HEALTHCARESTUDIES.FI

9 Suosittua Kandidaatin tutkintoa Radiologiassa 2019/2020

Kandidaatin tutkinto voi ansaita noin neljä vuotta, ja se voidaan avain avaamiseen tarvittavan ovia uusiin uramahdollisuuksiin ja työkokemukset. Kandidaatin ohjelma tarjoaa koulutusta, taitoja ja kykyä että yksilöt tarvitsevat, jotta löydettäisiin palkitseva ja vakaa ura.

Mikä on Bachelor in radiologian? Tämä ohjelma opettaa opiskelijoille hallinnoida röntgenkuvat ja käyttää muita lääketieteellisiä kuvantamislaitteita auttaa arvioimaan, diagnosoimaan, ja hoitaa vammoja ja sairauksia. Työselostus kandidaatin radiologian ohjelma kattaa potilaan hoitoa, kuten asianmukainen potilaan paikannus ja säteilyturvallisuuden, ja asiaankuuluvat lääketieteelliset tiedot, kuten patologian, anatomia ja fysiologia. Valmistuttuaan opiskelijat voivat työllistyä kuin radiologisia teknikot.

Ansaita kandidaatin tutkinnon radiologian voi olla hyötyä opiskelijoille ne valmistuvat tarvittavat taidot tehokkaasti havaita ja auttaa diagnosoimaan sairauden ja vammoja.

Kustannukset ansaita Bachelor in radiologian voivat vaihdella suuresti riippuen muuttujista kuten sijainti koulun koulutusohjelmaa vaatimukset, ja aikaa oppilaat voivat omistautua koulunsa. Koska kustannukset voivat vaihdella suuresti, opiskelijoita kannustetaan puhumaan suoraan niiden mahdollisten kouluissa, jotta paremmin ymmärtää taloudellinen vastuu ansaita tutkintoon.

Yksilöt, jotka valmistuu kandidaatin tutkinnon radiologian ovat suuren kysynnän kuin radiologian teknikot, ja he voivat löytää työtä lääkärin toimistoissa, sairaaloissa, klinikoilla, erikoissairaanhoidon keskuksia, ja muut terveydenhuoltoon liittyvillä aloilla. Vaikka kandidaatin tutkinto on yleensä korkein koulutustaso tarvitaan toimia radiologisia teknikko, jotkut yksilöt voivat käyttää kandidaatin tutkinto kuin ponnahduslauta edelleen heidän koulutustaan ​​ja kirjoita maisteriohjelman.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään lääketieteen alalla ja haluaisi ansaita Bachelor of radiologian, voit aloittaa oman koulutus tänään. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

9 tulosta kohteessa Radiologia Filter

Poikamies radiologia

Grupo Tiradentes
Kampus Full-time 6 lukukaudet Maaliskuu 2020 Brasilia Aracaju

Breaking sisätilat ja tutkia rakenteiden työskentelee teknologi radiologian. Tietäen ihmiskeho, analysoida metallirakenteiden, toimivat radioaktiiviset lähteet ovat joitakin ammatillisen toiminnan alueelle muodostuu.

Kandidaatin lääketieteellisen kuvantamisen teknologia

Sharda University
Kampus Full-time 3 vuotta Heinäkuu 2020 Intia Suur-Noida

Kehittymisen kanssa kuvantamisen tekniikkaa eri kudoksissa koostuvat eri elinjärjestelmien ihmiskehossa kuten röntgenkuvat, Ultra-ääni, ultraäänitutkimus CT-skannaus, MRI, PET-skannaus, jne. on suuri kysyntä kuvantamisen tekniikan. Pidä tämä mielessä aikana opintoja kandidaatin tasolla on suunniteltu täyttämään tarve taitava kuvantamismenetelmien ...

Säteilyhoidon kandidaatti

University of Johannesburg
Kampus Full-time 4 vuotta Tammikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg

Hakijoilla on oltava joko biotieteet / fysikaaliset tieteet tai molemmat opiskelijat pääsemiseksi tähän ohjelmaan.

Diagnostisen radiografian kandidaatti

University of Johannesburg
Kampus Full-time 4 vuotta Tammikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg

Hakijoilla on oltava joko biotieteet / fysikaaliset tieteet tai molemmat opiskelijat pääsemiseksi tähän ohjelmaan.

BTech radiografian ultraääni

University of Johannesburg
Kampus Full-time 2 vuotta Tammikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg

Ohjelma opettaa opiskelijaa tuottamaan ja tulkitsemaan kuvia korkeataajuisella äänellä. Johtamis- ja tutkimusmenetelmät lisäävät ohjelman aikana saatuja taitoja.

BTech radiografiahoidossa

University of Johannesburg
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Tammikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg + 1 lisää

Ohjelma tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden oppia edistyneitä sädehoito- ja onkologiamenetelmiä ja -tekniikoita sekä hallinto- ja tutkimusmenetelmätaitoja.

BTech radiografian ydinlääketieteessä

University of Johannesburg
Kampus Full-time 2 vuotta Tammikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg

Opiskelija altistuu radiofarmaseuttisten lääkkeiden valmistuksen, annostelun ja potilaille antamisen teoreettisille ja käytännön näkökohdille sekä hienostuneiden ja hybridi-kuvantamislaitteiden hyödyntämiselle tiettyjen sairauksien diagnosoinnissa ja hoidossa. Johtamis- ja tutkimusmenetelmät sisältyvät tähän ohjelmaan.

BTech radiografian diagnostiikassa

University of Johannesburg
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Tammikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg + 1 lisää

Ohjelma on suunniteltu rakentamaan tutkintotodistuksella jo hankitulle tiedolle ja tarjoamaan opiskelijalle tietoa edistyneissä radiografisissa menettelyissä. Johtamis- ja tutkimusmenetelmät lisäävät ohjelman aikana saatuja taitoja.

Lääketieteen ja säteilyn fysiikan kandidaatti

University of Wollongong
Kampus Full-time Part-time 3 vuotta Maaliskuu 2020 Australia Wollongong + 1 lisää

Lääketieteen ja säteilyn fysiikan kandidaatti on hyvin käytännönläheinen suurten käytännön osien kanssa kaikissa tutkituissa aineissa täydentääkseen taustalla olevia teoreettisia fyysisiä periaatteita. Jotta alan korkeatasoinen sitoutuminen varmistettaisiin, suurten sairaaloiden ammatilliset lääketieteelliset fyysikot ja teollisuuden pääpuhujat pitävät tärkeitä luentoja ja käytännön työtä sekä tutkivat tutkimushankkeita. Toisena vuonna voit saada käytännön kokemusta fotoni-, neutroni- ja varautuneista hiukkasfysiikasta perusopin fysiikan laboratorioissa sekä tehdä retkiä kiihdytinlaitteisiin, kuten Australian ydinalan tiede- ja teknologiajärjestöön (ANSTO). Kolmannen vuoden aikana saat myös käytännön kokemusta erityisesti elektroniikan ja röntgenlaitteiden lääketieteellisessä fysiikassa syöpähoitokeskuksissa ja ANSTOn kautta.