Filter
Kandidaatti
Espanja Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Näytä kaikki Kandidaatit Puhe- ja kieliterapiassa Espanjassa

Kandidaatin tutkinto on akateeminen tutkinto-ohjelma, joka valmentaa opiskelijoita joko näiden tulevaa uraa silmällä pitäen tai jatko-opintoja varten. Kandidaatin tutkinnon suorittaminen kestää yleensä noin 3 - 5 vuotta riippuen sekä opiskelijan omasta tahdista että kunkin koulutusohjelman opinnoille asettamista vaatimuksista.

Espanja, virallisesti Espanjan kuningaskunta, on suvereeni valtio ja jäsenvaltion Euroopan unionin. Se sijaitsee Iberian niemimaalla Lounais-Euroopassa. Espanjan yliopistot säännellä pääsyä oman astetta ja ne korjata akateemisen maksuja. Ne voivat myös tarjota epävirallinen jatkotutkintoja. Pääkaupunki Madrid on mahdollisesti eniten baareja asukasta kohden tahansa Euroopan kaupungeista ja hyvin aktiivinen yöelämä.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää suosituista kandidaatin tutkinnoista Puhe- ja kieliterapiassa Espanjassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Puhe- ja kieliterapia, Espanja

Universidade da Coruña

Tutkinto Speech käytössä logopeda säänneltyä ammattia. Tämä tutkinto kehittää liittyvät kaikkeen viestinnän häiriöt, jotka voivat ilmetä äänenä, artikulaatio, ymmärrys, s ... [+]

Esittely

Tutkinto Speech Therapy Se on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences. Se kuuluu alueen Health Sciences, jonka kesto on neljä vuotta ja 240 opintopistettä kokonaisuudessaan.

Tutkinto Speech käytössä logopeda säänneltyä ammattia. Tämä tutkinto kehittää liittyvät kaikkeen viestinnän häiriöt, jotka voivat ilmetä äänenä, artikulaatio, ymmärrys, symbolisaation sekä suullinen ja kirjallinen ilmaisu, sosiaaliset suhteet ja ajattelun tutkimuksia.

Miksi tutkimus aste

Opetussuunnitelmat nykyisin voimassa eri yliopistot ovat olleet tehokkaita muodostumiseen puheterapeuttien ja voimme sanoa, että he saavat hyvän koulutuksen ja ovat valmiita kohtaamaan ammatilliset haasteet valmistumisen jälkeen.... [-]

Espanja A Coruña
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi