close

Suodattimet

Katso tulokset

Suosituimmat Kurssit Belgiassa 2020

Opiskelijat voivat valita yksittäisiä kursseja juuri niistä aiheista, jotka heitä kiinnostavat. Opiskelijat voivat myös suorittaa useita kursseja ja muodostaa niistä kokonaisuuden, jonka avulla he voivat saavuttaa itselleen asettamiaan tavoitteita, kuten kehittää työssään tarvitsemiaan taitoja, hankkia aivan uudessa työssä tarvittavaa osaamista tai suorittaa sertifikaatin tai tutkinno… Lue lisää

Opiskelijat voivat valita yksittäisiä kursseja juuri niistä aiheista, jotka heitä kiinnostavat. Opiskelijat voivat myös suorittaa useita kursseja ja muodostaa niistä kokonaisuuden, jonka avulla he voivat saavuttaa itselleen asettamiaan tavoitteita, kuten kehittää työssään tarvitsemiaan taitoja, hankkia aivan uudessa työssä tarvittavaa osaamista tai suorittaa sertifikaatin tai tutkinnon.

Belgia tunnetaan Euroopan sydämessä ja keskus kansainvälistä verkostoitumista. Kuten kansainväliset opiskelijat Belgiassa sinua ympäröivät monikulttuurisessa yhteisössä.

Lääketieteen opinnot Belgiassa

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
Institute of Tropical Medicine
Bryssel, Belgia +1 Lisää

Jatko kurssi Tropical Medicine and International Health tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille laaja ja monitieteinen koulutus.

Jatko kurssi Tropical Medicine and International Health tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille laaja ja monitieteinen koulutus. -
Kurssit
Täyspäiväinen
5 kuukautta
Kampus

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä

Vastaavia opintoaloja