Filter
Kandidaatti
Yhdistynyt kuningaskunta Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Näytä kaikki Kandidaatit Terveystieteetssa Iso-Britanniassa

Kandidaatin tutkinto on alempi korkeakoulututkinto, ja sen voi suorittaa kaikkialla maailmassa, monissa erilaisissa collegeissa ja yliopistoissa. Yliopistot tarjoavat hyvin laajaa valikoimaa erilaisia kandidaatin tutkintoja, minkä ansiosta opiskelijat voivat räätälöidä itselleen koulutuksen, josta on maksimaalista hyötyä heidän tulevaisuudelle asettamiensa tavoitteiden suhteen.

Terveydenhuollon alalla tehtävää uraa voidaan helpottaa tekemällä terveysalan tutkimuksia. Tämä osa-alue valmistaa opiskelijoita, jotka haluavat työskennellä terveyspolitiikan, hallinnon, hallinnon aloilla tai perusteena jatkokoulutuksen jatkamiseksi kliiniseen uraan.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää suosituista kandidaatin tutkinnoista Terveystieteetssa Iso-Britanniassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Terveystieteet, Yhdistynyt kuningaskunta

Cardiff Metropolitan University

Terveydenhuollon tiede on dynaaminen ja jatkuvasti kehittyvä kurinalaisuus, joka vaatii erittäin koulutettuja henkilöitä suorittamaan joukon laboratorioihin perustuvia te ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Opintomaksut maksetaan täysin niille, jotka menestyksekkäästi saavat tämän kurssin.

Terveydenhuollon tiede on dynaaminen ja jatkuvasti kehittyvä kurinalaisuus, joka vaatii erittäin koulutettuja henkilöitä suorittamaan joukon laboratorioihin perustuvia tekniikoita, jotka edistävät potilaiden yleistä hoitoa ja hyvinvointia.

Ammattimaisesti akkreditoitu BSc Healthcare Science-tutkinto Cardiff Metissä on suunniteltu siten, että opiskelijat voivat kehittää, integroida ja soveltaa tieteellistä tietoa ja taitoja ihmisten terveyden ja sairauksien monitieteelliseen tutkimukseen. Työelämän osaamisen elementit, jotka on sisällytetty ohjelman joka vuosi, on räätälöity huolellisesti valmistelemaan tutkinnon suorittaneita uraan NHS: ssä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi