tilanteisiin, jotka ovat yhä yleisempiä farmakoterapian alalla.