Kansanterveystieteiden tohtori, erikoistunut terveydenhuoltoon ja politiikkaan

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Tietoja ohjelmasta

Terveysjohtamisen ja -politiikan erikoistuminen kansanterveystieteiden filosofian tohtorilla on tarkoitettu valmistamaan tutkinnon suorittaneita tutkijoiden ja opettajien uralle, jotka ovat mukana pyrkimyksissä suojella ja edistää yhteisöjen ja väestön terveyttä ja hyvinvointia. Se antaa tutkinnon suorittajille tarvittavat tiedot ja taidot saavuttaa akateemiset tehtävät, joihin kuuluu tieteellistä tutkimusta ja ohjausta kansanterveyden hallinnan aloilla sekä keskeisiä poliittisia ja johtotehtäviä sekä julkisissa että yksityisissä ja vapaaehtoisjärjestöissä. Kansanterveyden hallinnan infrastruktuurin ja kontekstin perusteellisen ymmärtämisen lisäksi tämän erikoistumisen suorittaneiden odotetaan kykenevän tunnistamaan kansanterveyden resurssien hallinnan kannalta tärkeitä kysymyksiä ja kysymyksiä sekä suunnittelemaan ja kantamaan ulos tutkimusohjelman, joka on suunniteltu käsittelemään näitä kysymyksiä ja kysymyksiä. Valmistuneiden tulee pystyä osoittamaan kykynsä riippumattomana tutkijana ja ryhmäyhteistyökumppanina.

FT Kansanterveystieteiden erikoistuminen Terveydenhallinta ja -politiikka on 48 opintopisteen tuntinen ohjelma, joka on tarkoitus valmistua kahdessa vuodessa, plus väitöskirja.

Tarjoamme tyypillisesti luokkia maanantaista torstaihin klo 16 jälkeen kokopäiväisesti työskenteleville opiskelijoille.

Ohjelman tiedot

Tarjoamme kahta kappaletta Ph.D. kansanterveystieteiden erikoistumisessa terveydenhuollon johtamis- ja toimintaohjelmassa:

 1. Terveyden organisaatiotutkimus
 2. Terveyspoliittinen tutkimus

Huomaa: Opiskelijoiden odotetaan valitsevan kappaleensa ensimmäisen kevätlukukauden rekisteröintipäivään mennessä.

Keitä olemme

Terveysjohtamisen ja systeemitieteiden laitos, joka on osa kansanterveyden ja informaatiotieteiden korkeakoulua, perustettiin parantamaan Kentuckyn kansalaisten ja muiden maiden ihmisten terveyttä kehittämällä innovatiivisia terveydenhuollon johtajia ja tekemällä kumppanuutta yhteisön kanssa. Päätavoitteemme on kehittää, levittää ja soveltaa näyttöön perustuvaa tietoa terveyspolitiikan suunnittelusta, järjestelmien suunnittelusta ja laadukkaasta terveydenhuollon toimituksesta.

Uramahdollisuudet

Yhdysvaltain työtilastoviraston viimeisimmän raportin mukaan terveydenhuollon ammateissa ja teollisuudessa odotetaan nopeimman työllisyyden kasvun ja lisäävän eniten työpaikkoja vuosina 2016-2026. Ph.D. kansanterveystieteissä Terveysjohtamisen ja -politiikan erikoistuminen on suunniteltu valmistamaan tutkinnon suorittaneita tutkijoiksi ja opettajiksi, jotka osallistuvat yhteisöiden ja väestön terveyden ja hyvinvoinnin suojelemiseen ja edistämiseen.

Mahdollisuuksia ovat:

 • Terveystietojen hallinta
 • Kliininen johtaja
 • yleis
 • Sairaalan pääkäyttäjä
 • Hoitokoti Manager
 • Tutkimusjohtaja
 • Professori

Muoto

FT Kansanterveystieteiden erikoistuminen Terveydenhallinta ja -politiikka on 48 op -tunnin ohjelma, joka on tarkoitus valmistua kahdessa vuodessa sekä väitöskirja. Terveysjohtamisen ja politiikan kursseja tarjotaan Health Sciences Center -kampuksellamme Louisvillen keskustassa. Kursseja tarjotaan ensisijaisesti maanantaista torstaihin klo 16 jälkeen kokopäiväisesti työskenteleville opiskelijoille.

kompetenssit

Jatko-opintoihin kuuluu jatko-opiskelija. kansanterveystieteiden erikoistumisessa terveydenhuollon hallinnan ja politiikan ohjelmassa on osoitettava seuraavat osaamiset:

 • Perusteellinen tieto kansanterveyden, terveydenhuollon ja terveyspalveluiden tutkimuksen historiasta.
 • Hallitsee kokeelliset tutkimustutkimukset, mukaan lukien kvalitatiivinen ja kvantitatiivinen, ja kyky tunnistaa optimaaliset mallit tietyille hypoteeseille.
 • Kyky arvioida kriittisesti terveydenhuollon johtamiseen ja terveyspalvelujen tutkimukseen liittyvää julkaistua tutkimusta.
 • Yhden tai useamman terveydenhuollon tutkimusalan erikoisosaaminen, kuten terveyspolitiikka, organisaatioteoria, pitkäaikaishoidon politiikka, terveyteen liittyvä taloustiede jne.
 • Käytännön tuntemus tutkimusjohtamisen aiheista, mukaan lukien:
  • Monitieteisten ryhmien muodostaminen ja johtaminen.
  • Henkilöstö, budjetointi, seuranta.
  • Tietojen laadunvalvonta ja tietoturvallisuuden hallinta.
  • Rahoitusmekanismit ja apuraha.
  • Tutkimuksen etiikka ja määräykset.
 • Ph.D. Kansanterveystieteiden erikoistuminen terveysjohtamiseen ja politiikkaan Ammattitaitoinen vertaisarviointi, suullinen ja julisteesitys, raportti, apuraha ja käsikirjoittaminen.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Louisville is a state-supported research university located in Kentucky's largest metropolitan area. It was a municipally supported public institution for many decades prior to joini ... Lue lisää

The University of Louisville is a state-supported research university located in Kentucky's largest metropolitan area. It was a municipally supported public institution for many decades prior to joining the university system in 1970. The University has three campuses. The 287-acre Belknap Campus is three miles from downtown Louisville and houses eight of the university's 12 colleges and schools. Näytä vähemmän
Louisville , BELLEMEADE , Louisville + 2 Lisää Vähemmän