HEALTHCARESTUDIES.FI

3 Suosittua Kandidaatin tutkintoa Psykologiassa 2019/2020

Kandidaatin tutkinto on yleensä yksi ensimmäisistä korkeakoulutasoisista palkinnoista, joita tutkijat saivat. Yliopisto-ohjelmana se antaa opiskelijoille yleisen tietämyksen tietyllä tutkimusalueella valmistelemaan heitä pääsyn aloittamiseen tai koulutukseen. Tämä ohjelma voi kestää 3-5 vuotta.

Mikä on psykologian kandidaatti? Se on psykologisiin periaatteisiin keskittyvä perusopetusohjelma. Opiskelijat saavat usein perustavanlaatuisen käsityksen aiheesta, mutta he voivat ehkä valita pitoisuuden saada tarkempia tietoja. Jotkut yliopistot tarjoavat keskittymiä, kuten riippuvuudet, soveltava psykologia, sosiaalipsykologia, mielenterveys ja oikeuslääketieteellinen psykologia. Tähän koulutukseen tarvittavat kurssit saattavat sisältää psykologian tilastotietoja, psykologian, sosiologian ja nykyajan terveydentilaa.

Opiskelijat käyttävät usein tällaista ohjelmaa psykologian ymmärtämiseksi. Osallistujat saattavat pystyä parantamaan kriittisen ajattelun, analysoinnin ja viestintätaitoja. Paitsi nämä kyvyt voisivat myös tehdä heistä kilpailukykyisempää hakijaa, mutta he voivat myös vaikuttaa siihen, kuinka hyvin he ovat vuorovaikutuksessa heidän ystäviensä ja perheenjäsentensä kanssa.

Jokaisella yliopistolla voi olla hieman erilaiset kustannukset kandidaatin tutkinnoille. Sijainti, ohjelman kesto, opintoala ja luokan tyyppi saattavat vaikuttaa koko opetukseen. Yliopistot voivat antaa hakijoille paremman arvion.

Psykologian kandidaatin opiskelijoilla ei ehkä ole niin paljon uramahdollisuuksia kuin maisterin tutkinto tai tohtorin tutkinto. Tutkinnon suorittaneet voivat kuitenkin päästä psykiatrisiin teknikkoihin, urasuunnittelijoihin, koeajoihin, toimittajiin, laboratorioraporteihin tai lastenhoitotöihin. Tutkijat, jotka haluavat työskennellä suoraan psykologian alalla, käyttävät usein tätä opetusta peruskoulutuksen perustana.

Useimmat yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat kandidaatin tutkintoja. Voit tehdä jonkin verran tutkimusta löytääksesi tarpeitasi vastaavia ohjelmia. Jotkut koulut tarjoavat jopa online-ohjelmia, jotka helpottavat haluamaasi koulutusta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

3 tulosta kohteessa Psykologia Filter

Psykologia

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)
Kampus Full-time 10 lukukaudet Maaliskuu 2020 Brasilia Pouso Alegre

Kulku Psychology UNIVAS perustuu päivitetyn opetussuunnitelman ehdotuksen ja mukautettava tieteen ja sosiokulttuuristen muutosten edistystä, joka mahdollistaa koulutuksen ammattilaisia ​​pystyy tarjoamaan palveluja laatuvaatimuksia ja eettisiä periaatteita.

Psykologia

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)
Kampus Full-time 10 lukukaudet Maaliskuu 2020 Brasilia Rio de Janeiro

Kulku Psychology Celso Lisboa on tarkoitus mahdollistaa psykologeja ja kasvattajia puuttua sosiaalialalla, joka tarjoaa yhdistetyn koulutusta kannalta monitieteisyyttä, joustavuutta ja luovuutta, mistä nykyinen näkymä psykologia.

Lasten elämän erikoislääkäri

Aquinas College
Kampus Full-time Request Info Yhdysvallat Grand Koski

Syksystä 2017 lähtien Aquinas College tarjoaa uuden Lasten elämän erikoisammattilaisen, joka valmistelee opiskelijoita vastaamaan lasten, lasten, nuorten ja heidän perheidensä tarpeisiin, jotka kohtaavat lääketieteellisiä menettelyjä tai kehitysriskejä.