Filter
Kandidaatti
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Suosittua Kandidaatin tutkintoa Lastenpsykologiassa 2019/2020

Kandidaatin tutkinto-ohjelma yleensä kestää noin neljä vuotta täysipäiväistä koulutusta saada, ja se voi johtaa korkeampaan maksamalla ja jännittävä uran. Opiskelija voi parantaa ammattitaitoaan ja tulla voimavara työpaikoilla ansaitsemalla kandidaatin tutkinnon.

Mikä on Bachelor in Child Psychology? Tämä tutkinto keskittyy tarjoamaan apua lasten edetessä heidän kognitiivisia, emotionaalisia, ja sosiaalista kehitystä. Kurssit kattaa aiheita, kuten sosiaalista käyttäytymistä lapsilla, kielten oppiminen, tilastot psykologia, häiriöt lapsuuden ja nuoruuden, kasvatuspsykologia, ja sosiologia poikkeavaa käyttäytymistä. Henkilöitä, jotka haluavat ansaita tämän verran on aidosti nauttia työskentelystä lasten ja nuorten, kuten suurimman osan aikaa on käytetty pienten asiakkaiden.

Työskentelemällä ansaita kandidaatin tutkinto, opiskelijat parantaa eri henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia taitoja, kuten ongelmanratkaisua, vianmääritys, kriittistä ajattelua, kuuntelu, ja kirjalliset ja suulliset viestintätaidot.

Kanssa monet koulutuksen vaihtoehtoja, kustannukset ansaita Bachelor of Child Psychology voi vaihdella suuresti. Opiskelijan kannattaa perusteellisesti tutkimuksen niiden mahdollisten koulut ollakseen varma, että he voi kantaa taloudellista vastuuta heidän kandidaatin tutkinto.

Tutkinnon tutkinto lapsi psykologian voi löytää työllistymismahdollisuuksia sosiaali- ja terveyspalvelut, kuten varhaisen kehityksen ja lapsen kehityksen opettajien, nuorten päihteiden ohjaajia, ja kuten sosiaalityöntekijät valtiollisten tai yksityisten järjestöjen. Muut henkilöt voivat halutessaan työskennellä kansanterveyden areenalla ja käyttäytymisen kampanjoihin, joilla lisätään tietoisuutta ja jakaa tietoa lasten oikeuksista.

Monet koulut tarjoavat joustavia opetusta vaihtoehtoja, kuten osa-aika- ja online-luokat, jotta opiskelijat voivat ansaita tutkinnon tavalla, joka on kätevä heille. Jos olet kiinnostunut ansaita kandidaatin tutkinnon lasten psykologian, voit löytää oikea koulu, joka toimii kiireiseen elämään. Yksinkertaisesti etsi ohjelman alle ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Lastenpsykologia

Aquinas College

Syksystä 2017 lähtien Aquinas College tarjoaa uuden Lasten elämän erikoisammattilaisen, joka valmistelee opiskelijoita vastaamaan lasten, lasten, nuorten ja heidän perhei ... [+]

Syksystä 2017 lähtien Aquinas College tarjoaa uuden Lasten elämän erikoisammattilaisen , joka valmistelee opiskelijoita vastaamaan lasten, lasten, nuorten ja heidän perheidensä tarpeisiin, jotka kohtaavat lääketieteellisiä menettelyjä tai kehitysriskejä.

Monitieteinen tutkinto valmistelee opiskelijoita käsittelemään monia tärkeitä tehtäviä, kuten kouluttamaan lapsia kehitysyhteistyön kannalta tarkoituksenmukaisella terminologialla menettelyistä, diagnoosista tai hoidoista ja työskentelemään perheen kanssa heidän tarpeidensa tukemiseksi. Amerikan lastenlääketieteen akatemian vuoden 2014 poliittisessa lausunnossa ”Lasten elämää erikoistunut tuki vähentää sedaattien käyttöä, säteilykustannuksia lisäämällä selviytymiskykyä tuskallisia hoitoja varten ja auttaa vähentämään pelkoa ja ahdistusta.”... [-]

Yhdysvallat Grand Koski
Request Info
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi