HEALTHCARESTUDIES

Suositut Kandidaatin tutkinnot Terveystieteetssa Aasiassa 2020

Kandidaatin tutkinto on akateeminen tutkinto-ohjelma, joka valmentaa opiskelijoita joko näiden tulevaa uraa silmällä pitäen tai jatko-opintoja varten. Kandidaatin tutkinnon suorittaminen kestää yleensä noin 3 - 5 vuotta riippuen sekä opiskelijan omasta tahdista että kunkin koulutusohjelman opinnoille asettamista vaatimuksista.

Terveystieteiden opinnot tarjoavat opiskelijoille laajan terveydenhuoltoalustan peruskoulutuksen ja uran valmistelun kliinisessä tai ei-kliinisessä ympäristössä. Opiskelija voi halutessaan työskennellä terveydenhuollon hallinnossa ja johtamisessa tai käyttää terveystieteiden koulutusta pohjana jatkokoulutukselle.

Aasia on maailman 's suurin ja väkirikkain maanosa, sijaitsevat pääosin Itä-ja Pohjois pallonpuoliskolla. Se kattaa 8,7% maapallon n pinta-alasta ja muodostaa 30% sen pinta-alasta.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää kandidaatin tutkinnoista Terveystieteetssa Aasiassa 2020

2 tulosta kohteessa Terveystieteet, Aasia Filter

Bachelor - terveystiede

INTI International University & Colleges, Malaysia
Kandidaatti
Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Meidän Health Sciences ohjelmat auttaa valmistautumaan teitä ottamaan kyseisiä tehtäviä. Meillä kattavat useita meidän opetussuunnitelmaa, joka sisältää diagnostiset, tekniset ...

Lue lisää

Kandidaatin kansanterveyden (yhteisö terveys)

St. Theresa International College
BSc
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Kautta Community Health ohjelman opiskelijat on hankkia tietoja, joita tarvitaan tehokkaasti vastata tämäntyyppisiä kansanterveyden kysymykset

Lue lisää