77 Kandidaatti Ohjelmat sisään Sairaanhoito 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Sairaanhoito 2024Filter
    • Rovaniemi, Suomi

    Täysaikainen

    7 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Koulutamme terveydenhuollon ammattilaisia, joilla on terveydenhuollon ja hoitotyön yleis- ja erityisosaamista. Opinnot mahdollistavat valmistuneiden työskentelyn Suomessa ja muissa kansainvälisissä ympäristöissä sairaaloissa ja terveyskeskuksissa sekä yksityisellä sektorilla.

    • Jyväskylä, Suomi

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tapaa ihmisiä eri puolilta maailmaa, opi eri kulttuureista ja opi samalla olemaan pätevä sairaanhoitaja! Opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään terveyttä edistävää, ennaltaehkäisevää, parantavaa ja kuntouttavaa työtä terveydenhuollossa. Voit työskennellä perusterveydenhuollossa, sosiaaliturvassa tai erikoistuneessa terveydenhuollossa, yksityisissä yrityksissä, organisaatioissa, kansainvälisissä tehtävissä alalla tai yrittäjänä. Tämä koulu tarjoaa hoitotyön, liiketoiminnan, matkailun ja logistiikan ohjelmia.

    • Kelvin Grove, Australia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    QUT: n hoitotieteen kandidaatti tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia joiltakin Australian arvostetuimmista hoitotyön asiantuntijoilta. Käytä tarkoitukseen rakennettuja tiloja, tekniikkaa ja laitteita ja suorita 840 tunnin sijoittelu.

    • The City, Yhdistynyt kuningaskunta

    4 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    • Hesston, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Vietä aikaa hoitotyön laboratoriossa auttaen aloittelevia hoitotyön opiskelijoita kehittämään kliinisiä taitojaan demonstraatioiden, havaintojen ja valvonnan avulla. Sisältää enemmän aikaa syys- ja kevätlukukauden alussa, mutta olisi hyödyllinen koko lukukauden ajan korkeakoulun hoitotyön ohjaajien päättämänä. Jonkin verran joustavuutta aikatauluissa on mahdollista. Täytyy olla rekisteröity sairaanhoitaja.

    • Kokkola, Suomi

    Täysaikainen

    7 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Centria University of Applied Sciences kouluttaa päteviä sairaanhoitajia, jotka hoitavat potilaita, tukevat heitä ja ylläpitävät kuntoutusta eri -ikäisille ihmisille. Tavoitteenamme on kouluttaa sairaanhoitajia, jotka voivat työskennellä sekä Suomessa että kansainvälisissä tehtävissä ympäri maailmaa. Hoitotyön aikana opit ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, ohjaustaitoja, päätöksentekotaitoja sekä erilaisia hoitotaitoja. Päätehtäväsi rekisteröitynä sairaanhoitajana on varmistaa asiakkaiden terveys ja turvallisuus, mikä tarkoittaa, että sinun on oltava vastuullinen, varovainen ja tarkka. Sairaanhoitaja työskentelee yleensä moniammatillisissa ryhmissä. Kykyä ja taitoja itsenäiseen työskentelyyn vaaditaan myös sairaanhoitajan työssä.

    • León, Espanja

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Espanja

    Koulutamme ammattilaisia, jotka auttavat parantamaan väestön elin-, terveys- ja hyvinvointiolosuhteita, joissa he tarjoavat palveluja, tarjoamalla kokonaisvaltaista hoitoa terveyden edistämisessä ja suojelussa, sairauksien ehkäisyssä sekä sairauksien ylläpidossa ja palautumisessa. ihmisten, perheiden ja yhteisön terveys.

    • Lacey, Yhdysvallat

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    • Vilnius, Liettua

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    General Practice Nursing -opintokokonaisuus on tiede- ja näyttöön perustuvaa käytännön opetusta. Koulutetulla hoitotyön asiantuntijalla on syvästi kokonaisvaltainen lähestymistapa terveyteen, hän pystyy tarjoamaan turvallisia ja laadukkaita palveluja yhteiskunnalle, soveltamaan nykyaikaista teknologiaa ammatillisessa toiminnassa ja auttamaan asiakkaita muodostamaan myönteisiä asenteita terveyden ja elämänlaadun parantamiseksi.

    • Vilnius, Liettua

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Harrisonburg, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    4 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    • Lethbridge, Kanada

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Adelaide, Australia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Terveydenhuoltoala muuttuu jatkuvasti uusien tekniikoiden ja hoitomenetelmien avulla kroonisten ja akuuttien sairauksien havaitsemisen, diagnosoinnin ja hallinnan parantamiseksi sekä väestön terveyden korostamiseksi. Hoitotyön tutkintomme kehittyy näiden muutosten myötä, mikä tarkoittaa, että sinulle taataan alan kannalta merkityksellinen, käytännön pätevyys, joka varmistaa, että olet valmis uraan.

    • Winnipeg, Kanada

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Ranskan kieli

    Oletko kiinnostunut terveysalasta? Pidätkö ihmisistä huolehtimisesta? Onko sinulla johtajuutta? Hoitotyön kandidaattimme kutsuu! Opiskelijamme ovat sekä myötätuntoisia että tieteellisiä. Sairaanhoitajan kandidaatin tutkinto avaa oven innostavalle uralle, olipa sitten kyseessä välitön hoito, terveyden edistäminen, hallinto, opetus tai jopa tutkimus.

    • Camperdown, Australia

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Hoitotyön kandidaatti (Advanced Studies) antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää kokonaisvaltaisen käsityksen ammatillisesta hoitotyöstä. Edistynyt komponentti keskittyy ei-teknisten taitojen kehittämiseen johtamisessa ja päätöksenteossa sekä kansainvälisen terveysmaiseman parempaan ymmärtämiseen.