Täältä löydät Kandidaatit Kliininen psykologiassa

Kandidaatin tutkinto on alempi korkeakoulututkinto, ja sen voi suorittaa kaikkialla maailmassa, monissa erilaisissa collegeissa ja yliopistoissa. Yliopistot tarjoavat hyvin laajaa valikoimaa erilaisia kandidaatin tutkintoja, minkä ansiosta opiskelijat voivat räätälöidä itselleen koulutuksen, josta on maksimaalista hyötyä heidän tulevaisuudelle asettamiensa tavoitteiden suhteen. Opiskelevi… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto on alempi korkeakoulututkinto, ja sen voi suorittaa kaikkialla maailmassa, monissa erilaisissa collegeissa ja yliopistoissa. Yliopistot tarjoavat hyvin laajaa valikoimaa erilaisia kandidaatin tutkintoja, minkä ansiosta opiskelijat voivat räätälöidä itselleen koulutuksen, josta on maksimaalista hyötyä heidän tulevaisuudelle asettamiensa tavoitteiden suhteen.

Opiskeleville kliinisen psykologian voi halutessaan keskittyä tiettyyn keskittymistä. Joitakin yhteisiä alueita erikoistuminen ovat kliininen neuropsykologiaan, traumaattinen stressi, päihteiden ohjausta, ensihoito psykologian, lasten ja nuorten psykologian ja kehittyneet psykoterapia.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin, Tutustu Lääketieteelliset opinnot Kliininen psykologiassa 2020

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
Utrecht University
Utrecht, Alankomaat

Kliinisen lapsen ja nuorten psykologian maisteriohjelmassa opit käyttämään kehityskipsian liittyvää tietämystäsi kliinisessä käytännössä.

Kliinisen lapsen ja nuorten psykologian maisteriohjelmassa opit käyttämään kehityskipsian liittyvää tietämystäsi kliinisessä käytännössä. -
MSc
Full-time
Englanti
Syys 2020
Kampus