Kantasolut ja translaation neurologia (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof. Dev - Online Learning)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Ohjelman kuvaus

Dementia (mukaan lukien joukko neurodegeneratiivisia sairauksia, kuten Alzheimerin tautia) on viime aikoina tullut johtava kuolinsyy Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Kantasolut ovat uudenlaista ja suhteellisen nuorta tieteellistä tutkimusta, jolla on potentiaalia paitsi hoitoille, myös kykenevän mallintaa nämä selvästi ihmisen sairaudet.

Tämä ainutlaatuinen ohjelma tarjoaa opiskelijoille todellisia näkökulmia potilaista, hoitajista, tutkijoista ja erilaisista terveydenhuollon ammattilaisista, mukaan lukien maailman johtavat asiantuntijat neurologisten sairauksien vaikutuksesta.

Tämä ohjelma tarjoaa huippuluokan translaatiota neurotieteeseen, joka keskittyy kantasoluihin, neurodegeneratiivisiin sairauksiin, regenerointiin ja malleihin (sekä eläin että solu). Lisäksi potilaiden ja tärkeimpien hoitajien ottaminen mukaan ja näiden tautien todellisia vaikutuksia yksilöihin on yhteinen lanka, joka kulkee koko ohjelman ajan ja tekee siitä todella ainutlaatuisen ja poikkeuksellisen uudenlaisen.

Tämä ohjelma on suunniteltu lääketieteellisille ja / tai tieteellisille ammattilaisille, ja tavoitteena on saada opiskelijat neurodegeneratiivisten sairauksien, kantasolujen, teollisuuden ja uusien terapeuttisten mahdollisuuksien alueille regeneratiivisessa / translaation neurologiassa. Kokonaisopiskelijat saavat tietoa ja ymmärrystä näiden alojen kliinisistä, todellisista vaikutuksista ja tieteellisistä todellisuuksista ja siten edistävät omaa oppimistaan ​​ja pystyvät jatkamaan tätä tulevaisuuden urallaan.

Siksi opiskelijat tulevat esiin monille aiheille, sillä he edistävät ohjelman kautta keskeisen anatomian perustamista, keskushermoston rakenteen ja kehityksen, kantasolujen kriittistä ymmärrystä, mukaan lukien lähteet, paikat ja roolit, johdanto useisiin neurodegeneratiivisiin sairauksiin (kuten Alzheimerin, Motor Neuron -taudin ja Parkinsonin taudin) kliinisten ja potilaskulmien osalta, ennen kuin ne viedään näiden sairauksien in vitro ja in vivo mallinnukseen, neuroimaging-tekniikoihin, kantasoluihin ja teollisuuteen.

Verkko-oppiminen

Tämä osa-aikainen, täysin online-ohjelma tukee päivitetyn tietämyksen, taitojen ja teorian tarvetta monin eri tavoin käyttämällä vain maailman johtavia kliinisiä ja tieteellisiä asiantuntijoita, mutta myös käyttämällä reaaliaikaisia ​​vaikutuksia, joita tarkastellaan potilaat, ihmiset, jotka huolehtivat heistä ja etulinjan terveydenhuollon ammattilaisista. Kaikki tämä asiantuntemus esitellään käyttämällä erilaisia ​​tekniikoita, kuten online-luentoja, käytännön opintosuorituksia, ohjaamia lukemia ja muita video- ja äänilähteitä.

Keskustelulautakunnat antavat arviointitehtäviä, kun asiantuntijoiden vierailevien luennoitsijoiden ja ohjaajien antamat opintosuoritukset tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden osallistua kriittiseen keskusteluun ja keskustella nykyisistä kysymyksistä.

Ohjelmarakenne

Ohjelmaan voivat osallistua jatkotutkintotodistus (60 opintopistettä), jatkotutkinto (120 op) ja maisterin tutkinto (180 ov), kun he suorittavat menestyksekkäästi vaaditut opintopistemäärät kullekin tasolle, joten pysähtyvät missä tahansa vaiheessa tai jatkaa sen mukaan tilanteen mukaan.

Jatko-todistus

Se koostuu neljästä ydinkurssiin, jotka tarjoavat perustan peruskoulutukselle ja MSc: lle, mutta joita voidaan pitää myös itsenäisenä PGCert-ohjelmana. Se kattaa perusalueet, mukaan lukien keskeiset perustutkimuksen taidot (kuten tieteellisen käsikirjoituksen kriittinen arviointi sekä tilastotietojen perustiedot), samalla kun opiskelijat otetaan mukaan keskushermostoon, sen perusanatomiaan sekä kehitykseen ja kantasoluihin. Rinnakkain opiskelijat kattaisivat johdannon neurodegeneratiivisiin sairauksiin (jotka sisältävät Alzheimerin taudin, Parkinsonin taudin ja motorisen neuronien sairauden), ennen kuin ne otettaisiin käyttöön näiden sairauksien in vitro ja in vivo mallinnukseen. Lopuksi oppilaat oppivat myös neuroimagingista ja sen mahdollisista tehtävistä tieteelliselle tutkimukselle.

Jatkokoulutus

Laajentaa PGCert-kursseja sekä lisätä syvyyttä uusille aloille, kuten farmasian ja teollisuuden roolit kantasolujen suhteen. Suurin osa tutkintotodistuksista on valinnaisia ​​ja opiskelijoille avustetaan valitsemaan sopivia vaihtoehtoja Edinburghin yliopistosta saatavasta laajasta kirjoista, joka on omia tilanteita, työllisyyttä ja uran tavoitteita.

MSc

Opiskelijoilla on mahdollisuus tutkia erikoisalaa kantasolujen laaja-alaisuudesta, regeneroinnista ja kääntämisestä neurotieteestä joko väitöskirjaksi tai rakenteelliseksi hankkeeksi (opiskelija itse tarvitsee itse lähteä tästä), mikä Tavoitteena on tuottaa "todellinen maailma" -projekti, jolla on suora vaikutus työnantajaan, organisaatioon tai henkilökohtaiseen tavoitteeseen. Kolmas vaihtoehto opiskelijoille on 60 opintopisteen valinta.

Suositeltu vähimmäisaika täydennyskoulutuksen loppuun suorittamiseen on kolme vuotta, ja suoritusaika on enintään kuusi vuotta. Todistus ja tutkintotodistus voidaan suorittaa suhteellisesti.

Jatko-opiskelijan ammatillinen kehitys (PPD)

Jatko-opiskelijan ammatillinen kehittyminen (PPD) on tarkoitettu sellaisille ammattilaisille, jotka haluavat kehittää tietonsa jatko-opintojen avulla, ilman täysiä mestareita, jatkotutkintoa tai jatkotutkintotodistusta.

Voit ottaa kursseille enintään 50 krediittiä kahden vuoden aikana PPD-järjestelmän kautta. Nämä johtavat yliopiston Edinburghin jatko-opintopisteen myöntämiseen. Vaihtoehtoisesti yhden vuoden kurssin suorittamisen jälkeen voit siirtää opintopistemääränsi ja jatkaa opintojasi korkeampaan palkintoon maisteriohjelmissa, jatkotutkinnossa tai jatkotutkinnossa.

Vaikka PPD-kursseilla on useita aloituspäivämääriä vuoden aikana, saatat aloittaa vain syys-, syys-, post- tai jatkotutkintotodistuksen. Kaikki PPD: n opiskeluaika vähennetään siitä määrästä, jonka olet jättänyt suoritettavaksi Masters, Postgraduate Diploma tai Postgraduate Certificate -ohjelmasta.


Oppimistulokset

Kriittinen ja vertaileva tietämys kantasolujen, neurodegeneratiivisten tautien, regeneroinnin ja translaation neurotieteiden nykyisestä taustasta, teorioista, käsitteistä ja teknisistä menetelmistä alan asiantuntijoiden tasolla ja tieteelliseen tutkimukseen käytettävien monien mallien pohjalta.

Hanki tarvittavat ammattitaitoiset ja akateemiset osaamiset tieteellisen kehityksen analysoimiseksi, tutkimiseksi, syntetisoimiseksi ja kritiikiksi.

Kehitä kykyjäsi kommunikoida peruskäsitteet tieteellisiin, kliinisiin ja maantieteellisiin yleisöihin hyödyntämällä useita tekniikoita.

Kehität vaaditut taidot, jotta edistyt edelleen koulutuksessa / ammatillasi.

Uramahdollisuudet

Mahdolliset urapolut, poistumisreitit ja työnantajat ovat hyvin moninaisia ​​ja riippuvat valitusta opettajasta. Kliinisessä ympäristössä työskenteleville opiskelijoille tämä ohjelma tarjoaa heille urakehitystä / erikoistumista heidän kliinisessä ympäristössä.

Tieteellisestä taustasta tuleville opiskelijoille on mahdollisuus parantaa hoitotyönäkymiä laboratoriotutkimusalueilla tai vaihtoehtoisesti auttaa edistämään tohtorintutkinnossa

Sisäänpääsyvaatimukset

Yhdistynyt kuningaskunta 2: 1 arvostaa kunniata, tai sen kansainvälistä vastinetta neurotieteessä, anatomia, fysiologia, farmakologia, fysiikka, lääketiede, biologia tai siihen liittyvä tieteellinen kurinalaisuus.

Voimme myös harkita hakemuksesi, jos sinulla on asianmukainen työkokemus; työkokemuksen on oltava liittyvillä tieteellisillä aloilla, esimerkiksi sairaala- tai tutkimuslaboratorioissa (mieluiten kantasolujen ympärillä) 3 tai useamman vuoden ajan. Ota yhteyttä ohjelman tiimiin tarkistaaksesi, ennenkuin haet. Vain sertifikaattitaso voidaan ottaa käyttöön vain ensimmäisessä vaiheessa.

Englannin kielivaatimukset

Kaikilla hakijoilla on oltava jokin seuraavista pätevyydestä todisteena englannin kielen taito:

  • joka on opetettu ja arvioitu englannin kielellä enemmistöllä englanninkielisestä maasta, sellaisena kuin se on määritelty UK Visas ja Immigration
  • IELTS Academic: yhteensä 6,5 (kussakin moduulissa vähintään 6,0)
  • TOEFL-iBT: yhteensä 92 (vähintään 20 kussakin moduulissa)
  • PTE (A): yhteensä 61 (kussakin Communicative Skills -osiossa vähintään 56 kpl, "Enabling Skills" -osuuksia ei oteta huomioon)
  • CAE ja CPE: yhteensä 176 (kussakin moduulissa vähintään 169)
  • Trinity ISE: ISE II, jossa on eroja kaikissa neljässä komponenttina

Koulutuksen alussa on oltava vähintään kolme vuotta vanha tutkinto. Kieliopintojen on oltava korkeintaan kaksi vuotta vanha koulutusohjelmasi alussa.

Apurahat ja rahoitus

Ison-Britannian kansalaisilla, asuinvaltioilla ja eräillä EU: n kansalaisilla, jotka eivät asu Yhdistyneessä kuningaskunnassa, he voisivat saada jatko-oikeuden lainoja kohti maksuja - ja joissakin tapauksissa myös elinkustannuksia.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Näytä vähemmän