177 Kandidaatti Ohjelmat sisään Pohjois-Amerikka for 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Pohjois-Amerikka for 2024Filter
    • Utica, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    3 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Verkko-opiskelija (RN to BSN) -ohjelma valmistaa lisensoituja rekisteröityjä sairaanhoitajia (RN) parantamaan uraansa nykypäivän vaativassa terveydenhuollon ympäristössä. Tämän CCNE: n akkreditoidun ohjelman tutkinnon suorittaneet olettavat rooleja, jotka edellyttävät erinomaista kriittistä ajattelua, päätöksentekoa, viestintää ja johtamistaitoja. Tutustu innovatiiviseen online-ohjelmaan, jossa ei ole asuinpaikkaa - laadukkaasta hoitokoulutuksesta, jonka voit suorittaa nopeasti ja verkossa!

    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Siirry EMS-uralla tai siirry sairaanhoitoon, myyntiin, lääketieteellisten resurssien kehittämiseen tai terveydenhuollon hallintaan EOU:n FESHE-yhteensopivien ensiapupalvelujen hallinnon online-kandidaatin tutkinnon avulla. Valitse BA tai BS; suorittaa ammattikorkeakoulututkintoa, jos tulet ohjelmaan apulaistutkinnolla.

    • Hesston, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Vietä aikaa hoitotyön laboratoriossa auttaen aloittelevia hoitotyön opiskelijoita kehittämään kliinisiä taitojaan demonstraatioiden, havaintojen ja valvonnan avulla. Sisältää enemmän aikaa syys- ja kevätlukukauden alussa, mutta olisi hyödyllinen koko lukukauden ajan korkeakoulun hoitotyön ohjaajien päättämänä. Jonkin verran joustavuutta aikatauluissa on mahdollista. Täytyy olla rekisteröity sairaanhoitaja.

    • Evansville, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Yhdysvaltojen terveydenhuoltojärjestelmä muuttuu nopeasti, ja voit pysyä ennen käyrää suorittamalla kandidaatin tutkinnon terveyspalvelujen USI. Lääketieteen alan työllisyyden odotetaan kasvavan kaikkien ammattien keskiarvoa nopeammin, kun alan kasvu ja monipuolistuminen jatkuvat.

    • Lacey, Yhdysvallat

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    • Harrisonburg, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    4 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    • Lethbridge, Kanada

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Winnipeg, Kanada

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Ranskan kieli

    Oletko kiinnostunut terveysalasta? Pidätkö ihmisistä huolehtimisesta? Onko sinulla johtajuutta? Hoitotyön kandidaattimme kutsuu! Opiskelijamme ovat sekä myötätuntoisia että tieteellisiä. Sairaanhoitajan kandidaatin tutkinto avaa oven innostavalle uralle, olipa sitten kyseessä välitön hoito, terveyden edistäminen, hallinto, opetus tai jopa tutkimus.

    • Lewiston, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Radiografian kandidaatin tutkinto on nelivuotinen koulutusohjelma. Esiammatillisten kurssien ensimmäinen vuosi sisältää yleissivistävän peruskurssin ja tukikurssit. Ammatilliset kurssit sisältävät opiskelua ja harjoittelua radiografisten toimenpiteiden kliinisissä sovelluksissa kaikkien ihmiskehon osien kuvantamiseksi lääketieteellistä diagnoosia varten. Harjoittelu tapahtuu paikallisissa sairaaloissa ja klinikoilla. Valmistuttuaan Associate of Science in Radiographic Science -tutkinnon ja läpäistyään American Registry of Radiologic Technologists (ARRT) -tutkinnon, valmistuneet suorittavat vielä 22 ylemmän jaon opintopistettä ansaitakseen radiografian tutkinnon.

    • Dubuque, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Loras College opiskelijat voivat aloittaa akateemisen matkansa osana 3+2 -hoitotyöohjelmaa. Terveydenhuollosta kiinnostuneilla Loras -opiskelijoilla on nyt mahdollisuus suorittaa sairaanhoitajan tutkinto ja suorittaa samalla Loras -kandidaatin tutkinto. Ohjelman onnistuneen suorittamisen jälkeen opiskelijoille myönnetään Bachelor of Arts tai Bachelor of Science -tutkinto Loras College ja heidän hoitotyön tutkinto NICC: stä.

    • Greenville, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    9 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Lääkärin apuohjelma osoitteessa Thiel College sisältää kaksi eri tapaa ansaita diplomi-insinöörin lääkäriassistenttiopinnoissa: Pathway 1 – Erittäin motivoituneet lukion eläkeläiset voivat ilmoittautua nopeutettuun viisivuotisohjelmaamme. Opiskelijat ansaitsevat perinteisen nelivuotisen kandidaatin tutkinnon terveydenhuoltojärjestelmistä ja jatkavat Thielissä viidennen vuoden maisteriohjelman suorittamiseksi. Lisätietoja perustutkintoa koskevista tiedoista löytyy Terveysjärjestelmät-pääaineesta. Pathway 2 – Opiskelijoiden, jotka ovat jo suorittaneet Bachelor of Arts tai Bachelor of Science -tutkinnon ja haluavat saavuttaa diplomi-insinöörin lääketieteen assistentin opinnoissa Thiel College :sta, tulisi tutustua 27 kuukauden ylioppilastutkinnon jälkeiseen ohjelmaamme.

    • Vancouver, Kanada

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Orillia, Kanada

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Rapid City, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    • Hanover, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti