HEALTHCARESTUDIES.FI

20 Suosittua Kandidaatin tutkintoa Terveystieteetssa 2020

Kandidaatin tutkinto-ohjelmat on suunniteltu antamaan opiskelijoille perusteellista asiantuntemusta tutkimuskohde, kuten kemian, tai tiettyä osaa teollisuuden, kuten terveydenhuollon markkinointi. Ohjelmat voidaan jakaa taiteiden ja tieteiden, ja jokaisella on erilaiset vaatimukset ennen koulutusohjelmasta voi valmistua.

Mikä on Bachelor in Health Sciences? Tämä monitieteinen tutkinto-ohjelma on useimmiten keskittynyt väestön hyvinvointi ja terveys sekä kansanterveyden ympäri maailmaa. Riippuen siitä, miten ohjelma on jaettu, kaksi ensimmäistä vuotta voidaan oppia yhteiskuntatieteet, humanistiset ja biologisten tieteiden vaikka kahden viimeisen vuoden on suunnattu kouluttaa oppineet terveydenhuollon sivusto, joka voi olla paikallinen tai ulkomailla.

Suoritettuaan kandidaatin tutkinnon terveystieteiden, valmistuneet voivat olla valmis soveltaa jatko-ohjelma hoitotyön, lääketieteen tai lääkäri apua.Kouluttajat voivat myös antaa opiskelijoille mahdollisuuden vähäinen toisessa kurinalaisuutta tai terveystieteen. Ansaita tutkinto voi mennä pitkälle auttaa yksittäisen saada asema tai ansaita korkeampi palkka.

Tekijöitä, jotka määrittävät kustannukset loppuun koulutusohjelman vaihtelevat paikasta paikkaan ja koulusta. Joitakin yleisimpiä tekijät ovat ohjelman pituus, kustannukset ohjelman tarvikkeita, onko opiskelija täyttää taloudellista tukea ja onko ohjelma on valmistunut verkossa tai kampuksella. Yhteydenotto kouluja tämä tieto on erittäin suositeltavaa.

Sikäli kuin ura valmistunut Bachelor in Health Sciences voi odottaa, vaihtoehdot ovat käyneet läpi vakuutusalan, kansanterveyden ja sairaaloita lääketeollisuuden ja fysioterapia. Suorittaville tutkinto voi myös olla juuri yksilölliset tarpeet aloittaa uran terveydenhuollon hallintoon tai lakia.Opiskelijat voivat myös halutessaan lykätä työllistymistä ja jatka jatko-ohjelma.

Riippuen olosuhteista, saatat olla mukava ansaitsevat oman terveystieteiden tutkinto verkossa etäopiskelijalle sijaan kampuksella. Joko niin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

20 tulosta kohteessa Terveystieteet Filter

Terveyspalvelujen kandidaatti

University of Southern Indiana
Kampus Full-time Syyskuu 2020 Yhdysvallat Evansville

Yhdysvaltojen terveydenhuoltojärjestelmä muuttuu nopeasti, ja voit pysyä ennen käyrää suorittamalla kandidaatin tutkinnon terveyspalvelujen USI. Lääketieteen alan työllisyyden odotetaan kasvavan kaikkien ammattien keskiarvoa nopeammin, kun alan kasvu ja monipuolistuminen jatkuvat.

Bachelor in Health Sciences

Assumption College
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Yhdysvallat Worcester

Assumption College terveystieteiden ohjelma valmistelee opiskelijoille monenlaisia ​​uran mahdollisuuksia kasvaa terveydenhuollon alalla, sovelluksia kliiniseen käytäntöön, hallintoon, politiikan kehittämiseen ja tutkimukseen. Assumption's health sciences major on monitieteinen ohjelma luonnontieteiden, sairauksien ja vammaisuuden kursseilla sekä terveydenhuollon toimitus- ja hoitomalleilla sekä talouden, etiikan ja politiikan alalla, joka ajaa globaaleja terveydenhoitojärjestelmiä.

Kandidaatti: University College Venlo

Maastricht University, Campus Venlo
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Alankomaat Venlo

University College Venlo (UCV) on ainutlaatuinen. Seuraat etuja ja valitse omat kurssit. Näin voit tutustua elintarvikkeisiin, ravitsemukseen liittyviin kysymyksiin

Terveystieteiden kandidaatti

Carleton University Undergraduate
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Kanada Ottawa

Carletonin terveystieteiden kandidaatti (BHSc) on laaja-alainen ja urakeskeinen ohjelma, joka tarjoaa sinulle tarvittavat taidot menestyä nopeasti lääketieteen, biolääketieteellisen tutkimuksen ja terveydenhuollon tutkimuksessa. Saat vahvan pohjan ihmisten terveyteen liittyvään tieteelliseen tietoon ja menetelmiin sekä kykyyn osallistua laajempiin monitieteellisiin, monialaisiin ja monikulttuurisiin lähestymistapoihin ratkaisujen löytämiseksi joihinkin tärkeimpiin terveyskysymyksiin. kuten maailmanlaajuinen terveys, ympäristö ja terveys jne.

