Kurssi infektio, neurobiologian ja genetiikka

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Infektio, neurobiologian ja genetiikka

Erillistä kurssia sisältää luentoja, seminaareja ja käytännön laboratoriotyöt. Immunology kattaa järjestämisestä ja kehittämisestä immuunijärjestelmän, sen aktivointi stimuloitaessa, eri efektorimekanismeja osallistuvat synnynnäisen ja adaptiivisen immuunivasteen (solu-ja humoraalinen immuniteetti), immunologinen muisti, suvaitsevaisuus mekanismit, elinsiirrot immunologia, autoimmuniteetin, yliherkkyys, immuunijärjestelmän puutteiden , ja puolustusmekanismeja vastaan ​​erilaisia ​​taudinaiheuttajia. Bakteeri fysiologia ja patogeneesi kurssilla esiin kiehtova maailma bakteereja. Se antaa tietoa bakteerien monimuotoisuus ja joidenkin niiden erottavat elinympäristöjä. Se havainnollistaa molekyyli yksityiskohtaisesti sääntelymekanismien mikrobien sopeutumisen näihin monipuolinen ympäristöissä. Se keskustelee rooli horisontaalisen geenien siirron bakteeri kehityksen ja hankkia uusia koodaus mahdollisia, kuten antibioottiresistenssi. Kurssi esittelee nykytilaa tietämyksen patogeeniset mekanismit ja yleisimpiä sairauksia aiheuttavia bakteereita, jotka käyttävät niitä. Tähän sisältyy selitystä molekyylitasolla erilaisten patogeenisten strategioita kuten siittiöiden liikkuvuus, biofilmit, päätösvaltaisuus tunnistus, eritys järjestelmiä, toksiinit, tarttuvuus tekijät ja immuunijärjestelmän veronkierron mekanismeista. Edessä laajaa antibioottiresistenssin johtava bakteeripatogeenejä, uusi antibakteerinen hoito ja ehkäisy vaihtoehtoja käsitellään myös. Neurobiologian Kurssi antaa opiskelijalle laajennettu tietoa miten hermosto on järjestetty ja miten se toimii muuttaakseen fysiologisen tilan hermosolujen piirien taustalla sukupolven käyttäytymistä. Näin hermosto on tutkittu molekyylitasolla, solu, järjestelmät ja käyttäytymisen tasolla. Genetics Kurssin tavoitteena on antaa tietoa geneettisten teoria, menetelmät ja analyysi. Aihe geneettisistä periaatteista ja taustalla mekanismeja molekyylitasolla sekä solutasolla, organismin ja kantoihin. Kurssi tarjoaa opiskelijoille yleistä ymmärrystä genomin organisaation ja miten geneettisiä muutoksia molekyylitasolla voivat vaikuttaa biologisiin prosesseihin ja kuinka nämä muutokset vaikuttavat eliöihin, väestön ja lopulta kehitys.

Yleistä

30.0 op

Aika: Syyslukukausi 2012, viikkoja 36-03

Paikkakunta: Umeå

Kieli: Englanti

Tutkimuksen muoto: Daytime, 100% tempo, Normaali Studies

Valinta: Akateeminen ov


Kelpoisuus

  • Taitoa Englanti vastaa Ruotsin lukion kurssin Englanti B
  • Kolmekymmentä ECTS-opintopistettä Kemian, kuitenkin vähintään 7,5 op-ov Biokemian; käytännön kokemusta laboratoriotyön vastaa vähintään 5 op-ov; 45 op-ov biologian kattaa klassisen genetiikan, solubiologian, molekyylibiologian ja fysiologian.

Kurssit

  • Immunology, 7.5 op
  • Bakteeri fysiologia ja patogeneesi, 7.5 op
  • Neurobiologian, 7.5 op
  • Genetiikka, 7.5 opImmunology


Kurssi sisältää luentoja, seminaareja ja käytännön laboratoriotyöt. Teoreettinen osa kattaa järjestämisestä ja kehittämisestä immuunijärjestelmän, sen aktivointi stimuloitaessa, eri efektorimekanismeja osallistuvat synnynnäisen ja adaptiivisen immuunivasteen (solu-ja humoraalinen immuniteetti), immunologinen muisti, suvaitsevaisuus mekanismit, elinsiirrot immunologia, autoimmuniteetin, yliherkkyys, immuuni puutteita, ja puolustusmekanismeja vastaan ​​erilaisia ​​taudinaiheuttajia. Kurssi sisältää myös tulkintaa kokeellisen ensisijainen tiedot, ja keskustelu ja esittäminen tieteellistä kirjallisuutta. Käytännön työ sisältää immuuni vastaavat tekniikat kuten vasta perustuu analyysimenetelmiä. Kaikki osat tietenkin paitsi luennot ovat pakollisia.


