Kansanterveysakatemia

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kansanterveysalan perustutkinto-ohjelma tarjoaa opiskelijoille joukon terveysalan kursseja ja osaamispohjaisia ​​menetelmiä, jotka valmistavat ehdokkaita työskentelemään erilaisissa ympäristöissä, mukaan lukien lääninhallituksen ja valtion terveydenhuollon osastot, taudin erityisorganisaatiot, worksite wellness -ohjelmat, valtion terveysvirastot ja korkeakoulujen terveyden edistämisohjelmat.

Kapteen kokemus, 12-luottoharjoittelu, tarjoaa ehdokkaille mahdollisuuden hyödyntää tietämystä ja taitoja, jotka on kehitetty kursseilla vakiintuneen kansanterveysorganisaation sisällä. Ohjelman tiedekunta antaa tukea ehdokkaille paikantaa harjoittelupaikkoja, jotka täydentävät uran tavoitteita ja etuja.

Kansanterveys-ohjelma valmistaa ehdokkaita istumaan Certified Health Education Specialist (CHES) -tutkinnolle.

Mitä opit

Opit taiteen ja tieteen suojelemaan ja parantamaan perheiden ja yhteisöjen terveyttä edistämällä terveitä elämäntapoja, tutkimusta sekä tartuntatautien havaitsemista ja valvontaa.Valmistat ammattitaidon ja tietämyksen, jotka ovat välttämättömiä työskennellä erilaisissa kansanterveysasioissa, kuten hallitus, työhyvinvointi, sairaalat, koulut, voittoa tavoittelemattomat ja muut. Kun ohjelma on valmis, olet valmis Certified Health Education Specialist (CHES) tentti.

Sinulla on mahdollisuus oppia kansanterveyshuollon tärkeitä taitoja vuorovaikutuksella harjoittajien kanssa ja käytännön kursseilla. Sinun kapteeni kokemus, 12-luotto-harjoittelu, tarjoaa sinulle vertaansa vailla olevan mahdollisuuden soveltaa kursseilleen antamia tietoja todelliseen elämään asetetussa vakiintuneessa kansanterveysorganisaatiossa.

opetussuunnitelmaKehittää tietämystä ja taitoja, joita kansanterveysalan ammattilaiset tarvitsevat, jännittäviä kursseja ohjelmasuunnittelussa ja arvioinnissa, terveysviestinnässä, johtamisessa ja täydennyskoulutuksessa.

Pääsyvaatimukset

Suosittelemme ensimmäisen vuoden hakemusten lähettämistä lokakuussa tai marraskuun alussa. Päätämme hakemuksesi, kun olet täyttänyt hakemuksesi.

Seuraava määräaika siirron opiskelijoille

Syyslukukausi: 1. elokuuta

Liberal Arts keskittyminen

Liberal Arts -konferenssi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden todistaa lapsuuden osallistavan koulutuksen. Se voi myös täydentää toisiaan liittyviä merkittäviä, kuten psykologiaa, naisia ​​ja sukupuolen tutkimuksia tai virkistys- ja vapaa-ajanviettoa.

Urakehitys

Valmistuneitamme työskentelevät erilaisissa sairaaloissa ja terveydenhuoltojärjestelmissä, koulu- ja työterveysohjelmissa, yhteisöllisyyteen ja sosiaalipalveluihin. Kun yhteisö keskittyy enemmän kansalaistensa terveyteen, kansanterveysalan työntekijöiden ja kasvattajien kysyntä kasvaa edelleen.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country.

Brockport is a selective, nationally recognized and accredited public institution. We are the engaged SUNY campus and one of the most engaged college campuses in the country. Näytä vähemmän