HEALTHCARESTUDIES

Parhaat Kandidaatit Worcester Yhdysvalloissa 2021

Kandidaatin tutkinto on korkeakoulututkinto, jonka voi suorittaa noin neljässä vuodessa. Suuri osa tarjolla olevista kandidaattiohjelmista on sellaisia, että ne voidaan suorittaa sekä kontaktiopintointa että verkossa, ja niinpä opintojaan voivat jatkaa eteenpäin myös kaukana asutuskeskuksista asuvat opiskelijat ja ne, joille täysipäiväiset opinnot ovat mahdottomuus.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Worcester on historiallisesti college kaupunki Massachusettsissa. Kaupungin asuu useita yliopistoja, jotka ovat erikoistuneet lääketieteen, psykologian ja Pharmaceutical Sciences. Kielimuuri ei ole ongelma, koska on olemassa erilaisia ​​laitoksia, jotka tarjoavat kielikursseja.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalan kandidaatin tutkinnoista Worcester Yhdysvalloissa 2021

Tulokset Filter

Bachelor in Health Sciences

Assumption University
Kandidaatti
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Assumption University terveystieteiden ohjelma valmistelee opiskelijoita laajaan valikoimaan uramahdollisuuksia kasvavalla terveydenhuollon alalla, ja sitä voidaan soveltaa kl ...

Lue lisää