Filter
Kandidaatti
Eurooppa Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Suositut Kandidaatin tutkinnot Puhe- ja kieliterapiassa Eurooppa 2020

Kandidaatin tutkinto on nelivuotinen tutkinto, jonka painopisteen ja aiheen opiskelijat voivat itse valita. Useat oppilaitokset tarjoavat osa-aikaisia koulutuksia, joiden ansiosta kiinnostuneet opiskelijat voivat suorittaa kandidaatin tutkinnon, vaikka samaan aikaan myös kävisivät töissä tai pitäisivät huolta perheestään.

Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atlantin valtameri lännessä.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää kandidaatin tutkinnoista Puhe- ja kieliterapiassa Eurooppa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Puhe- ja kieliterapia, Eurooppa

Universidade da Coruña

Tutkinto Speech käytössä logopeda säänneltyä ammattia. Tämä tutkinto kehittää liittyvät kaikkeen viestinnän häiriöt, jotka voivat ilmetä äänenä, artikulaatio, ymmärrys, s ... [+]

Esittely

Tutkinto Speech Therapy Se on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences. Se kuuluu alueen Health Sciences, jonka kesto on neljä vuotta ja 240 opintopistettä kokonaisuudessaan.

Tutkinto Speech käytössä logopeda säänneltyä ammattia. Tämä tutkinto kehittää liittyvät kaikkeen viestinnän häiriöt, jotka voivat ilmetä äänenä, artikulaatio, ymmärrys, symbolisaation sekä suullinen ja kirjallinen ilmaisu, sosiaaliset suhteet ja ajattelun tutkimuksia.

Miksi tutkimus aste

Opetussuunnitelmat nykyisin voimassa eri yliopistot ovat olleet tehokkaita muodostumiseen puheterapeuttien ja voimme sanoa, että he saavat hyvän koulutuksen ja ovat valmiita kohtaamaan ammatilliset haasteet valmistumisen jälkeen.... [-]

Espanja A Coruña
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi