Pidä yleisö hyvissä käsissä

Auta yksilöitä ja yhteisöjä elämään turvallista, pitkäaikaista, terveellistä ja tuottavaa elämää sairauksien ennaltaehkäisyssä, hyvinvoinnin edistämisessä ja hätätilanteissa.

Ole ongelmanratkaisu

Colby-Sawyer kansanterveysohjelma tuo sinut kasvotusten kanssa monimutkaisiin kysymyksiin, jotka vaikuttavat väestön terveyteen ja vaikuttavat haavoittuviin väestöryhmiin. Opi ihmisten terveyttä suojelevat prosessit, lähestymistavat ja toimet sekä yhteiskunnalliset, käyttäytymis-, biologiset ja ympäristölliset tekijät, jotka vaikuttavat terveyteen ja edistävät eroja.

Ota epidemiologian kursseja; ikääntymisen sosiologia; henkilökohtainen terveys ja hyvinvointi; mielenterveysjärjestelmiä Yhdysvalloissa; sekä kestävän kehityksen ja tilastojen laatiminen yleisen terveydenhuollon koulutukseen.

Verkko muiden valtioiden kanssa, jotka ovat kiinnostuneita kansanterveydestä Colby-Sawyer jäsenenä NH Public Health Association -yhdistyksen kautta .

Kerää, kerää ja analysoi tietoja vanhempien Capstone-projektin aikana perusteellisen arvioinnin ja arvioinnin valitsemisenne kansanterveydellisestä ongelmasta. aiheita ovat väkivalta kollegion kampuksilla, teini raskaus, influenssa rokottaminen college-ikäisten opiskelijoiden ja koleran epidemia maanjäristyksen jälkeen Haiti.

Laita luokkahuoneesi tietämys ja tutkimustyöt toimintaan vaaditulla harjoittelulla kliinisissä ympäristöissä tai julkisen terveydenhuollon virastossa.

Pieni terveystutkimus

Tutki merkittäviä terveydenhuollon kysymyksiä ja mieti kriittisesti terveydenhuollon tulevaisuutta terveystutkimusten, biologian, kansanterveyden ja yhteiskuntatieteiden kursseilla. Terveystutkimukset pienet täydentävät laajan valikoiman ei-terveyteen liittyviä suuria yhtiöitä ja tarjoavat lisäuran vaihtoehtoja yhdistettynä liiketoiminta-, ympäristö-, humanististen, luonnontieteiden ja yhteiskuntatieteiden ja koulutusosastojen ohjelmiin.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta Colby-Sawyer College »

Viimeksi päivitetty Maaliskuu 13, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä