Kansanterveystiede MSc

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Hanki tietoa ja taitoja, joita tarvitset kansanterveysuran kannalta maailmanlaajuisesti. Epidemiologisesta tutkimuksesta riippuvuuteen ja sairauteen, politiikan tekemiseen palveluiden käyttöönottoon, tämä kurssi kattaa keskeiset käsitteet.

Moduulivaihtoehtojen ja luottojen täydelliseen jakautumiseen tutustu Cambridgen tai Chelmsfordin kokopäiväisen kurssin moduulirakenteeseen tai Cambridgen tai Chelmsfordin osa-aikatyöhön.

SARS ja Ebola, terveyteen liittyvä eriarvoisuus, keskustelu terveyspalvelujen rakenneuudistuksesta ja tarjoamisesta: kansanterveys on jatkuvasti uutinen - ja tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden vastata haasteisiin.

Voisit jo työskennellä kansanterveydelliseen rooliin tai olla kunnianhimoisia päästäksesi kenttään. Kummassakin tapauksessa löydät runsaasti arvokasta sisältöä, joita opettajat ja tutkijat opettavat.

Kurssillamme on nykyaikainen lähestymistapa kansanterveyteen käsittelemällä suoraan sosiaalisia, taloudellisia, poliittisia ja muita tekijöitä, jotka vaikuttavat väestön terveyteen ja hyvinvointiin.

Opetetut näkökohdat tutkivat kenttää sekä maailmanlaajuisesti että paikallisesti ja soveltuvat mihin tahansa maahan tai terveydenhuoltojärjestelmään. Opit käyttämään edistyksellistä teoriaa ja tekniikoita käytännön skenaarioihin.

Ohjelmasi huipentuu Masters-projektin suunnitteluun, tutkimukseen ja kirjoittamiseen. Tämä voi olla tutkimus- tai työpohjainen, keskittyen erityisesti kiinnostaviin alueisiin.

Kurssin johtaja: tohtori Oonagh Corrigan

Työpaikat

Haluatko työskennellä paikallisissa julkisissa palveluissa tai globaalissa kansalaisjärjestössä, annamme sinulle arvokasta tietoa ja taitoja.

Itse asiassa tämä on ihanteellinen akateeminen ja urakehitys kaikille kyvykkyysasioissa, joissa kansanterveys ja hyvinvointi ovat harkinnan kohteena.

moduulit

Core-moduulit

  • Riippuvuudet ja tartuntatautien hallinta
  • Kansanterveyspolitiikan keskeiset kysymykset
  • Epidemiologiset tutkimusmenetelmät
  • Strateginen johtaminen ja käyttöönotto
  • Suuri projekti

Arviointi

Tutkinnon suorittamiseksi sinun on osoitettava, että sinulla on hyvä käsitys opitusta teoriasta ja kyvystä soveltaa sitä. Olemme suunnitelleet kursseja ja arviointia tätä silmällä pitäen. Sinua arvioidaan esseillä, raporteilla, tapaustutkimuksilla, tietojen analysoinnilla, monipuolisella tekstillä, portfolioilla ja Master-projektilla.

Huomaa, että kaikki edellä mainitut ydinmoduulit on täytettävä. Kurssilla ei ole valinnaisia moduuleja. Moduulit voivat muuttua ja niiden saatavuus on mahdollista.

Missä opiskelet

Sinun tiedekuntasi

Terveys-, koulutus-, lääketieteen ja sosiaalihuollon tiedekunta on ARU: n suurin, yli 7 000 opiskelijaa. Tiedekuntamme on täynnä asiantuntemusta ja pohjustettu vastaamaan terveydenhuollon ammattilaisten, opettajien, lääkäreiden, tiedemiesten ja opettajien tarpeisiin kolmelle palvelualueellemme: Chelmsford, Cambridge ja Peterborough.

Olemme kouluttaneet ammatillisia rooleja yli 25 vuoden ajan, ja heillä on hyvä maine laadusta, omistautumisesta ja kunnianhimoisesta tasapainosta opiskelija-tyytyväisyyden kanssa.

Tiedämme, että oppilaille annetaan paras kokemuksellinen oppiminen ennen työelämään pääsyä, simulointi on vertaansa vailla, turvallisia, realistisia oppimisympäristöjä varten. Olemme panostaneet voimakkaasti tarkoitukseen rakennettuihin simuloituihin osastoihin, tieteellisiin laboratorioihin ja taitotilaan, jotta voimme tukea oppilaitamme oppimisen kautta.

Sisäänpääsyvaatimukset

tärkein

Hakijoilla on yleensä oltava hyvä ensimmäisen asteen tutkinto tai vastaava, ja heidän on työskenneltävä tai toivottavasti toimittava kaikilla kansanterveysalueen alueilla. He eivät välttämättä tarvitse ammatillista pätevyyttä kurssin saamiseksi, mutta niiden on osoitettava vahvaa kiinnostusta kansanterveyteen ja paikallisen terveyden parantamiseen. Ehdokkaita, joilla on kolmannen luokan kunnianosoitus tai tavallinen (pass) -taso sekä vähintään yhden vuoden asiaankuuluva jatko-opintokokemus, otetaan huomioon yksilöllisesti. Ehdokkaat, joilla ei ole ensimmäistä astetta, mutta joilla on asianmukainen työkokemus, voivat saada kurssille pääsyn täyttämällä Non-Graduate Entry Profile -profiilin, joka osoittaa ja pohtii yleisten perustutkinto-oppimistulosten saavuttamista kokemuksellisen oppimisen kautta.

Jos englanti ei ole ensimmäinen kielesi, sinun odotetaan osoittavan vähintään IELTS 6.5: n (akateeminen taso, jossa ei ole yksittäistä pistettä alle 5,5) tai vastaavan englanninkielisen kelpoisuuden, kuten Anglia Ruskin University on tunnustanut, todistetun tason.

Tärkeitä lisäohjeita

Julkaistut maahantulovaatimuksemme ovat vain ohjeellisia, ja päätöksemme perustuvat yleiseen soveltuvuuteenne kurssiin sekä siihen, täyttyvätkö vähimmäismäärät. Muita vastaavia pätevyyskirjoja voidaan hyväksyä osallistumaan tähän kurssiin, lähetä meille sähköpostia.

Kansainväliset opiskelijat

Olemme tyytyväisiä kansainvälisten ja EU: n opiskelijoiden hakemuksiin ja hyväksymme erilaisia kansainvälisiä tutkintoja.

Englannin kielivaatimukset

Jos englanti ei ole ensimmäinen kielesi, sinun on varmistettava, että täytät jatko-opintoja koskevat englanninkieliset vaatimukset.

Englannin kielitaidon parantaminen

Jos et täytä englanninkielisiä vaatimuksia, tarjoamme erilaisia kursseja, joiden avulla voit saavuttaa pääsyn edellyttämän tason.

Tarjoamme myös oman englanninkielisen taitotestin (ELPT) Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja ulkomailla. Jos haluat selvittää, aiomme pitää ELPT: tä maassasi, ota yhteyttä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

What we think, or what we know, or what we believe is, in the end, of little consequence. The only consequence is what we do. At ARU, taking the leap, defying the odds, and striving to succeed is what ... Lue lisää

What we think, or what we know, or what we believe is, in the end, of little consequence. The only consequence is what we do. At ARU, taking the leap, defying the odds, and striving to succeed is what we do. These are the stories of the people who make ARU. Näytä vähemmän
Cambridge , Chelmsford , Peterborough , Lontoo , Kuninkaan Lynn , Peterborough + 5 Lisää Vähemmän