HEALTHCARESTUDIES

4 Suosittua Kandidaatin tutkintoa Rekisteröity hoitotyössa 2020

Kandidaatin koulutustaso on yleisesti ensimmäinen tutkinnon suorittanut taso. Kun he ovat suorittaneet tämän tutkinnon, heillä on mahdollisuus joko tulla työelämään tai jatkaa koulutustaan, yleensä ilmoittautumalla maisteriohjelmaan.

Mikä on kandidaatti rekisteröidyssä hoitotyössä? Tämä oppiaine asettaa opiskelijalle peruskoulutuksen. Tutkimusalueita ovat yleislääketiede sekä monet näkökohdat, joita sairaanhoitajien on erityisesti ymmärrettävä, mukaan lukien lääkkeiden antaminen, potilaan tilan seuranta, lääketieteellisen lukemisen hoitaminen ja paljon muuta. On mahdollista saada jumpstart oman jatko-erikoistumisesi erikoiskursseja myös kandidaatti-ohjelman samoin.

Opiskelijat, jotka opiskelevat kandidaatin ohjelma hyötyvät kehittämällä joukko taitoja, jotka auttavat urallaan. Rekisteröidyn hoitotyön opiskelijoille nämä taidot ovat hallinto- ja organisatoriset kyvyt, viestintä- ja johtamistaidot sekä terveydenhuollon tietämys.

Kandidaatin tutkintoon osallistumiskustannukset vaihtelevat. On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat lukukausimaksuihin ja palkkioihin, kuten kouluun, ohjelmaan, opintojen pituuteen ja siihen maahan, jossa opiskelet. Ennen kuin ilmoittaudut, on hyvä tutkia perusteellisesti näitä näkökohtia.

Rekisteröidyn hoitotyön kandidaatti valmistelee opiskelijat rekisteröitymään nimenomaisesti sairaanhoitajiksi. Koska terveydenhuollon alalla on niin valtava sairaanhoitajien tarve, tässä asemassa on olennaisesti ikuisia aukkoja. Nämä ammattilaiset auttavat lääkäreitä, hoitavat potilaita, hoitavat perustehtävät potilaan mukavuuden varmistamiseksi ja hoitavat peruslääketieteellistä vastuuta. Sairaanhoitajat voivat erikoistua edelleen täydennyskoulutukseen, kuten sairaanhoitajan anestesiakoulutukseen.

Jos olet valmis aloittamaan hoitotyön, sinun on ensin löydettävä ohjelma, joka toimii parhaiten sinulle ja täyttää kaikki tarpeesi. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

4 tulosta kohteessa Rekisteröity hoitotyö Filter

RN to BS hoitotyössä (RN-BSN)

Utica College Online
Yhdysvallat, Utica
Kandidaatti
Toukokuu 2020
<
Part-time
<
3 vuotta
Englanti
Online

Verkko-opiskelija (RN to BSN) -ohjelma valmistaa lisensoituja rekisteröityjä sairaanhoitajia (RN) parantamaan uraansa nykypäivän vaativassa terveydenhuollon ympäristössä. Tämä ...

Lue lisää

AMK hoitotyössä (sairaanhoitaja)

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Suomi, Seinäjoki
Kandidaatti
Syyskuu 2020
<
Full-time
<
42 kuukautta
25 Jan 2017
Englanti
Opetus kampuksella

Koulutusohjelma ovat oikeutettuja opiskelija Sairaanhoitaja (RN). Ohjelma kouluttaa sairaanhoitajia, jotka ovat asiantuntijoita hoitotyön eri toimintaympäristöissä. Niiden pää ...

Lue lisää

RN-BSN-tutkinto

University of Saint Mary Online
Yhdysvallat, Leavenworth
Kandidaatti
Syyskuu 2020
<
Part-time
Englanti
Online

Ansaitse CCNE: n akkreditoidut online-RN-BSN-tutkinto Saint Maryn yliopistosta niinkin kauan kuin vuosi. Saavuta taidot ja tietämys pysyäkseen kehittymässä olevan terveydenhuo ...

Lue lisää

RN - Bachelor of Science in hoitotyössä

Widener University Online
Yhdysvallat, Chester
Kandidaatti
Elokuu 2020
<
Full-time
<
Part-time
<
2 lukukaudet
Englanti
Online

Widenerin yliopiston online-rekisteröity sairaanhoitaja (RN-BSN) on tarkoitettu rekisteröityneille sairaanhoitajille vastaamaan yhä monimutkaisemman terveydenhuoltoympäristön ...

Lue lisää