HEALTHCARESTUDIES

Näytä kaikki Kandidaatit Sairaalasosiaalityössa Iso-Britanniassa

Kandidaatin tutkinto on akateeminen tutkinto-ohjelma, joka valmentaa opiskelijoita joko näiden tulevaa uraa silmällä pitäen tai jatko-opintoja varten. Kandidaatin tutkinnon suorittaminen kestää yleensä noin 3 - 5 vuotta riippuen sekä opiskelijan omasta tahdista että kunkin koulutusohjelman opinnoille asettamista vaatimuksista.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää suosituista kandidaatin tutkinnoista Sairaalasosiaalityössa Iso-Britanniassa 2020

2 tulosta kohteessa Sairaalasosiaalityö, Yhdistynyt kuningaskunta Filter

Terveys- ja sosiaalihallinnon BSc

Swansea University
BSc
<
Full-time
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Joustava, laaja-alainen tutkinto terveydenhuollossa ja sosiaalialalla on ihanteellinen lähtökohta monille palkitseville ura-alueille monilla aloilla. Voit tutustua terveydenhu ...

Lue lisää

BTEC HND terveys- ja sosiaalihuollon

OPAL College London
Kandidaatti
Elo 2020
<
Full-time
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

BTEC (Business Technology Engineering Council) HND (Higher National Diploma) on erikoistunut ammatillinen ohjelma voimakas työhön liittyvä painotus.

Lue lisää