HEALTHCARESTUDIES

2 Suosittua Kandidaatin tutkintoa Radiografiassa 2020

Sen sijaan, että menisivät suoraan työvoimaan lukion valmistumisen jälkeen, monet opiskelijat päättävät jatkaa koulutustaan ​​ja ansaitsevat kandidaatin tutkinnon. Työssäkäyvät ammattilaiset ansaitsevat usein tämäntyyppistä tutkintoa, ja useimmat ohjelmat kestää noin neljä vuotta.

Mikä on kandidaatti radiografiassa? Saadessaan tätä tutkintoa opiskelijat voivat ottaa kursseja, jotka kattavat liiketoimintaan liittyvät taidot sekä oppia käytännön röntgen tekniikoita lääketieteellisessä ympäristössä. Esimerkiksi opiskelijat saattavat ottaa ihmisen anatomian, röntgenkuvauksen ja menettelyn, pitkälle kehitetyt potilaan hoitotekniikat ja säteilybiologian luokat. Ne voivat myös suorittaa luokkia, jotka kattavat eettiset lääketieteelliset kuvantamis- ja terveydenhuoltojärjestelmät sekä tietojärjestelmät.

Yksi tärkeimmistä osaamista opiskelijoista voi oppia kun ansaitsevat Bachelor in Radiography on, miten ottaa tehokkaita, tehokkaita röntgenkuvaa, joka voi auttaa valmistuneita varmistamaan työpaikan radiologi. Opiskelija voi myös tarkentaa terveydenhoitojärjestelmän johtamistaitojaan ja tietämystään, mikä voi auttaa heitä menestymään tällä uralla.

Aika, jonka hän suorittaa tutkinnon suorittaneen loppuun, olipa opiskelija itse tai verkossa luennoillaan, ja kuinka paljon koulua on osallistunut opetusmaksuihin, kaikki voivat vaikuttaa siihen, kuinka paljon se maksaa tämän tutkinnon suorittamiseksi. Mitä opiskelija käyttää materiaaleihin, kirjoihin, kuljetuksiin ja asumiseen voi vaikuttaa myös kokonaiskustannuksiin.

Suurin osa radiografian kandidaatin tutkinnon suorittaneista lähtee yleensä lisensoidusta radiografiasta. Nämä ammattilaiset ovat vastuussa röntgenlaitteiden käytöstä diagnostisissa tarkoituksissa sekä terveyskeskuksissa että sairaaloissa. Ne, jotka siirtyvät tähän lääketieteelliseen uraan, voivat työskennellä myös erilaisissa ympäristöissä, kuten sairaaloissa, yksityisissä lääkäreiden toimistoissa ja lääketieteellisissä laboratorioissa. Jotkut työskentelevät myös avustetuissa ja vanhainhoidon palveluissa, kuten hoitokodeissa.

Opiskelija voi kyetä ansaitsemaan tämän tutkinnon verkko- ja henkilökohtaisten luokkien yhdistelmällä. Saat lisätietoja käytettävissä olevista vaihtoehdoista etsimällä alla olevaa ohjelmaa ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintalautakuntaan.

2 tulosta kohteessa Radiografia Filter

Diagnostisen radiografian kandidaatti

University of Johannesburg
Kandidaatti
Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Hakijoilla on oltava joko biotieteet / fysikaaliset tieteet tai molemmat opiskelijat pääsemiseksi tähän ohjelmaan.

Lue lisää

Säteilyhoidon kandidaatti

University of Johannesburg
Kandidaatti
Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Hakijoilla on oltava joko biotieteet / fysikaaliset tieteet tai molemmat opiskelijat pääsemiseksi tähän ohjelmaan.

Lue lisää