HEALTHCARESTUDIES

Suosittua Kandidaatin tutkintoa Lastenpsykologiassa 2020

Kandidaatin tutkinto-ohjelma yleensä kestää noin neljä vuotta täysipäiväistä koulutusta saada, ja se voi johtaa korkeampaan maksamalla ja jännittävä uran. Opiskelija voi parantaa ammattitaitoaan ja tulla voimavara työpaikoilla ansaitsemalla kandidaatin tutkinnon.

Mikä on Bachelor in Child Psychology? Tämä tutkinto keskittyy tarjoamaan apua lasten edetessä heidän kognitiivisia, emotionaalisia, ja sosiaalista kehitystä. Kurssit kattaa aiheita, kuten sosiaalista käyttäytymistä lapsilla, kielten oppiminen, tilastot psykologia, häiriöt lapsuuden ja nuoruuden, kasvatuspsykologia, ja sosiologia poikkeavaa käyttäytymistä. Henkilöitä, jotka haluavat ansaita tämän verran on aidosti nauttia työskentelystä lasten ja nuorten, kuten suurimman osan aikaa on käytetty pienten asiakkaiden.

Työskentelemällä ansaita kandidaatin tutkinto, opiskelijat parantaa eri henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia taitoja, kuten ongelmanratkaisua, vianmääritys, kriittistä ajattelua, kuuntelu, ja kirjalliset ja suulliset viestintätaidot.

Kanssa monet koulutuksen vaihtoehtoja, kustannukset ansaita Bachelor of Child Psychology voi vaihdella suuresti. Opiskelijan kannattaa perusteellisesti tutkimuksen niiden mahdollisten koulut ollakseen varma, että he voi kantaa taloudellista vastuuta heidän kandidaatin tutkinto.

Tutkinnon tutkinto lapsi psykologian voi löytää työllistymismahdollisuuksia sosiaali- ja terveyspalvelut, kuten varhaisen kehityksen ja lapsen kehityksen opettajien, nuorten päihteiden ohjaajia, ja kuten sosiaalityöntekijät valtiollisten tai yksityisten järjestöjen. Muut henkilöt voivat halutessaan työskennellä kansanterveyden areenalla ja käyttäytymisen kampanjoihin, joilla lisätään tietoisuutta ja jakaa tietoa lasten oikeuksista.

Monet koulut tarjoavat joustavia opetusta vaihtoehtoja, kuten osa-aika- ja online-luokat, jotta opiskelijat voivat ansaita tutkinnon tavalla, joka on kätevä heille. Jos olet kiinnostunut ansaita kandidaatin tutkinnon lasten psykologian, voit löytää oikea koulu, joka toimii kiireiseen elämään. Yksinkertaisesti etsi ohjelman alle ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

1 tulosta kohteessa Lastenpsykologia Filter

Lasten elämän erikoislääkäri

Aquinas College
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Syksystä 2017 lähtien Aquinas College tarjoaa uuden Lasten elämän erikoisammattilaisen, joka valmistelee opiskelijoita vastaamaan lasten, lasten, nuorten ja heidän perheidensä ...

Lue lisää