Filter
Kandidaatti
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

2 Suosittua Kandidaatin tutkintoa Puhe- ja kieliterapiassa 2020

Kandidaatin tutkinto on nelivuotinen koulutusohjelma, joka voi auttaa yksilöitä saavuttamaan henkilökohtainen ja uraan liittyviä tavoitteita. Ansaita samalla kandidaatin tutkinto, opiskelijat parantaa monia taitoja, jotka tekevät niistä voimavara työpaikoilla.

Mikä on kandidaatin puheen ja kielen Therapy? Tämä koulutusohjelma ohjeet opiskelijoiden virstanpylväitä puheen kehityksen ja miten tunnistaa, diagnosoida ja hoitaa kieli, artikulaatio, ja nielemishäiriöitä, sekä miten tehdä hoidon ongelmien ratkaisemiseksi moottorilla puheen, sujuvuus, ja afasia. Jotta suorittaa tutkinnon, opiskelijat työskentelevät potilaiden valvonnassa harjoitella puheterapeuttien parantamaan taitoja ja valmiuksia kuten orastavaa terapeutit.

Monet opiskelijat haluavat ansaita kandidaatin tutkinnon osittain siksi taitoja he saavat pyrkiessään heidän koulutuksensa, kuten parannettu lukeminen, kirjoittaminen, ja kriittisen ajattelun taitoja.Vastaanottaminen korkeakoulututkinnon voi myös antaa yksilöille tietoa he tarvitsevat edetä nopeasti urallaan.

Taloudellinen vastuu ansaita kandidaatin tutkinnon puheen ja kielen terapia voi vaihdella jokaiselle opiskelijalle riippuen laitos. Tästä syystä opiskelijoita kannustetaan puhumaan suoraan niiden mahdollisten kouluissa, jotta täysin ymmärtää kustannukset ansaita tutkintoon.

Joka on suorittanut puheen ja kielen terapia, valmistuneet voivat löytää työtä kuin puheen ja kielen terapeutit, jotka työskentelevät lääketieteen asetuksia, kuten sairaaloita ja klinikoita, tai ne voivat myös työskennellä koulujärjestelmässä, johtamiseen hoito kouluissa osana puheen ohjelman opiskelijoihin. Henkilö voi myös halutessaan avata oma käytäntö, jossa he voivat diagnosoida ja hoitaa potilaita. Ansaita kandidaatin tutkinnon voi myös olla ensimmäinen askel ansaita maisterin puheen ja kielen Therapy.

Jos haluat aloittaa tutkinto puheen ja kielen terapia heti, yksinkertaisesti ja etsi ohjelman alle ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää Näytä vähemmän

2 tulosta kohteessa Puhe- ja kieliterapia

Universidade da Coruña

Tutkinto Speech käytössä logopeda säänneltyä ammattia. Tämä tutkinto kehittää liittyvät kaikkeen viestinnän häiriöt, jotka voivat ilmetä äänenä, artikulaatio, ymmärrys, s ... [+]

Esittely

Tutkinto Speech Therapy Se on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences. Se kuuluu alueen Health Sciences, jonka kesto on neljä vuotta ja 240 opintopistettä kokonaisuudessaan.

Tutkinto Speech käytössä logopeda säänneltyä ammattia. Tämä tutkinto kehittää liittyvät kaikkeen viestinnän häiriöt, jotka voivat ilmetä äänenä, artikulaatio, ymmärrys, symbolisaation sekä suullinen ja kirjallinen ilmaisu, sosiaaliset suhteet ja ajattelun tutkimuksia.

Miksi tutkimus aste

Opetussuunnitelmat nykyisin voimassa eri yliopistot ovat olleet tehokkaita muodostumiseen puheterapeuttien ja voimme sanoa, että he saavat hyvän koulutuksen ja ovat valmiita kohtaamaan ammatilliset haasteet valmistumisen jälkeen.... [-]

Espanja A Coruña
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Al-Ahliyya Amman University

Esitteli kuulo ja puheen osasto vuonna 2001 ja vihittiin suojelijana Hänen korkeutensa prinssi Raadin bin Zaid kansliapäällikkö-Anmak. Laitos antaa kandidaatin ohjelman p ... [+]

Kuulon ja puheen

Esitteli kuulo ja puheen osasto vuonna 2001 ja vihittiin suojelijana Hänen korkeutensa prinssi Raadin bin Zaid kansliapäällikkö-Anmak. Laitos antaa kandidaatin ohjelman puheen ja kuulon tieteet. Se tukee paikallisesti ja alueellisesti ohjelma voidakseen tarjota mahdollisuuden tutkinnon työskennellä eri paikoissa, kuten sairaalat, koulut ja muut. Keski kuulon ja puheen § prosessorit uusimmat laitteet ja tekniikat välttämätöntä alan valvonnassa joukko päteviä tiedekunnan jäseniä ja valvojia sisältää erittäin päteviä tarjota parasta koulutusta opiskelijoille.

viesti

Täydentää paikallisten työmarkkinoiden ja alueellisten kaaderit päteviä ja koulutettuja ihmisiä, joilla on korkea ammattietiikka harjoittamista varten maksamatta aloilla kuulon ja puheen.... [-]

Jordania Amman
Syyskuu 2020
Englanti,Arabialainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi