close

Suodattimet

Katso tulokset

Suositut Kurssit antwerp Belgiassa 2020/2021

Kurssit ovat yksittäisiä opetuskokonaisuuksia, jotka tarjoavat tilaisuuden monen eri alan korkeakoulutuksen hankkimiseen. Kun opiskelija on suorittanut useamman kurssin yhdeltä aihealueelta, voi tämä halutessaan vaivatta jatkaa opintojaan ja suorittaa alalta myös seritifikaatin tai tutkinnon.Belgia tunnetaan Euroopan sydämessä ja keskus kansainvälistä verkostoitumista. Kuten kansainväli… Lue lisää

Kurssit ovat yksittäisiä opetuskokonaisuuksia, jotka tarjoavat tilaisuuden monen eri alan korkeakoulutuksen hankkimiseen. Kun opiskelija on suorittanut useamman kurssin yhdeltä aihealueelta, voi tämä halutessaan vaivatta jatkaa opintojaan ja suorittaa alalta myös seritifikaatin tai tutkinnon.

Belgia tunnetaan Euroopan sydämessä ja keskus kansainvälistä verkostoitumista. Kuten kansainväliset opiskelijat Belgiassa sinua ympäröivät monikulttuurisessa yhteisössä.

Antwerpen on monipuolinen ja onnistunut kohtaus korkeakoulutukseen. Korkeakoulut ja useat yliopistot ovat leiriytyivät tässä kaupungissa alkaa Antwerpenin yliopisto, Plantin University College, Artesis University College ja paljon muuta.

Lääketieteen opinnot antwerp Belgiassa

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
Institute of Tropical Medicine
Bryssel , Belgia +1 Lisää

Jatko kurssi Tropical Medicine and International Health tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille laaja ja monitieteinen koulutus.

Jatko kurssi Tropical Medicine and International Health tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille laaja ja monitieteinen koulutus. -
Kurssit
Täyspäiväinen
5 kuukautta
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä

Vastaavia opintoaloja