Bachelor in Medicine, profiili Global Health

University of Groningen
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Alankomaat Groningen

Globaalissa terveysoppimisyhteisössä keskitymme tärkeimpiin tekijöihin, jotka vaikuttavat yksilöiden ja väestön terveyteen ympäri maailmaa. Heidän tarpeitaan ei voida ratkaista pelkästään lääketieteen avulla. Siksi ohjelmaan sisältyy myös johdanto rahoitukseen, lakiin, yhteiskuntatieteiden, ympäristötieteiden, geopolitiikan sekä YK: n ja muiden työhön.

Ammattikorkeakoulututkinto ammatillisessa terveydenhuollossa

Ferrum College
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Yhdysvallat Ferrum

Tähän pääaineeseen kuuluvat perustieteen kurssit ja vapaiden taiteiden säätiö, jota seuraa erikoistuminen toiseen laitokseen tietyssä ammatillisessa urakehityksessä.

Terveystieteen kandidaatti (ravitsemus ja liikunta)

University of South Australia Online
Online Full-time Part-time 3 vuotta Tammikuu 2020 Australia adelaide + 1 lisää

Liikalihavuuden, diabeteksen, sydän- ja verisuonitautien sekä väestön ikääntymisen myötä terveydenhuollon ammattilaiset, joilla on asiantuntemusta sekä ravitsemuksesta että liikunnasta, ovat erittäin toivottuja. Ota intohimo ravitsemukseen ja liikuntaan seuraavalle tasolle ja tutki ainutlaatuista tutkintoa, joka rakentaa taitosi kahdessa erittäin täydentävässä kentässä. Keskittymällä todelliseen oppimiseen, jätät erityisosaamisen ja käytännön taidot ravitsemuksen ja liikunnan edistämiseksi ennaltaehkäisevään terveyteen, samalla kun kehität taitoja innostaa terveellistä ja aktiivisempaa yhteiskuntaa. Tämän asteen joustavuus asettaa sinut ohjaamaan, milloin ja missä opiskelet. UniSA Online -opiskelijana saat henkilökohtaista ja pitkäkestoista tukea, jotta sinulla on parhaat mahdollisuudet menestyä ja menestyä opinnoissa.

Terveystieteen kandidaatti

Aquinas College
Kampus Full-time Request Info Yhdysvallat Grand Koski

Aquinas College Biology Department on valittu liittymään Small World Initiative (SWI) -ohjelmaan, joka on Yale-yliopistoon perustuva voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on opettaa opiskelijoille tieteellisiä menetelmiä ja samalla saada aikaan uusia antibiootteja.

BSc (Hons) Terveystiede

Cardiff Metropolitan University
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff

Terveydenhuollon tiede on dynaaminen ja jatkuvasti kehittyvä kurinalaisuus, joka vaatii erittäin koulutettuja henkilöitä suorittamaan joukon laboratorioihin perustuvia tekniikoita, jotka edistävät potilaiden yleistä hoitoa ja hyvinvointia.

Terveystieteiden kandidaatti (kunnia) (Human Services)

University of Southern Queensland (USQ)
Kampus Online Full-time Part-time 1 vuosi Request Info Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 lisää

USQ: n Bachelor of Health (kunnia) (Human Services) tarjoaa sinulle ihanteellisen alustan laajentaa ja kehittää osaamista ihmisten palveluissa. Opit tutkimustekniikoita ja soveltavat niitä terveydenhuoltoalalle, josta olet eniten intohimoinen.

Terveystieteiden kandidaatin tutkinto-ohjelma

Karl Landsteiner University of Health Sciences
Kampus Full-time 6 lukukaudet Lokakuu 2020 Itävalta Krems an der Donau

Terveystieteiden kandidaatin tutkinto on KL: n lääketieteellisten opintojen ensimmäinen osa ja tarjoaa pääsyä uusiin ammattialaan terveystieteissä. BA-terveystieteiden tutkinto on KL: n inhimillisen lääketieteen jatkokoulutuksen edellytys.

Ihotieteiden kandidaatti

Victoria University
Kampus Online 4 vuotta Request Info Australia Melbourne

Syötä uusi ja jännittävä teollisuus, jolla on Dermal Sciences-tutkinto VU: ssa. Valmistuneet tarjoavat pätevää, tehokasta ja myötätuntoista kliinistä hoitoa ihon ammatissa.

Bachelor - terveystiede

INTI International University & Colleges, Malaysia
Kampus Full-time Tammikuu 2020 Malesia Kuala Lumpur Batu Pahat

Meidän Health Sciences ohjelmat auttaa valmistautumaan teitä ottamaan kyseisiä tehtäviä. Meillä kattavat useita meidän opetussuunnitelmaa, joka sisältää diagnostiset, tekniset, terapeuttinen ja suora potilaiden hoitoa ja tukipalveluja.

Bachelor in Health Studies

University of Central Missouri
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Yhdysvallat Warrensburg

Terveystutkimus on tutkinto, jossa on kaksi painopistealuetta: Pre-Physical Therapy / Pre-Occupational Therapy ja Community Health. Yhdessä nämä vaihtoehdot tarjoavat sinulle perustavaa laatua olevia kursseja terveydelle ja hyvinvoinnille.

Kandidaatin tutkinnon terveystieteessä

Goodwin College
Kampus Full-time 6 - 9 lukukaudet Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat East Hartford

Meidän kandidaatin tutkinnon Health Science on monitieteinen ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota urakehitysmahdollisuuksia lähtötason terveydenhuollon ammattihenkilöt sekä yksilöiden juuri aloittanut uransa terveydenhuollossa.