HEALTHCARESTUDIES.FI

2 Suosittua Kandidaatin tutkintoa Puhe- ja kieliterapiassa 2020

Kandidaatin tutkinto on nelivuotinen koulutusohjelma, joka voi auttaa yksilöitä saavuttamaan henkilökohtainen ja uraan liittyviä tavoitteita. Ansaita samalla kandidaatin tutkinto, opiskelijat parantaa monia taitoja, jotka tekevät niistä voimavara työpaikoilla.

Mikä on kandidaatin puheen ja kielen Therapy? Tämä koulutusohjelma ohjeet opiskelijoiden virstanpylväitä puheen kehityksen ja miten tunnistaa, diagnosoida ja hoitaa kieli, artikulaatio, ja nielemishäiriöitä, sekä miten tehdä hoidon ongelmien ratkaisemiseksi moottorilla puheen, sujuvuus, ja afasia. Jotta suorittaa tutkinnon, opiskelijat työskentelevät potilaiden valvonnassa harjoitella puheterapeuttien parantamaan taitoja ja valmiuksia kuten orastavaa terapeutit.

Monet opiskelijat haluavat ansaita kandidaatin tutkinnon osittain siksi taitoja he saavat pyrkiessään heidän koulutuksensa, kuten parannettu lukeminen, kirjoittaminen, ja kriittisen ajattelun taitoja.Vastaanottaminen korkeakoulututkinnon voi myös antaa yksilöille tietoa he tarvitsevat edetä nopeasti urallaan.

Taloudellinen vastuu ansaita kandidaatin tutkinnon puheen ja kielen terapia voi vaihdella jokaiselle opiskelijalle riippuen laitos. Tästä syystä opiskelijoita kannustetaan puhumaan suoraan niiden mahdollisten kouluissa, jotta täysin ymmärtää kustannukset ansaita tutkintoon.

Joka on suorittanut puheen ja kielen terapia, valmistuneet voivat löytää työtä kuin puheen ja kielen terapeutit, jotka työskentelevät lääketieteen asetuksia, kuten sairaaloita ja klinikoita, tai ne voivat myös työskennellä koulujärjestelmässä, johtamiseen hoito kouluissa osana puheen ohjelman opiskelijoihin. Henkilö voi myös halutessaan avata oma käytäntö, jossa he voivat diagnosoida ja hoitaa potilaita. Ansaita kandidaatin tutkinnon voi myös olla ensimmäinen askel ansaita maisterin puheen ja kielen Therapy.

Jos haluat aloittaa tutkinto puheen ja kielen terapia heti, yksinkertaisesti ja etsi ohjelman alle ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

2 tulosta kohteessa Puhe- ja kieliterapia Filter

Tutkinto Speech Therapy

Universidade da Coruña
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Espanja A Coruña

Tutkinto Speech käytössä logopeda säänneltyä ammattia. Tämä tutkinto kehittää liittyvät kaikkeen viestinnän häiriöt, jotka voivat ilmetä äänenä, artikulaatio, ymmärrys, symbolisaation sekä suullinen ja kirjallinen ilmaisu, sosiaaliset suhteet ja ajattelun tutkimuksia.

Poikamies audiologian ja tieteen ääntäminen

Al-Ahliyya Amman University
Kampus Full-time Syyskuu 2020 Jordania Amman

Esitteli kuulo ja puheen osasto vuonna 2001 ja vihittiin suojelijana Hänen korkeutensa prinssi Raadin bin Zaid kansliapäällikkö-Anmak. Laitos antaa kandidaatin ohjelman puheen ja kuulon tieteet. Se tukee paikallisesti ja alueellisesti ohjelma voidakseen tarjota mahdollisuuden tutkinnon työskennellä eri paikoissa, kuten sairaalat, koulut ja muut. Keski kuulon ja puheen § prosessorit uusimmat laitteet ja tekniikat välttämätöntä alan valvonnassa joukko päteviä tiedekunnan jäseniä ja valvojia sisältää erittäin päteviä tarjota parasta koulutusta opiskelijoille.