Filter
Kandidaatti

Suosittua Kandidaatin tutkintoa Terveysjärjestelmätssa 2019/2020

Monet ihmiset ympäri maailmaa päättävät työskennellä kandidaatin tutkinto keinona laajentaa niiden uramahdollisuuksia ja tuottopotentiaalin. Tämä kansainvälisesti tunnustettu akateeminen ero suodaan henkilöille, jotka tehokkaasti loppuun kolme tai neljä vuotta kattava työselostus liittyvät tietyllä alueella tai alalla.

Juuri mitä on Bachelor in Health Systems? Tämä intensiivinen opintojen tarkoituksena on antaa osallistujille skillset luomiseen tarvittavan kannattava uraa mukana suunnittelusta, ohjauksesta ja koordinoinnista terveydenhuollon palveluja ja järjestelmiä ympäri maailmaa. Kurssit nämä ohjelmat kattavat yleensä asioissa, kuten maailman terveydenhuoltojärjestelmien ja terveydenhuollon taloustiede, rahoitus ja etiikka, kun taas lisää painoarvoa asetetaan usein tilastoihin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon kuin se koskee terveydenhuoltoa.

Ne, jotka ansaitsevat kandidaatin terveydenhuoltojärjestelmät ovat valmiita erilaisia ​​hyvin palkattuja lähtötason kantoja terveydenhoidon. Ne ovat myös usein palkattu ennen kuin kentällä ilman astetta tai yhdistävät astetta.

Lukukausimaksuista kustannukset vaihtelevat huomattavasti eri terveydenhuoltojärjestelmät koulutusohjelman toiseen tekijöiden vuoksi kuten kurssin suosio ja maantiede. Opiskelijat kehotetaan yhteyttä hakutoimistoon kussakin koulussa ne harkitsevat asiaa lukukausimaksuista tiedot ja hinnat.

Tämä opintojen valmistelee tutkinnon uran sisällä lääketieteen ja terveydenhuollon palvelujen alalla. Monet tulevat lääketieteen tai terveydenhuollon johtajien, kun taas toiset löytää työtä kuin kliininen johtajat, lääkintä- hoitajien tai hoitokodissa ylläpitäjät. Toiset hyväksyä roolit liittyvät terveyteen liittyvää tietoa, kun taas toiset vielä käytä määrin kuin perusta alkaa kehittyneempiä koulutusohjelman joissa terveydenhuolto tai terveydenhuoltojärjestelmiä.Yleensä maisterin tutkinnon tarvitaan niille, jotka haluavat opettaa terveydenhuoltojärjestelmien tai vastaavan oppiaineen on kollegiaalinen tasolla.

Monet koulut ympäri maailmaa tarjoavat online Bachelor in Health Systems ohjelmiin, ja monet näistä ohjelmista kuvataan yksityiskohtaisesti tietokantaamme. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Terveysjärjestelmät

University of Southern Indiana

Yhdysvaltojen terveydenhuoltojärjestelmä muuttuu nopeasti, ja voit pysyä ennen käyrää suorittamalla kandidaatin tutkinnon terveyspalvelujen USI. Lääketieteen alan työllis ... [+]

Monet rikas ja monipuoliset mahdollisuudet ovat käytettävissä terveydenhuollon alalla, erityisesti USI: ssa.

Yhdysvaltojen terveydenhuoltojärjestelmä muuttuu nopeasti, ja voit pysyä ennen käyrää suorittamalla kandidaatin tutkinnon terveyspalvelujen USI. Lääketieteen alan työllisyyden odotetaan kasvavan kaikkien ammattien keskiarvoa nopeammin, kun alan kasvu ja monipuolistuminen jatkuvat. Terveystietojärjestelmän jatko-opiskelijoilla on erinomainen työelämä ja melkein täydellinen hyväksyttävyys tutkijakouluun.

Mikään muu perustutkintoalan terveydenhuollon tutkinto-ohjelma Indiana ei ole vastaavanlainen tulos uran tuloksista. Opiskelijamme saavat laajan käsityksen terveydenhuoltojärjestelmästä tutkimalla aiheita ja asioita, jotka vaikuttavat yhteisön ja yksilöiden terveyteen. Lisäksi mikään muu Indiana-terveydenhuollon ohjelma ei voi liittyä USI: n käsin käyttämien tiedekunnan, tutkimusmahdollisuuksien, käytännön kokemusten ja urakehityskoulutuksen yhdistämiseen. USI: n terveyspalveluohjelma tarjoaa erinomaisen akateemisen kokemuksen, joka valmistaa opiskelijoita monimutkaisiin tehtäviin, joita he tekevät laatimalla terveydenhuollon tulevaisuutta Yhdysvalloissa. Ainutlaatuiset mahdollisuudet antavat sinulle reilun terveydenhuollon työmarkkinoille.... [-]

Yhdysvallat Evansville
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi