Kumppania tieteen sydän- teknologian

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelman yleiskatsaus

Sekoittaminen digitaalisen kuvankäsittelyn, diagnostiikka ja huolehtiva

Sydän- ja Teknologia on lääketieteen erikoisalana käsitellään kliininen diagnoosi ja hoito potilailla, joilla kolme kaikkein vakavia terveysongelmia Yhdysvalloissa tänään-sydän, keuhko ja verisuonitaudit.

Kardiovaskulaarinen teknologiaohjelma viisi lukukautta luokkahuoneessa, laboratorio- ja kliinisen opetuksen. Kaksi viimeistä lukukautta vietetään kliinisissä erikoistuminen kierrosta sydän laboratorioissa. Opiskelija suorittaa ohjelman myönnetään osakkuusyritys koulutukseltaan Cardiovascular Technology. Erinomainen uramahdollisuuksia odottavat valmistuneet.

Kardiovaskulaarinen teknologiaohjelma on yksi vanhimmista ja vakiintunut ohjelmia lajissaan Yhdysvalloissa. Se on akkreditoitu yhteisen Review valiokunnan koulutus Sydän Technology ja Florida Department of Health. Ohjelma opetusta on sopusoinnussa opetussuunnitelman kehysten hallinnoi Florida Department of Education. Valmistuneet ovat oikeutettuja ottamaan kansalliset sertifioinnit kokeita.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Santa Fe College enjoys a rich history of nearly 50 years of academic and community leadership, and we're building on that tradition. Find out more about our history, the people who make us successful ... Lue lisää

Santa Fe College enjoys a rich history of nearly 50 years of academic and community leadership, and we're building on that tradition. Find out more about our history, the people who make us successful, and how to help shape our future. Näytä vähemmän