HEALTHCARESTUDIES.FI

4 Suosittua Kandidaatin tutkintoa Mielenterveysssa 2019/2020

Monet ylioppilaita ympäri maailmaa halutessaan osallistua korkeakoulussa tai yliopistossa toiveita varmistaa kandidaatin tutkinto, joka on kansainvälisesti tunnustettu koulutustaso vihellettiin noin neljän vuoden intensiivisen tutkimuksen annetusta aiheesta.

Juuri mitä on Bachelor in Mental Health? Tämä ohjelma valmistelee osallistujien menestyksekkään uran sisällä kasvava mielenterveyden alalla. Yhteisiä aiheita opinto näihin ohjelmiin usein käyttäytymiseen tiede, mielenterveyden häiriöt, yleinen psykologia ja monet mielenterveyden hoitoja ja nykyisin käytössä ympäri maailmaa. Mielenterveys kurssit usein yhdistää opetukseen kanssa residenssien, externships tai harjoittelupaikkoja sisällä hoitopaikassa.

Kandidaatin tutkinnot ovat laajalti uskotaan parantavan tuottopotentiaalin ja uramahdollisuuksia. Monet valmistuneet raportoivat myös enemmän tyydytystä urallaan saamisen jälkeen kandidaatin Mielenterveys-.Kandidaatin tutkinto tarvitaan myös niille, jotka haluavat jatkaa koulutusta, jolla pyritään saamaan kehittyneempiä korkeakoulututkinto.

Ei ole ennalta kustannus saamiseen liittyvät Bachelor Mielenterveys-. Koska vahva vaihtelua opetusta hinnat yhdestä ohjelmasta seuraavaan, kiinnostuneita opiskelijoita ottaen kurssin kautta erityinen koulu otettava yhteyttä koulun Hakutoimisto ajoissa ilmoittautuminen tietoja.

Jotkut valmistuneet Mielenterveysongelmista astetta halutessaan jatkaa opintojaan pyrkiessään maisterin tutkinto tai tohtorin mielenterveyteen liittyviä. Toiset heti siirtyvät työelämään valmistuttuaan, ja nämä henkilöt usein työtä erityisopetuksessa, neuvonta, mielenterveys palveluohjaus tai psykososiaalista kuntoutusta. Toiset toimivat sosiaalipalvelut, varhaiskasvatuksen palvelujen tai muilla alueilla, jotka liittyvät mielenterveystyön.

Meidän tietokanta tarjoaa runsaasti tietoa mielenterveyden kandidaatin tutkinto-ohjelmia tarjotaan verkossa koulujen ympäri maailmaa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

4 tulosta kohteessa Mielenterveys Filter

Psykologia

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)
Kampus Full-time 10 lukukaudet Maaliskuu 2020 Brasilia Pouso Alegre

Kulku Psychology UNIVAS perustuu päivitetyn opetussuunnitelman ehdotuksen ja mukautettava tieteen ja sosiokulttuuristen muutosten edistystä, joka mahdollistaa koulutuksen ammattilaisia ​​pystyy tarjoamaan palveluja laatuvaatimuksia ja eettisiä periaatteita.

Psykologia

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)
Kampus Full-time 10 lukukaudet Maaliskuu 2020 Brasilia Rio de Janeiro

Kulku Psychology Celso Lisboa on tarkoitus mahdollistaa psykologeja ja kasvattajia puuttua sosiaalialalla, joka tarjoaa yhdistetyn koulutusta kannalta monitieteisyyttä, joustavuutta ja luovuutta, mistä nykyinen näkymä psykologia.

BTEC HND terveys- ja sosiaalihuollon

OPAL College London
Kampus Full-time 2 vuotta Elokuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

BTEC (Business Technology Engineering Council) HND (Higher National Diploma) on erikoistunut ammatillinen ohjelma voimakas työhön liittyvä painotus.

Lasten elämän erikoislääkäri

Aquinas College
Kampus Full-time Request Info Yhdysvallat Grand Koski

Syksystä 2017 lähtien Aquinas College tarjoaa uuden Lasten elämän erikoisammattilaisen, joka valmistelee opiskelijoita vastaamaan lasten, lasten, nuorten ja heidän perheidensä tarpeisiin, jotka kohtaavat lääketieteellisiä menettelyjä tai kehitysriskejä.