Kesäkoulu “Kehon ja mielen vuorovaikutukset terveydessä ja sairauksissa”

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Koulu käsittelee mielen ja kehon vuorovaikutusta terveydessä ja sairauksissa. Erityisesti aiheita ovat: kehon kuvan fysiologiset näkökohdat, sen rakentaminen ja muuttaminen ottaen erityisesti huomioon havaitseminen ja kuvasto, sydän- ja verisuonten / gastroenteristen toimintojen / kolmenvälisten tietojen normaali ja muuttunut suhde kognitioon ja uni, yksilön rooli kognitiiviset ja psykofysiologiset piirteet kipussa ja sen kognitiivisessa hallinnassa, rentoutumistekniikat.

tavoite

Psykofysiologista ja kliinistä tietoa annetaan. Filosofien ja biologien välinen pyöreän pöydän kokous päättää koulun kuroakseen kuilun humanististen tieteiden ja biologian välillä.

Kuka voi hakea

Kandidaatin ja maisterin tutkinnot, Ph.D. terveystieteiden opiskelijat, lääkärit, psykologit, kuntouttavien tieteiden ammattilaiset.

Kieli

Englanti

Ohjelman intensiteetti

Täysaikainen

hakemus

Pääsyvaatimukset

  • Pääsy terveystieteiden yliopisto-ohjelmiin

Vaaditut dokumentit

  • Henkilötodistus (* PASSPORT jos olet ulkomaalainen opiskelija *)
  • Ilmoittautumislomake
  • Ansioluettelo

Kaikkien asiakirjojen on oltava pdf-muodossa, jotta ne voidaan tarvittaessa ladata portaaliin (katso "Kuinka hakea" -sivu).

op

4

palkkiot

500 euroa

rahoituslähteitä

Kirjoita lisätietoja koordinaattorille.

aika

14. – 20. Kesäkuuta 2020

Takaraja

30. huhtikuuta 2020

Viimeksi päivitetty Marras 2019

Oppilaitoksesta

The University of Pisa is a public institution boasting twenty departments, with high level research centres in the sectors of agriculture, astrophysics, computer science, engineering, medicine and ve ... Lue lisää

The University of Pisa is a public institution boasting twenty departments, with high level research centres in the sectors of agriculture, astrophysics, computer science, engineering, medicine and veterinary medicine. Näytä vähemmän
Batavia , Livorno , Pompeji , Lucca , Lecce Nei Marsi , Sillico , Torino , Massa , Altopascio , pisa + 9 More Vähemmän