Filter
Kandidaatti
Portugali Tahti: Part-time

Parasta Osa-aikainen Kandidaatin tutkintoa Portugalissa

Kandidaatin tutkinto on nelivuotinen tutkinto, jonka painopisteen ja aiheen opiskelijat voivat itse valita. Useat oppilaitokset tarjoavat osa-aikaisia koulutuksia, joiden ansiosta kiinnostuneet opiskelijat voivat suorittaa kandidaatin tutkinnon, vaikka samaan aikaan myös kävisivät töissä tai pitäisivät huolta perheestään.

Portugalissa virallisesti Portugalin tasavalta, on maa, joka sijaitsee Lounais-Euroopassa, Iberian niemimaalla. Portugali on 900 vuotta vanha, ja vaikka se on suhteellisen pienellä alueella, se oli keskeinen rooli maailman historiassa. Universidade do Porto on suosituin ulkomaalaiset, jotka koostuvat 11% kansainvälisiä opiskelijoita.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalan Osa-aikainen kandidaatin tutkinnosta Portugalissa 2019

Read More Read Less

Tulokset

Atlântica University

Terveys on maailman suurin teollisuudenala ja kansalliset terveydenhuoltojärjestelmät ovat kaikkien kehittyneiden maiden suurimmat työnantajat. ... [+]

Kuvaus

Terveys on maailman suurin teollisuudenala ja kansalliset terveydenhuoltojärjestelmät ovat kaikkien kehittyneiden maiden suurimmat työnantajat.

Terveydenhuollon koulutus on ensimmäinen Portugalissa luotu jatko-opintojakso ja yksi ensimmäisistä Euroopassa (vuonna 2001) tällä johtamisen erikoistumisalalla, joka on yksi harvoista peruskursseista, jotka on kehitetty edistämään terveydenhuoltojärjestelmien organisaatiotarpeiden, terveydenhuollon alojen taitoja ja kaikki terveydenhuoltojärjestelmien osa-alat, mukaan lukien vanhustenhoito, pitkäaikaishoito, kodinhoito, sairausvakuutuspalvelut, sairaalat, diagnostiikka, eHealth-ratkaisut ja palvelut sekä terveydenhuollon alan konsultointi.... [-]

Portugali Barcarena
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi