HEALTHCARESTUDIES.FI

4 Suosittua Kandidaatin tutkintoa Laboratoriotiedessa 2019/2020

Kandidaatin tutkinto pidetään välttämätön askel saada eri uraan liittyviä tavoitteita. Tutkinnon suorittamisen jälkeen, tutkinnon on mahdollisuus päästä työmarkkinoille tai jatkamaan opintojaan maisterin tai tohtorin ohjelma. Opinto voi sisällyttää yhdistelmä luokkahuoneessa ja käytännön oppimista.

Mikä on Bachelor in Medical Laboratory? Laboratory tutkijat ovat tärkeä pala diagnosointiin ja hoitoon sairauksia. Tutkinto alalla valmistelee voit työskennellä erilaisia ​​lääketieteellisiä laitteita kuin harrastat diagnostisten patologian ja tutkimusta. Opiskelijat kohtaavat sekä luokkahuoneessa ja laboratorio-opintojensa aikana. Nämä ohjelmat yleensä kestää kahdeksan kymmenen lukukautta, ja usein, laitokset auttaa ammatillisessa sijoitus valmistumisen jälkeen.

Tehtävissä alan laboratorio tieteen tarjoavat vahvan palkat ja mukaansatempaavan tieteellisen työympäristön.Saadakseen tutkinnon alalla, hakijoiden on oltava kandidaatin tutkinto, joka osoittaa heidän sovellettavat kokemus.

Kustannukset valmiiksi ohjelman vaihtelee suuresti instituutioiden, ja on tärkeää tutkia kustannukset löytää parhaiten sopii sinulle. Pituus ohjelman ja sijainti voivat vaikuttaa kustannuksiin, joten opiskelijat tulee ottaa yhteyttä kouluun tiettyjä kustannustietoja.

Kun he ovat suorittaneet tutkinnon, monet opiskelijat jatkaa opintojaan alalla ja saada lisää tietoa sekä lisääntynyt mahdollisuus. On olemassa erilaisia ​​mutta erityisaloilla valita, ja suorittaneet voivat löytää maahantulo-tason tehtävissä kussakin valmistumisen jälkeen. Yksilöt toimivat sekä laboratorio- ja sairaalat, ja monet työ kansanterveyden järjestöt, voittoa tavoittelemattomat järjestöt tai lääkeyhtiöiden.

On olemassa useita instituutioita, jotka tarjoavat kandidaatin Medical Laboratory, joten on tärkeää tutkia eri kouluissa.Aloittaa, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

4 tulosta kohteessa Laboratoriotiede Filter

Bmls lääketieteen laboratoriotiede

Igbinedion University, Okada
Kampus Full-time 4 - 5 vuotta Maaliskuu 2020 Nigeria Benin City

Medical Laboratory Science on lupaava ja dynaaminen ammatti, joka on suunniteltu tarjoamaan laajaa perustaa olennaista tieteellistä tietoa ja sen soveltaminen siten, että valmistuneet ovat hyvin valmistautuneita vastaamaan muuttuviin tarpeisiin nykyaikaisen tieteellisen tiedon huomioon niiden keskeinen rooli Terveydenhuollon jakelujärjestelmä.

Poikamies lääketieteen laboratorio tiede (Hons)

Universiti Selangor (UNISEL)
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Malesia Shah Alam

Medical Laboratory Science (MLS) -ohjelma tarjoaa mahdollisuuden koulutukseen kaikki suuret tieteenalojen lääketieteen

Poikamies lääketieteen laboratorio tiede (bmlsc)

Charles Darwin University
Kampus Full-time Part-time 4 - 8 vuotta Tammikuu 2020 Australia Darwin sydney Melbourne + 3 lisää

Tämä ammatillisen ja ammatillisesti suuntautunut tutkinto antaa valmiuksia uran lääketieteen tutkijat aloilla diagnostisten patologian, tutkimus, ja erikoislaboratorioita. Laboratoriohoitaja

Terveystieteiden kandidaatti lääketieteellisessä laboratoriossa

Bellarmine University
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Yhdysvallat Louisville

Lääketieteellisen laboratorion tutkijana sinä olet LIFESAVER! Useimmat lääketieteelliset päätökset perustuvat lääketieteellisten laboratoriotutkijoiden (aiemmin lääketieteellisen teknologian tai kliinisen laboratoriotutkijan) tuottamiin laboratoriotestituloksiin. He käyttävät taitoja ja välineitä verisolujen ja kehon nesteiden analysoimiseksi, tautien aiheuttamien bakteerien ja virusten tunnistamiseksi sekä testauksen suorittamiseksi ennen verensiirtoa ja elinsiirtoa.