HEALTHCARESTUDIES

3 Suosittua Kandidaatin tutkintoa Terveysjärjestelmätssa 2020

Monet ihmiset ympäri maailmaa päättävät työskennellä kandidaatin tutkinto keinona laajentaa niiden uramahdollisuuksia ja tuottopotentiaalin. Tämä kansainvälisesti tunnustettu akateeminen ero suodaan henkilöille, jotka tehokkaasti loppuun kolme tai neljä vuotta kattava työselostus liittyvät tietyllä alueella tai alalla.

Juuri mitä on Bachelor in Health Systems? Tämä intensiivinen opintojen tarkoituksena on antaa osallistujille skillset luomiseen tarvittavan kannattava uraa mukana suunnittelusta, ohjauksesta ja koordinoinnista terveydenhuollon palveluja ja järjestelmiä ympäri maailmaa. Kurssit nämä ohjelmat kattavat yleensä asioissa, kuten maailman terveydenhuoltojärjestelmien ja terveydenhuollon taloustiede, rahoitus ja etiikka, kun taas lisää painoarvoa asetetaan usein tilastoihin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon kuin se koskee terveydenhuoltoa.

Ne, jotka ansaitsevat kandidaatin terveydenhuoltojärjestelmät ovat valmiita erilaisia ​​hyvin palkattuja lähtötason kantoja terveydenhoidon. Ne ovat myös usein palkattu ennen kuin kentällä ilman astetta tai yhdistävät astetta.

Lukukausimaksuista kustannukset vaihtelevat huomattavasti eri terveydenhuoltojärjestelmät koulutusohjelman toiseen tekijöiden vuoksi kuten kurssin suosio ja maantiede. Opiskelijat kehotetaan yhteyttä hakutoimistoon kussakin koulussa ne harkitsevat asiaa lukukausimaksuista tiedot ja hinnat.

Tämä opintojen valmistelee tutkinnon uran sisällä lääketieteen ja terveydenhuollon palvelujen alalla. Monet tulevat lääketieteen tai terveydenhuollon johtajien, kun taas toiset löytää työtä kuin kliininen johtajat, lääkintä- hoitajien tai hoitokodissa ylläpitäjät. Toiset hyväksyä roolit liittyvät terveyteen liittyvää tietoa, kun taas toiset vielä käytä määrin kuin perusta alkaa kehittyneempiä koulutusohjelman joissa terveydenhuolto tai terveydenhuoltojärjestelmiä.Yleensä maisterin tutkinnon tarvitaan niille, jotka haluavat opettaa terveydenhuoltojärjestelmien tai vastaavan oppiaineen on kollegiaalinen tasolla.

Monet koulut ympäri maailmaa tarjoavat online Bachelor in Health Systems ohjelmiin, ja monet näistä ohjelmista kuvataan yksityiskohtaisesti tietokantaamme. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

3 tulosta kohteessa Terveysjärjestelmät Filter

Terveyspalvelujen kandidaatti

University of Southern Indiana
Kandidaatti
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Yhdysvaltojen terveydenhuoltojärjestelmä muuttuu nopeasti, ja voit pysyä ennen käyrää suorittamalla kandidaatin tutkinnon terveyspalvelujen USI. Lääketieteen alan työllisyyden ...

Lue lisää

Arkansas Tech University
BSc
Elo 2020
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

3 5

Lue lisää

BA (Hons) sosiaali- ja terveysalan

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate
BA
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Tämä jännittävä tutkinto tarjoaa mahdollisuuden kehittää laajaa ymmärrystä sosiaali- ja terveydenhuollon, joka sisältää erilaisia ​​kysymyksiä elämisestä yhteisöissä ja yhteis ...

Lue lisää