HEALTHCARESTUDIES.FI

Näytä kaikki Osa-aikainen Lääketieteen opinnot Eurooppa 2019/2020

Opiskelijat voivat valita yksittäisiä kursseja juuri niistä aiheista, jotka heitä kiinnostavat. Opiskelijat voivat myös suorittaa useita kursseja ja muodostaa niistä kokonaisuuden, jonka avulla he voivat saavuttaa itselleen asettamiaan tavoitteita, kuten kehittää työssään tarvitsemiaan taitoja, hankkia aivan uudessa työssä tarvittavaa osaamista tai suorittaa sertifikaatin tai tutkinnon.

Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atlantin valtameri lännessä.

Kurssi Eurooppa Osa-aikainen

Tulokset Filter

Teoreettinen erikoistumiskurssi ja psykoanalyyttinen käytäntö

Academia de Psicoanalisis
Kampus Online Full-time Part-time 2 vuotta Request Info Espanja Madrid + 2 lisää

Sigmund Freud osoitti psykoanalyyttisen opin luomisessa, että kaikki käyttäytymisemme, tunteemme ja tapamme liittyä toisiinsa määräytyvät tiedostamattomien motivaatioiden perusteella, joita emme tunne itsellemme, vaikkakaan ei vähemmän voimakkaita. Tällaiset motivaatiot viittaavat aiheen historiaan, tarinaan, jota ei ole ilmaistu aikaisempana aikajärjestyksessä "ylittänyt" vaan tässä ja nyt pysyvässä toistossa. Linkit, jotka saavat meidät puhumaan olenteiksi, jonka historiasta henkilö tulee pisteitä, rakenteeksi, aiheen kohtaloksi. Kun kuuntelet potilaita, löydämme jälkiä tästä kohtalosta kaikilla todellisuuden näkökohdillaan: taloudellinen, ammatillinen, affektiivinen, seksuaalinen, sekä syvällinen erimielisyys kaikista näistä asioista, joita hän arvoituksellisesti asuu. Haluavat tietää tästä, asema, johon psykoanalyysi tekee, toimii arvokkaana asemana Toisen halun ylivoimaisen luonteen suhteen. Psykoanalyysin etiikka, siirto läpi, asentaa aukon siitä, mitä minusta ja itse kysymyksestä on kirjoitettu. Miten haluan elää elämääni? Psykoanalyysin akatemia edustaa matkaa näiden risteysten läpi, yhteisen kasvualueen ja rajoittaa ihmisten epämukavuutta. Tällainen on se kohta, jossa tutkimus ja hoito ovat yhtäpitäviä. Kuka ohittaa, toistaa. Kuka on valmis tietämään ... kuka haluaa, on elämä.

Korkeampi teknikko suuhygieniaan kasvotusten

Universidad Europea
Kampus Full-time Part-time 15 - 24 kuukautta Request Info Espanja Valencia Villaviciosa de Odón + 2 lisää

Euroopan ammattikeskuksessa saatavan koulutuksen laatu ja johtavien yritysten kanssa tehdyt harjoittelusopimukset tekevät sinusta ammattitaitoisen ammattilaisen. Alalla, jolla on kasvava työllistarjous, korkeamman asteen ammatillisen koulutuksen syklin opiskelijat ovat yritysten halutuimpia.

Ylempi teknikko kasvotusten kasvoteknologiassa

Universidad Europea
Kampuksella ja verkossa Full-time Part-time 2 vuotta Request Info Espanja Villaviciosa de Odón + 1 lisää

Prosthetic Audiology -ammattikorkeakoulutuksen aikana opiskelet Workplace Training -moduulin parhaiten tunnetuissa Espanjan työpisteissä: (GN Resound, RV Alfa, GAES, Alain Afflelou) ja ulkomailla (Vivason, Coscas, Entender , Audissimo, Alain Afflelou, Amplifon).

Tietenkin teollisuuden laatua lääkealalla

CESIF
Online Part-time 6 kuukautta Request Info Espanja Spain Online

Joiden tarkoituksena on valmistuneet tai valmistuneet farmasian, kemiallisten, biologisten, eläinlääkintä- ja muut korkeakoulututkinnon liittyvät lääkealalla. Se on suunnattu vastavalmistuneille tai harjoitellaan alan ammattilaisten, jotka vaativat jonkin verran erikoistumista ammattilaisena kehittämisen välineenä.

Tietenkin asiantuntijaksi huumeiden rekisteröintiin ja sääntelyasiain

CESIF
Online Part-time 6 kuukautta Request Info Espanja Spain Online

Tietenkin Expert Professional Records ja Regulatory Affairs pyritään tutkinnon ja korkeakoulututkinnon suorittaneiden alalla Health Sciences ja erityisalojen liitto (apteekki, kemia, biologia jne) tai opiskelijat tulevat tutkintonsa sekä ammattilaisille liittyi äskettäin lääketeollisuuden kiinnostunut ostamaan erikoistumista, jonka avulla ne voisivat toteuttaa ammatillista toimintaa kyseisellä alalla.

Eläinlääkärin tuki avustaja kurssin

Oplex Careers
Online Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online

Me tarjoamme sinulle online Veterinary Support Assistance kurssi vain £ 39. Tarvitsetpa piristykseksi CV, etsivät uran muutos tai vain haluavat oppia jotain uutta, online Veterinary Support Assistance kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia tarjota hoitoa ja tukea eläimille ja lemmikkieläimille.

Eläinlääkärin hoitotyön tason 2 ja 3 nipun tarjouskurssi

Oplex Careers
Online Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online

Tämä Veterinary Hoitotyön tason 2 ja 3 Course bundle antaa oppijoille käsityksen työskentelee eläinlääkärin sairaanhoitaja, ravinnosta ja ruokavaliosta, ymmärtämiseen roolisi eläinlääkäri sairaanhoitaja; Sitten jatkat keskustella eläinten kanssa ja toimii tukeva rooli käytäntö "eläinlääkäri ja enemmän.

Opetus Phonics Course

Oplex Careers
Online Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online

Online Opetus Phonics kurssi antaa opiskelijoille yksityiskohtainen käsitys siitä, miten tukea lasta lukemisen kautta phonics, sisällä oppiminen ja kotiympäristössä. Kurssi tarjoaa tietoa tukemaan lasten oppimisympäristöön ja auttaa vanhempien ja opettajien lisäksi, antaa opiskelijoille ja taitoja luottavaisesti työtä tällä alalla.

Terapeutti kurssi

Oplex Careers
Online Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online

Me tarjoamme sinulle online Hierontaterapia kurssi vain £ 29. Tarvitsetpa piristykseksi CV, etsivät uran muutos tai vain haluavat oppia jotain uutta, online Hierontaterapia kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia Hierontaterapia ja terveyshyödyt tätä käytäntöä.

Sosiaali- ja terveydenhuollon kurssi

Oplex Careers
Online Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online

Me tarjoamme sinulle verkossa Sosiaali- ja terveysala tietysti vain £ 19. Tarvitsetpa piristykseksi CV tai vain haluavat oppia jotain uutta, online sosiaali- ja terveysalan kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia sosiaalihuoltoa.

First Aid at Work Course

Oplex Careers
Online Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online

Liikuntaa työpaikalla kurssi

NIVA Education
Kampus Part-time 3 päivää Islanti Reykjavík

Tuki- ja liikuntaelinten sairaudet kuten selän ja niskan-hartiaseudun on suuri ongelma työympäristössä ja liittyy alentunut työkyky ja sairauspoissaolot. Interventiotutkimuksissa liikuntaa työpaikalla on viime vuosina saatu lupaavia tuloksia ehkäisyssä ja vähentämisessä liikuntaelimistön kipu ja parantaa työkykyä eri ammattiryhmissä.

Kurssilla hieronnassa ja rentoutuksessa oppimisvaikeuksista kärsiville opiskelijoille

Kensington and Chelsea College
Kampus Part-time 30 viikkoa Request Info Yhdistynyt kuningaskunta London

Tässä luokassa, opit joitakin itsestään hieronta, sekä kuinka antaa ja vastaanottaa lyhyitä hierontaa käsien, jalkojen, olkapäät, yläselän ja pää, rentoutumiseen ja hauskaa.

Pääsy radiografiatason tasolle 3

Kensington and Chelsea College
Kampus Part-time 34 viikkoa Request Info Yhdistynyt kuningaskunta London

On paljon enemmän Radiografia- kuin ottaa röntgenkuvat, voit erikoistua diagnostista tai terapeuttista radiografian. Mitä ikinä reitti valita saat kirjoittamalla antoisa ja monipuolinen ammatti.

Pääsy ensihoitaja tutkimusten tasolle 3

Kensington and Chelsea College
Kampus Part-time 34 viikkoa Request Info Yhdistynyt kuningaskunta London

Olet nähnyt siniset valot vilkkuvat matkalla onnettomuus, mutta tämä on vain pieni osa työstä Ensihoitajat, joka tarjoaa erilaisia ​​kokemuksia on päivittäin. Haluatko olla osa tätä palkitsevaa ammattiin?