HEALTHCARESTUDIES

Parhaat Kandidaatit Valkoiset tasangot Yhdysvalloissa 2021

Kandidaatin tutkinto on korkeakoulututkinto, jonka voi suorittaa noin neljässä vuodessa. Suuri osa tarjolla olevista kandidaattiohjelmista on sellaisia, että ne voidaan suorittaa sekä kontaktiopintointa että verkossa, ja niinpä opintojaan voivat jatkaa eteenpäin myös kaukana asutuskeskuksista asuvat opiskelijat ja ne, joille täysipäiväiset opinnot ovat mahdottomuus.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

White Plains on suuri esikaupunkialueella New Yorkin tunnettu kaupallinen pääkaupunki kaupunkien lähiöissä. Kaupunki on koti laaja luettelo yliopistoista, jotka tarjoavat koulutusta ensisijaisesti lain, uskonnon ja liiketoimintaa.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalan kandidaatin tutkinnoista Valkoiset tasangot Yhdysvalloissa 2021

Tulokset Filter

Terveydenhuoltopalvelujen hallinto

The College Of Westchester
Kandidaatti
Syys 2021
Englanti

Terveydenhuollon palveluhallinnon kandidaattiohjelma on suunniteltu valmistelemaan ihmisiä kehittämään, suunnittelemaan ja hallinnoimaan terveydenhuollon toimintoja ja palvelu ...

Lue lisää