Kansanterveys, MSPH

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kuvaus:

Kansantaloustieteen maisteri on 42 luottoluokan jatko-ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille ydinosaamista ja tutkimusta, joka on välttämätöntä näyttöön perustuvan kansanterveyden edistämiseksi. MSPH: ssa on kaksi kappaletta. Global Health -raportti tuo opiskelijoille terveysongelmia globaalissa yhteisössä, jossa opiskelijat altistuvat teoriasta, tutkimuksesta ja sovelluksista sekä Yhdysvalloissa että kansainvälisissä yhteyksissä. Biostatistiikka -raite tarjoaa opiskelijoille koulutusta sekä alustavaan että pitkälle kehitettyyn biostatistiikkaan - soveltamalla useita erilaisia ​​analyyttisiä menetelmiä kansanterveystiedon analyysiin.

Pääsymaksu:

Kandidaatin tutkinto akkreditoitua korkeakoulusta tai yliopistosta, jolla on valmistunut GPA 3.2. Opiskelijoita laajakaistaista peruskoulutuksen ja työkokemuksen kentistä harkitaan otettavaksi. Hakijoita pyydetään ilmoittamaan hakemus ohjelmaraidalle ja arvioidaan kyseisen kappaleen mukaisesti. GRE-pisteitä ja henkilökohtaista lausuntoa tarvitaan ottamista varten. Biostatistiikka-raiteelle vaaditaan vähimmäismäärä GRE-kvantitatiivista pistemäärää, joka on 50 prosenttia tai parempi. Vähintään TOEFL pisteet 100 vaaditaan ottamista.

Osa-aikainen tutkimus

Osa-aikainen tutkimus on hyväksyttävä; Suoritusaste on kuitenkin riippuvainen tarjolla olevista kurssitarjoista ja ilmoitettujen kurssien lukumääristä. Valmistumisajan päättymisaika on 7 vuotta.

Taloudellinen tuki

Rajoitettu osastotietokanta on saatavana jatko-opiskelijoiden apurahojen ja apurahojen muodossa maisteriohjelmiin ja tohtoriohjelmiin osallistuville opiskelijoille. Rahoitustuki määräytyy ansioiden perusteella.

Lisätietoa jatkoavustuksista löytyy osoitteesta https://graduateadmissions.syr.edu/funding/

Siirtohyvitys

Korkeintaan 30 prosenttia Syracuse-yliopiston maisteritutkinnon luvuista voidaan siirtää toisesta laitoksesta edellyttäen, että opintosuoritukset ovat olennainen osa koulutusohjelmaa.

aste

MS, 42 luotto tuntia

Opiskelija oppimistulokset

1. Arvioida väestön terveyttä biologisten, ympäristöllisten, käyttäytymis- ja sosiaalisten tekijöiden perusteella

2. vaikuttaa terveyteen positiivisiin muutoksiin tutkimuksen, politiikan analyysin ja näyttöön pohjautuvan terveydenhuollon ohjelmoinnin avulla

3. Suorita itsenäinen, alkuperäinen, tieteenalaan liittyvä tieteellinen tutkimus

4. Käytä analyyttisiä menetelmiä kansanterveystiedon analyysiin (biostatistiikka)

5. Selitä terveydenhuoltokysymykset globaalissa yhteisössä, jossa opiskelijat altistuvat teoriasta, tutkimuksesta ja sovelluksista sekä Yhdysvalloissa että kansainvälisillä alueilla (maailmanlaajuisesti)

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Falk College brings together Syracuse University’s professional programs in Human Development and Family Science, Food Studies, Marriage & Family Therapy, Public Health, Nutrition Science & Di ... Lue lisää

Falk College brings together Syracuse University’s professional programs in Human Development and Family Science, Food Studies, Marriage & Family Therapy, Public Health, Nutrition Science & Dietetics, Social Work, and Sport Management in an environment of cross-disciplinary teaching, research, practice, and service. Näytä vähemmän