Kliininen psykologia (PsyD) ohjelman CII

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kliininen psykologia (PsyD) Program CIIS

PsyD Program CIIS on ainutlaatuinen. Sijaitsee San Franciscon sydämessä, meidän oli ensimmäinen akkreditoitu yliopisto Pohjois-Amerikassa tarjota ohjelmia, jotka yhdistävät oivalluksia Länsi psykologian Itä hengellisyyden. Jatkamme tänään esitellä dynaaminen kliinisen psykologian opetussuunnitelma, jossa yhdistyvät viimeisin tieteellinen tutkimus maailman suuri viisaus perinteitä. Uskomme, että tällainen synteesi mahdollistaa syvä ymmärrys ihmisen kunnossa, sekä tietoa tehokkaimpia tapoja auttaa muita ihmisiä.

PsyD Ohjelma on huolellisesti suunniteltu valmentamaan opiskelijoita käytännössä keskittynyt uran kliinisen psykologian. Jäsenenä kansallisen neuvoston koulujen ja ohjelmat Professional Psychology (NCSPP), meidän lääkäri-tutkija koulutuksen malli tarjoaa laajan ja yleissivistys kliinisen psykologian, että lisäksi, integroi syvyys-psykologinen, yhteiskunnallinen, ekologinen ja hengellinen mitat ihmisen kokemus opetussuunnitelmaan.

Lopputulos opiskelijoiden hakeutuminen ohjelma Tavallinen pysyvän (jotka tulevat kanssa BA) tyypillisesti kolme tai neljä vuotta loppuun kursseista. Tämä seuraa työharjoittelu, joka kestää yhden vuoden, jos se on koko ajan työharjoittelu (noin neljäkymmentä tuntia viikossa), kaksi vuotta, jos se on osa-aikainen työharjoittelu (parikymmentä tuntia viikossa). Väitöskirja seuraa myös työselostus ja, kun se on mahdollista suorittaa väitöskirjan yhtenä vuonna, opiskelijat yleensä kestää kaksi vuotta ja kirjoittaa ylös niiden tutkimusta. Realistisesti, kokoaikainen opiskelija myönsi kanssa Säännöllinen pysyvän voi odottaa suorittaa tutkinnon viidessä seitsemän vuoden riippuen valinnasta työharjoittelun ja luonteesta väitöskirja projekti. Advanced - seisoo opiskelijat (jotka tulevat kanssa maisterin tutkinto psykologiassa, tai vastaava) on mahdollisuus valmiiksi ohjelman neljä vuotta kolmen vuoden alennetulla kuorman työselostus ja samanaikainen väitöskirja työn, täydentää vuoden työharjoittelun. Suurin osa Advanced pysyvän opiskelijat suorittavat neljä ja puoli viisi vuotta tutkinnon suorittamiseen Meidän erottuva lähestymistapa kliinisen psykologian koulutusta ohjaa visio kliininen käytäntö, joka korostaa kokonaisvaltaista ja relaatiotietokantoihin lähestymistapa ihmisen kunnossa. Opetamme opiskelijoille arvo avoimen tutkimuksen itsensä ja muut. Keskiössä tämä tutkimus on koko henkilö, joka esiintyy suhteestaan ​​muihin henkilöihin, yhteisöihin, kulttuurisia merkitysjärjestelmien, ja luonnon kanssa. Uskomme, että psyykkinen kärsimys on usein tekemistä rakoilua näiden ratkaisevan suhteita. Yhdenmukainen visionääri CIIS tehtävän, pidämme opetuksen yhteydessä itse kokonaisvaltaista ja ihmissuhteisiin, ja pyrimme "kävellä meidän puhua", kuten oppimisen yhteisö - joka on luova ja muokkaava koskevat sekä henkilökohtaisella että ammatillisella tasolla.

Koulutusten heijastaa avarakatseinen, integroiva näkökulma edelläkävijä klo CIIS vuosikymmeniä sitten. Alan Watts, johtava hahmo siirto Itä hengellisyyden länteen, kuvattu American Academy of Asian Studies (josta myöhemmin tuli CIIS) "yhdeksi tärkeimmistä juuret mitä myöhemmin tuli tunnetuksi, kuusikymmentäluvun alkupuolella, kuten San Francisco Renaissance. "Tuona aikana, Bay Area tuli synonyymi uusia virtauksia psykologian jotka edelleen muuttaa kentän. Kuten CIIS perustajat, meidän tiedekunnan ja opiskelijoiden jatkaa psykologian n kärjessä, sen syvin perinteitä, ja kohti hankkeen toteuttamisessa kaikkein syvällinen ihmisen mahdollisuuksia.

CIIS on täysin akkreditoitu Länsi liitto kouluissa ja oppilaitoksissa Senior College ja University komission (WASC-SASC). PsyD Ohjelma kuuluu kansallisen neuvoston koulujen ja ohjelmat Professional Psychology (NCSPP). Tutkinnon PsyD ohjelman CIIS ovat oikeutettuja licensure kuin psykologien Kaliforniassa ja monissa muissa valtioissa.

San Francisco Bay Area on kärjessä muutoksen psykologian, erityisesti CIIS. Tervetuloa tulla käymään ja oppia lisää CIIS / Bay Area psykologia kokemus.

Kliininen psykologia (PsyD) Ohjelman Licensure

Tutkinnon PsyD ohjelman CIIS ovat oikeutettuja licensure kuin psykologien Kaliforniassa ja monissa muissa valtioissa. Itse asiassa viimeisten viiden vuoden aikana, mukaan EPPP julkaistut tiedot, CIIS opiskelijat teki korkeampi kansallisesta tutkinnosta kuin valmistuneet tahansa APA hyväksytyn PsyD ohjelma Bay Area.

Sovelletaan kliininen psykologia (PsyD) -ohjelma

Korostaa valmistautuminen kliinisen Käytännössä tämä ohjelma yhdistää tiukan apuraha, ohjattua kliinistä harjoittelua ja practica ja harjoittelupaikkoja. PsyD opiskelijat täyttävät monimuotoisuuden ja identiteetin osaamisen vaatimus ottamalla kolme kurssia yhdistää kliinisen käytännön kanssa kulttuuri ja etnisyys, sukupuoli ja seksuaalisuus, ja uskonnon ja hengellisyyden.

Saat alan kokemusta opiskelijat voivat hakea yli 90 yhteisön virastoja, jotka palvelevat monia eri asiakkaita. Lisäksi heillä on pääsy instituutin jännittävä joukko julkisten ohjelmien.

Meidän koulutus filosofia kuuluu neljä osaa:

 • oppiminen monikulttuurisessa ympäristössä, jossa yhdistyvät practica ja opetukseen
 • relaatiomalliin oppimisen ja koulutuksen
 • merkittävä pohditaan oman kliinisen käytännön
 • laajan apuraha

Pääsyvaatimukset

 • Pääsymaksu Sovellus
 • Ei palauteta $ 65 Hakemusmaksu
 • Tutkinto Vaatimus: perustutkintoa astetta (BA, BS tai vastaava) akkreditoitu korkeakoulussa tai yliopistossa Psykologian tai 12 lukukauden yksikköä / 18 neljännes yksiköt Psykologian opinnoissa
 • Akateeminen Esitiedot: 12 lukukausi yksikköä / 18 neljännes yksiköt Psykologian opinnoissa mukaan lukien tilastot kurssi.
 • Selostukset: Viralliset selostukset kaikista valtuutettujen korkeakoulut osallistuivat sisällä Yhdysvalloissa. Selostukset on saavuttava ne virallisesti, suljetussa kirjekuoressa.
 • Minimi GPA 3.0 perustutkintoa astetta-myöntämisen laitos - lopullisen 60 lukukauden yksikköä tai 90 neljännes yksikköä tietenkin työtä.
 • Tieteellinen kirjoittaminen Näyte: kirjoitelma kahdeksan kymmenen sivua (kirjoitetaan, kakkosen rivivälillä), joka osoittaa teidän kykyä ajatella kriittisesti ja reflectively ja osoittaa jatko-opinnoissa kirjallisesti kykyjä. Näyte, joka käyttää ulkopuolisista lähteistä on oltava asianmukainen lainauksia. Voit lähettää kopiot aikaisemmista töistä, kuten viime akateeminen paperi, artikkeli tai raportti, joka kuvastaa tieteellistä kykyjä.
 • Kaksi kirjainta suosituksen: Kirjeet suositus otetaan vastaan ​​akateemiset neuvonantajat, professorit, ammatti valvojat, tai joku pystyy todistavat sinun kypsyyttä, motivaatio ja kyky suorittaa tarvittavan työn PsyD Program. Suosittelijat pitäisi käyttää normaaliin liiketoiminnan muodossa ja lisäksi koko yhteystiedot-nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja postiosoite.
 • Maali Statement: yhden sivun (kirjoitetaan, kakkosen rivivälillä) selvitys koulutus ja ammatillinen tavoitteet.
 • Omaelämäkerrallinen Statement: neljä-to-kuusi sivua (kirjoitetaan, kakkosen rivivälillä) itsensä heijastava, elinikä omaelämäkerrallinen lausunto keskustella arvosi, emotionaalinen ja hengellinen oivalluksia, toiveita, ja elämänkokemusta, jotka ovat johtaneet päätökseen sovelletaan PsyD ohjelma .

Kansainväliset opiskelijat ja henkilöt, jotka ovat opiskelleet toimielinten ulkopuolella Yhdysvalloissa ja Kanadassa voi olla lisävaatimuksia.

Advanced pysyvän

Rajoitettu määrä Advanced pysyvän opiskelijat, jotka ovat suorittaneet MA tai MS tutkinto psykologiassa (tai vastaava) kanssa GPA 3,25 ja valmistui 500 praktikum tuntia voidaan hyväksyä vuosittain. Advanced pysyvän opiskelijat suorittavat pienempi määrä yksikköä ohjelma, joka on suunniteltu tapauskohtaisesti riippuen ennen jatko kursseista. Opiskelijat myönsi Advanced pysyvän tulee suorittaa kaikki pakolliset kursseja CIIS tai osoitettava ennen loppuun läpi jättämistä ja katsaus opetussuunnitelmia aikaisemmista kursseista.

Jousi maahantuloa Psykologia Tohtorikoulutuksen

Kun hyväksytty PsyD ohjelma, rajoitettu määrä opiskelijoilla on mahdollisuus ilmoittautua joitakin kursseja keväällä tai kesällä lukukauden ennen syyslukukauden alkua. Suostumuksella PsyD osasto, opiskelijat voivat ilmoittautua Valitut kurssit ennen aloittamista syyslukukauden, myöhemmin liittyä syksyllä kohortti. Opiskelijat, jotka työllistävät tätä vaihtoehtoa vähentää kurssien aikana tarvitaan ensimmäisen ja / tai toisen vuoden opinnot. Tämä vaihtoehto voi tarjota vapaammin opetussuunnitelmien suunnitteluun yksittäisten opiskelijoille. Opiskelijat, jotka alkavat luokat keväällä tai kesällä lukukauden katsotaan jäseniä opiskelija kohortin että virallisesti alkaa syyslukukauden aikana, että ne on otettu ja liikkua Praktikum sekvenssin kanssa kohortti.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Näytä vähemmän