Bakteeri fysiologia ja patogeneesi


AMicroscopic bakteerit ovat yleisin ja monipuolinen elämänmuotoja maapallolla. Joiden kyky vuorovaikutuksessa useimpien asioita planeetalla "biologinen ja inertti" he ovat vastuussa siitä, että maapallon terveyttä ja edistää valtava elämän monimuotoisuutta. Ihmiset, eläimet ja kasvit kaikissa on sekä hyödyllistä haitallista yhdistysten bakteereja. Siksi ei ole ihme, että monta vuotta bakteerit ovat olleet malli järjestelmiä tutkimus perusoikeuksien fysiologisia prosesseja. Itse asiassa paljon nykyiseen tietämystä eloperäisiä järjestelmiä on ollut merkittävä osuus tutkimuksesta bakteerien. Tämä bakteeri keskittyvää tutkimusta hyötyy edelleen ymmärrystä alueilla evoluution, ekologian, yhdistelmä-DNA-tekniikka, biotekniikka, maatalous ja elintarviketeollisuus ja kansanterveys. Kurssin tavoitteena onkin korostaa kiehtova maailma bakteereja. Se antaa tietoa bakteerien monimuotoisuus ja joidenkin niiden erottavat elinympäristöjä. Se havainnollistaa molekyyli yksityiskohtaisesti sääntelymekanismien mikrobien sopeutumisen näihin monipuolinen ympäristöissä. Se keskustelee rooli horisontaalisen geenien siirron bakteeri kehityksen ja hankkia uusia koodaus mahdollisia, kuten antibioottiresistenssi. Vaikka edustavat vain marginaalinen osa bakteeri- fylogeneettiseen monimuotoisuutta, tämä kurssi enimmäkseen keskittyy hyvin tutkittu bakteerit ihmisten taudinaiheuttajia. Siksi lisäksi esitetään nykytila ​​tietämyksen patogeeniset mekanismit ja yleisimpiä sairauksia aiheuttavia bakteereita, jotka käyttävät niitä. Tähän sisältyy selitystä molekyylitasolla erilaisten patogeenisten strategioita kuten siittiöiden liikkuvuus, biofilmit, päätösvaltaisuus tunnistus, eritys järjestelmiä, toksiinit, tarttuvuus tekijät ja immuunijärjestelmän veronkierron mekanismeista. Edessä laajaa antibioottiresistenssin johtava bakteeripatogeenejä, uusi antibakteerinen hoito ja ehkäisy vaihtoehtoja käsitellään myös.Neurobiologian

Kurssi antaa opiskelijalle laajennettu tietoa miten hermosto on järjestetty ja miten se toimii muuttaakseen fysiologisen tilan hermosolujen piirien taustalla sukupolven käyttäytymistä. Näin hermosto on tutkittu molekyylitasolla, solu, järjestelmät ja käyttäytymisen tasolla. Yleiskatsaus analysoinnissa käytettyjen menetelmien hermotoimintaa annetaan eli analyysivälineitä genetiikka, molekyylibiologia, solubiologia, elektrofysiologia ja käyttäytymiseen biologia. Kurssilla käsitellään seuraavia näkökohtia: perus neuroanatomian, hermosolujen erikoistuminen ja toiminta molekyylitasolla ja solutasolla, hermo piiri muodostus, toiminta-riippuvainen muutos synapsien, aistien järjestelmiä sis. koodaus ja käsittely Aistitiedon ja moottorin ohjaus.Genetiikka

Kurssin tavoitteena on tarjota tietoa geneettisten teoria, menetelmät ja analyysi. Aihe geneettisistä periaatteista ja taustalla mekanismeja molekyylitasolla sekä solutasolla, organismin ja kantoihin. Kurssi tarjoaa opiskelijoille yleistä ymmärrystä genomin organisaation ja miten geneettisiä muutoksia molekyylitasolla voivat vaikuttaa biologisiin prosesseihin ja kuinka nämä muutokset vaikuttavat eliöihin, väestön ja lopulta kehitys.

Tietoja Palkkiot


Sovellus ja lukukausimaksut otetaan käyttöön kansalaisten EU / ETA ja Sveitsi alkaen syyslukukaudella 2011.


Lukukausimaksun, ensimmäinen erä: SEK 67500
Koko maksu: SEK 67500

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

We constantly strive towards being one of Scandinavia and Europe's best environments for education, research and community engagement that meets the challenges of an ever-increasing global society.

We constantly strive towards being one of Scandinavia and Europe's best environments for education, research and community engagement that meets the challenges of an ever-increasing global society. Näytä vähemmän