HEALTHCARESTUDIES

2 Suosittua Kandidaatin tutkintoa Pulmonologiassa 2020

Kandidaatin on postsecondary tutkinto, joka auttaa opiskelijoita valmistautumaan uran niiden tutkimuskohde. Monet ohjelmat yhdistävät pääluokkaan erityisiä kursseja räätälöidään opiskelijan painopiste. Ohjelmia tarjotaan kouluissa ympäri maailmaa ja kestää noin neljä vuotta.

Mikä on kandidaatin Pulmonologia? Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat saada syvällistä tietoa sairauksista, joihin liittyy hengitysteitä. Yksilöt, jotka haluavat uran pulmonology tavallisesti harjoittaa opetussuunnitelma, joka on samanlainen kuin ennalta med ohjelma. Sarjat koostuvat yleensä yleisen ja kehittyneen tieteen kursseja, humanististen kursseja, ja kehittynyt matematiikka. Opiskelija voi sitten valita tarkemman polku tutkimus, joka liittyy tyypin uran he haluavat jatkaa.

Opiskelijat, jotka jatkaa tämän verran hyötyä monin tavoin. Yksi on se, että heidän koulutus valmistelee niitä palkitsevan uran, jossa he auttaa muita hengittää paremmin.Valmistuttuaan he voivat löytää työpaikkoja erilaisia ​​terveydenhuollon liittyvät asetukset.

Taloudelliset vaatimukset liittyvät ansaita pulmonology aste riippuvat useista tekijöistä, mukaan lukien ohjelman pituuteen ja sijainnin koulun. Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita tämän polun tulisi tutkia eri ohjelmia ja saada yhteyttä koulujen suoraan selvittää, lukukausimaksuista ja palkkiot vastaavat heidän budjetin.

Opiskelijat, jotka ansaitsevat tutkinnon pulmonology voi jatkaa useita erilaisia ​​urapolkuja liittyvät hengityselinten hoitoa. Joitakin yleisiä ura lehtiä ovat hengityselinten terapeutin, keuhkojen sairaanhoitajan, keuhkojen toiminnan teknologi, nukutuslääkäri, sairaanhoitaja nukutuslääkäri, liikuntafysiologin, allergologi, ja lääkäri keuhkojen lääkettä. Monet näistä uran vaatii kehittyneen koulutuksen pidemmälle kandidaatin tutkinnon.

Aloita tutkimiseen pulmonology kouluissa nyt käyttämällä meidän online-luettelo.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

2 tulosta kohteessa Pulmonologia Filter

Hengityshoidon kandidaatin tutkinto

Batterjee Medical College
Kandidaatti
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
5 vuotta
Englanti
Kampus

Ohjelmamme tehtävänä on tarjota akateeminen hengityshoito-ohjelma korkealaatuisten tutkinnon suorittaneiden kanssa, jotka täyttävät ohjelman palvelemien kiinnostuksen kohteena ...

Lue lisää

Insinöörioppi kandidaatintutkimuksessa

Mansfield University
BSc
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Mansfield University Respiratory Therapy -ohjelma on kokopäiväinen, nelivuotinen, Bachelor of Science (BSc) -tutkinto-ohjelma. Se on yhteistyökumppaniohjelma Mansfield Univers ...

Lue lisää