3 Suosittua Kandidaatin tutkintoa Sairaalasosiaalityössa 2020

Ansaita kandidaatin tutkinnon voi esitellä opiskelijoita monenlaisia ​​akateemisia ja uravaihtoehtoja. Tämäntyyppisen tutkinnon on tyypillisesti ansaitaan suorittamisen jälkeen toisen asteen koulutuksen, ja jotkut opiskelijat voivat halutessaan ilmoittautua jatko-ohjelma myöhemmin. Useimmat kandidaatin tutkinto-ohjelmia kestää kolme-neljä vuotta loppuun. Mikä on kandidaatin Medical… Lue lisää

Ansaita kandidaatin tutkinnon voi esitellä opiskelijoita monenlaisia ​​akateemisia ja uravaihtoehtoja. Tämäntyyppisen tutkinnon on tyypillisesti ansaitaan suorittamisen jälkeen toisen asteen koulutuksen, ja jotkut opiskelijat voivat halutessaan ilmoittautua jatko-ohjelma myöhemmin. Useimmat kandidaatin tutkinto-ohjelmia kestää kolme-neljä vuotta loppuun.

Mikä on kandidaatin Medical sosiaalityön? Tämä ohjelma valmistaa opiskelijat työskentelemään täysipäiväisesti tapauksessa johtajat, terapeutit, ja neuvonantajat kliinisessä ympäristössä. Monet voidaan vaatia osallistumaan Praktikum tai työharjoittelu ennen valmistumista, joka kouluttaa heitä työskentelee monia erilaisia ​​ongelmia vaihtelevissa olosuhteissa. Kurssit sisältävät yleensä anatomia ja fysiologia, etiikka, psykologia, ja niihin liittyvillä aloilla.

On monia syitä, jotka opiskelija voi päättää ansaita kandidaatin lääketieteen Sosiaalityön. Tämä tutkinto sopii jokaiselle, joka nauttii työskentelevät suoraan heidän yhteisön.Tutkinto on myös monipuolinen, ja opiskelijat voivat löytää työtä lukuisia lääketieteen asetuksia, kuten sairaaloissa, hoitokodeissa, ja paikalliset klinikat.

Kustannukset ansaita Bachelor in Medical sosiaalityön riippuu pituudesta ohjelman ja oppilaitos. Saat tarkempia tietoja ohjelman kustannuksista, hakijoiden tulee ottaa yhteyttä niiden kouluissa.

Yksilöt, jotka suorittaa tämän tutkinnon usein löytämään työtä lääketieteen ympäristöissä. He työskentelevät suoraan potilaiden ja auttaa heitä navigoimaan emotionaaliset ja taloudelliset näkökohdat sairaanhoidon. Jotkut työntekijät tällä alalla valita työskennellä tiettyihin väestöryhmiin, kuten lapset tai psyykkinen sairaus potilaille. Sosiaalityöntekijät toimii tiiviissä yhteistyössä muiden terveydenhuollon tarjoajat ja voivat työskennellä valvonnassa psykologien tai psykiatrien.

On monia tapoja hakea lääkärin sosiaalityön koulutusohjelma.Monet opiskelijat haluavat perinteisen koulutuksen vaikka monet kääntyvät verkko-opetuksen joustavampia vaihtoehtoja. Saat lisätietoja kursseista, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Swansea University
Swansea, Yhdistynyt kuningaskunta +1 More

Joustava, laaja-alainen tutkinto terveydenhuollossa ja sosiaalialalla on ihanteellinen lähtökohta monille palkitseville ura-alueille monilla aloilla. Voit tutustua terveydenhu ... +

Joustava, laaja-alainen tutkinto terveydenhuollossa ja sosiaalialalla on ihanteellinen lähtökohta monille palkitseville ura-alueille monilla aloilla. Voit tutustua terveydenhuoltoon ja sosiaalihuoltoon monissa kansallisissa ja kansainvälisissä yhteyksissä, jotka kattavat muun muassa sosiaalipolitiikan, kansanterveyden, epidemiologian, psykologian, ihmisbiologian ja fysiologian, oikeuden ja etiikan, jotka liittyvät terveyteen, tasa-arvoon ja sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen. Tulet saamaan selkeän käsityksen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden rakenteista ja politiikoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja kehittämään erinomaisia ​​viestintä-, tutkimus- ja analyyttisia taitoja, joita työnantajat arvostavat. -
BSc
Full-time
3 vuotta
Englanti
Kampus
 
Mercy College
Dobbs Ferry, Yhdysvallat

Gerontologiaan erikoistuneiden ammattilaisten kysyntä ei ole koskaan ollut suurempi. Opi taitot, joita tarvitset erinomaiseksi palkitsevalla ja kasvavalla kentällä.

Gerontologiaan erikoistuneiden ammattilaisten kysyntä ei ole koskaan ollut suurempi. Opi taitot, joita tarvitset erinomaiseksi palkitsevalla ja kasvavalla kentällä. -
BSc
Full-time
4 vuotta
Englanti
Syys 2020
Kampus
 
OPAL College London
London, Yhdistynyt kuningaskunta

BTEC (Business Technology Engineering Council) HND (Higher National Diploma) on erikoistunut ammatillinen ohjelma voimakas työhön liittyvä painotus.

BTEC (Business Technology Engineering Council) HND (Higher National Diploma) on erikoistunut ammatillinen ohjelma voimakas työhön liittyvä painotus. -
Kandidaatti
Full-time
2 vuotta
Englanti
Elo 2020
Kampus