Kesäkoulu “Cardiolung 2020: Päivitykset sydän- ja verisuonitautien ja keuhkojen patofysiologiassa”

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Sydänsairauksien terveys ja sairaudet riippuvat ehdottomasti geenien, ikääntymisen, elämäntavan ja riskitekijöiden välisestä dynaamisesta vuorovaikutuksesta. Tässä tieteellis-kulttuurisessa kehyksessä suunnitellaan nyt VIII-painosessa sijaitseva kesäkoulu Cardiolung, jonka tarkoituksena on integroida parempaan tutkimukseen ja kliiniseen lopputulokseen valmistautunut tieto.

Koulu järjestetään joka vuosi Pisan yliopiston (Italia) lääketieteellisessä koulussa, kirurgisen, lääketieteellisen, molekyylipatologian ja kriittisen hoidon lääketieteen laitoksen (sydän- ja verisuonitautien) osastolla. Se on ainutlaatuinen tilaisuus tavata kasvokkain asiantuntijoiden kanssa. Monitieteellisissä istunnoissa käsitellään perus- ja kliinisiä teemoja vakiintuneista saavutuksista ja nousevista tutkimussuunnista. Kurssi sisältää teoreettisen ja käytännön osan ja antaa neuvoja kliinisen ja tieteellisen tutkimuksen ongelmien ratkaisemiseksi. Täysistunnon luennot edustavat kurssin ydintä, jonka antaa johtavien kansallisten ja kansainvälisten asiantuntijoiden tiedekunta. Diagnostiikan ja patofysiologisen sydän-, verisuoni-, kardiometabolian ja keuhkolaboratorion käytännön istunnot ja live-esittelyt tarjoavat yleiskuvan erilaisista ajan tasalla olevista tekniikoista kliinisen tutkimuksen ympäristössä.

tavoite

Tarjota huipputeknologiaa ja tietämystä sekä kliinistä lähestymistapaa tärkeimpiin sydän-, verisuonitautien ja keuhko-ongelmiin. Osallistujat perehtyvät patofysiologian ja sairauden erilaisiin tutkimuslähestymistapoihin ja kykenevät integroimaan ja arvioimaan kriittisesti kirjallisuudessa raportoitua tutkimusta ja sen siirtymistä kliiniseen alaan. Painopisteenä on uusin solujen ja molekyylien sydän- ja verisuonibiologia. Annetaan neuvoja kokeellisten ja kliinisten tutkimusten suorittamiseksi.

Kuka voi hakea

Kesäkoulu on suunnattu kansallisille ja kansainvälisille perustutkinnon suorittaneille, Ph.D. ja lääkäri- ja biotieteiden post-doc-opiskelijat, joilla on erityistä kiinnostusta sydän- ja keuhkolajeihin.

Kieli

Englanti

Ohjelman intensiteetti

Täysaikainen

hakemus

Pääsyvaatimukset

  • Ansioluettelon arviointi ja priorisointi rekisteröinnissä.
  • Enintään 60 hakijaa voidaan hyväksyä.

Kurssin jälkeiset lyhyet harjoittelujaksot (enintään kaksi viikkoa) yliopiston kliinisissä ja kokeellisissa kardiovaskulaarisissa yksiköissä (johtaja: prof Raffaele De Caterina) voidaan harkita pyynnöstä, joka saadaan ennen 15. huhtikuuta 2020.

Vaaditut dokumentit

  • Henkilötodistus (* PASSPORT jos olet ulkomaalainen opiskelija *)
  • Ilmoittautumislomake
  • Ansioluettelo

Kaikkien asiakirjojen on oltava pdf-muodossa, jotta ne voidaan tarvittaessa ladata portaaliin (katso "Kuinka hakea" -sivu)

op

4

palkkiot

500 euroa

(Sisältää kurssimateriaalit ja välineet, kurssien mediavarasto, ilmainen yliopiston wifi, alennetun hinnan ruokalan kortti, ilmaiset kortit Pisan julkiseen liikenteeseen (joko bussi tai pyörä), ilmainen pääsy Pisan yliopiston museoihin (www.sma.unipi.it ) ja yliopistovakuutukset)

Huomaa, että alennettua 250 euron rekisteröintimaksua sovelletaan hakijoihin, jotka lähettävät rekisteröintilomakkeen 24. huhtikuuta mennessä, ja maksu maksetaan viimeistään 22. toukokuuta 2020.

Rekisteröintimaksu ei sisällä matka- ja majoituskuluja, sairausvakuutusta (hätätilanteet on NHS: n takuun piirissä) ja aterioita (edullisia aterioita tarjotaan kuitenkin yliopiston ruokaloissa).

rahoituslähteitä

Kirjoita lisätietoja koordinaattorille.

aika

29. kesäkuuta - 4. heinäkuuta 2020

Takaraja

29. toukokuuta 2020

Viimeksi päivitetty Marras 2019

Oppilaitoksesta

The University of Pisa is a public institution boasting twenty departments, with high level research centres in the sectors of agriculture, astrophysics, computer science, engineering, medicine and ve ... Lue lisää

The University of Pisa is a public institution boasting twenty departments, with high level research centres in the sectors of agriculture, astrophysics, computer science, engineering, medicine and veterinary medicine. Näytä vähemmän
Batavia , Livorno , Pompeji , Lucca , Lecce Nei Marsi , Sillico , Torino , Massa , Altopascio , pisa + 9 More Vähemmän