HEALTHCARESTUDIES.FI

Suosittua Kandidaatin tutkintoa Sairaalasosiaalityössa 2019/2020

Ansaita kandidaatin tutkinnon voi esitellä opiskelijoita monenlaisia ​​akateemisia ja uravaihtoehtoja. Tämäntyyppisen tutkinnon on tyypillisesti ansaitaan suorittamisen jälkeen toisen asteen koulutuksen, ja jotkut opiskelijat voivat halutessaan ilmoittautua jatko-ohjelma myöhemmin. Useimmat kandidaatin tutkinto-ohjelmia kestää kolme-neljä vuotta loppuun.

Mikä on kandidaatin Medical sosiaalityön? Tämä ohjelma valmistaa opiskelijat työskentelemään täysipäiväisesti tapauksessa johtajat, terapeutit, ja neuvonantajat kliinisessä ympäristössä. Monet voidaan vaatia osallistumaan Praktikum tai työharjoittelu ennen valmistumista, joka kouluttaa heitä työskentelee monia erilaisia ​​ongelmia vaihtelevissa olosuhteissa. Kurssit sisältävät yleensä anatomia ja fysiologia, etiikka, psykologia, ja niihin liittyvillä aloilla.

On monia syitä, jotka opiskelija voi päättää ansaita kandidaatin lääketieteen Sosiaalityön. Tämä tutkinto sopii jokaiselle, joka nauttii työskentelevät suoraan heidän yhteisön.Tutkinto on myös monipuolinen, ja opiskelijat voivat löytää työtä lukuisia lääketieteen asetuksia, kuten sairaaloissa, hoitokodeissa, ja paikalliset klinikat.

Kustannukset ansaita Bachelor in Medical sosiaalityön riippuu pituudesta ohjelman ja oppilaitos. Saat tarkempia tietoja ohjelman kustannuksista, hakijoiden tulee ottaa yhteyttä niiden kouluissa.

Yksilöt, jotka suorittaa tämän tutkinnon usein löytämään työtä lääketieteen ympäristöissä. He työskentelevät suoraan potilaiden ja auttaa heitä navigoimaan emotionaaliset ja taloudelliset näkökohdat sairaanhoidon. Jotkut työntekijät tällä alalla valita työskennellä tiettyihin väestöryhmiin, kuten lapset tai psyykkinen sairaus potilaille. Sosiaalityöntekijät toimii tiiviissä yhteistyössä muiden terveydenhuollon tarjoajat ja voivat työskennellä valvonnassa psykologien tai psykiatrien.

On monia tapoja hakea lääkärin sosiaalityön koulutusohjelma.Monet opiskelijat haluavat perinteisen koulutuksen vaikka monet kääntyvät verkko-opetuksen joustavampia vaihtoehtoja. Saat lisätietoja kursseista, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

1 tulosta kohteessa Sairaalasosiaalityö Filter

BTEC HND terveys- ja sosiaalihuollon

OPAL College London
Kampus Full-time 2 vuotta Elokuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

BTEC (Business Technology Engineering Council) HND (Higher National Diploma) on erikoistunut ammatillinen ohjelma voimakas työhön liittyvä painotus.