Filter
Kandidaatti
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

3 Suosittua Kandidaatin tutkintoa Psykologiassa 2019/2020

Kandidaatin tutkinto on yleensä yksi ensimmäisistä korkeakoulutasoisista palkinnoista, joita tutkijat saivat. Yliopisto-ohjelmana se antaa opiskelijoille yleisen tietämyksen tietyllä tutkimusalueella valmistelemaan heitä pääsyn aloittamiseen tai koulutukseen. Tämä ohjelma voi kestää 3-5 vuotta.

Mikä on psykologian kandidaatti? Se on psykologisiin periaatteisiin keskittyvä perusopetusohjelma. Opiskelijat saavat usein perustavanlaatuisen käsityksen aiheesta, mutta he voivat ehkä valita pitoisuuden saada tarkempia tietoja. Jotkut yliopistot tarjoavat keskittymiä, kuten riippuvuudet, soveltava psykologia, sosiaalipsykologia, mielenterveys ja oikeuslääketieteellinen psykologia. Tähän koulutukseen tarvittavat kurssit saattavat sisältää psykologian tilastotietoja, psykologian, sosiologian ja nykyajan terveydentilaa.

Opiskelijat käyttävät usein tällaista ohjelmaa psykologian ymmärtämiseksi. Osallistujat saattavat pystyä parantamaan kriittisen ajattelun, analysoinnin ja viestintätaitoja. Paitsi nämä kyvyt voisivat myös tehdä heistä kilpailukykyisempää hakijaa, mutta he voivat myös vaikuttaa siihen, kuinka hyvin he ovat vuorovaikutuksessa heidän ystäviensä ja perheenjäsentensä kanssa.

Jokaisella yliopistolla voi olla hieman erilaiset kustannukset kandidaatin tutkinnoille. Sijainti, ohjelman kesto, opintoala ja luokan tyyppi saattavat vaikuttaa koko opetukseen. Yliopistot voivat antaa hakijoille paremman arvion.

Psykologian kandidaatin opiskelijoilla ei ehkä ole niin paljon uramahdollisuuksia kuin maisterin tutkinto tai tohtorin tutkinto. Tutkinnon suorittaneet voivat kuitenkin päästä psykiatrisiin teknikkoihin, urasuunnittelijoihin, koeajoihin, toimittajiin, laboratorioraporteihin tai lastenhoitotöihin. Tutkijat, jotka haluavat työskennellä suoraan psykologian alalla, käyttävät usein tätä opetusta peruskoulutuksen perustana.

Useimmat yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat kandidaatin tutkintoja. Voit tehdä jonkin verran tutkimusta löytääksesi tarpeitasi vastaavia ohjelmia. Jotkut koulut tarjoavat jopa online-ohjelmia, jotka helpottavat haluamaasi koulutusta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

Lue lisää Näytä vähemmän

3 tulosta kohteessa Psykologia

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Kulku Psychology UNIVAS perustuu päivitetyn opetussuunnitelman ehdotuksen ja mukautettava tieteen ja sosiokulttuuristen muutosten edistystä, joka mahdollistaa koulutuksen ... [+]

Miksi Psykologia UNIVAS?

Kulku Psychology UNIVAS perustuu päivitetyn opetussuunnitelman ehdotuksen ja mukautettava tieteen ja sosiokulttuuristen muutosten edistystä, joka mahdollistaa koulutuksen ammattilaisia ​​pystyy tarjoamaan palveluja laatuvaatimuksia ja eettisiä periaatteita. Kurssi antaa, alusta alkaen, kannustaa kokemus ammatti havainnointi ja käytännön vaiheet, suunnattu yhteisön ja myös niiden laboratorioissa uusinta teknologiaa, kuten Psychological Assessment Laboratory of Experimental Psychology Laboratory, psykologinen neuvonta ja keskus psykologinen palvelu. Psychology Kurssi on asetettu humanistisen alueella ja on tiedekunnan koostuu Masters ja lääkärit koulutetaan arvostetuimmat yliopistot Brasiliassa. ... [-]

Brasilia Pouso Alegre
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
10 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Kulku Psychology Celso Lisboa on tarkoitus mahdollistaa psykologeja ja kasvattajia puuttua sosiaalialalla, joka tarjoaa yhdistetyn koulutusta kannalta monitieteisyyttä, j ... [+]

Kulku Psychology Celso Lisboa on tarkoitus mahdollistaa psykologeja ja kasvattajia puuttua sosiaalialalla, joka tarjoaa yhdistetyn koulutusta kannalta monitieteisyyttä, joustavuutta ja luovuutta, mistä nykyinen näkymä psykologia.

Koulutus Psykologit

Psykologian kurssi Celso Lisboa muodostavat yleisen ammattilainen asiantuntemusta painottaen Corporate Psychology ja kliininen psykologia. Vuodesta 7. aikana opiskelijat voivat valita kahdesta painotukset: Clinical Psychology (EY) ja institutionaalisten Psychology (EI).

Ammattilaismarkkinoilla:

Psykologi muodostama Celso Lisboa voi toimia:

Clinic - edistetään ennaltaehkäiseviä toimia ja säätö ihmistä hänen sosiaalinen ympäristö Organisaatioiden ja laitosten - hallintaa inhimillisen tekijän ja sen suhdetta työhön ja ammatteihin; Sairaaloissa - hyvinvoinnin edistämiseksi potilaiden ja inhimillistämisen terveyden joukkueiden; Koulutusalueen - tutkia ja kehittää opetus--oppimisprosessin eri ulottuvuuksissa (affektiivinen, sosiaalinen ja kognitiivinen); Legal alue - perhe tuomioistuimet, lastensuojeluun virastot, vankilajärjestelmään ja laitosten nuorisorikollisten; Sports alue - arvioidaan motivaatiota ja emotionaalisia edellytyksiä urheilijat, valmentajat ja joukkueet joukkue ja yksittäisten urheilu; Akateeminen tutkimus - tutkimustyötä julkisissa ja yksityisissä laitoksissa sekä harjoittavat opetusta korkeakoulutasoisen. ... [-]
Brasilia Rio de Janeiro
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
10 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Aquinas College

Syksystä 2017 lähtien Aquinas College tarjoaa uuden Lasten elämän erikoisammattilaisen, joka valmistelee opiskelijoita vastaamaan lasten, lasten, nuorten ja heidän perhei ... [+]

Syksystä 2017 lähtien Aquinas College tarjoaa uuden Lasten elämän erikoisammattilaisen , joka valmistelee opiskelijoita vastaamaan lasten, lasten, nuorten ja heidän perheidensä tarpeisiin, jotka kohtaavat lääketieteellisiä menettelyjä tai kehitysriskejä.

Monitieteinen tutkinto valmistelee opiskelijoita käsittelemään monia tärkeitä tehtäviä, kuten kouluttamaan lapsia kehitysyhteistyön kannalta tarkoituksenmukaisella terminologialla menettelyistä, diagnoosista tai hoidoista ja työskentelemään perheen kanssa heidän tarpeidensa tukemiseksi. Amerikan lastenlääketieteen akatemian vuoden 2014 poliittisessa lausunnossa ”Lasten elämää erikoistunut tuki vähentää sedaattien käyttöä, säteilykustannuksia lisäämällä selviytymiskykyä tuskallisia hoitoja varten ja auttaa vähentämään pelkoa ja ahdistusta.”... [-]

Yhdysvallat Grand Koski
Request Info
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi