HEALTHCARESTUDIES

Näytä kaikki Kandidaatit Lääketiedessa Turkissa

Kandidaatin tutkinto on akateeminen tutkinto-ohjelma, joka valmentaa opiskelijoita joko näiden tulevaa uraa silmällä pitäen tai jatko-opintoja varten. Kandidaatin tutkinnon suorittaminen kestää yleensä noin 3 - 5 vuotta riippuen sekä opiskelijan omasta tahdista että kunkin koulutusohjelman opinnoille asettamista vaatimuksista.

Lääketieteen opiskelijat tulevat huomisen lääkäreille, hoitajille ja kirurgeille. Tämä laaja ala koskee sairauden ennaltaehkäisyä, diagnoosia ja hoitoa. Se yleensä kattaa ihmisen kehon tutkimukset sekä lääkkeet, leikkaukset ja muut lääketieteelliset tekniikat.

Yliopistot Turkissa tarjota joko kaksi tai neljä vuotta koulutuksen opinnoissa, mutta jatko-ohjelmia viime vähintään kaksi vuotta. On noin 820 korkeakoulujen Turkki mukaan lukien 76 yliopistoissa yhteensä opiskelijamäärien yli miljoona. Opetuksen laadusta Turkin yliopistojen vaihtelee suuresti, jotkut tarjoavat koulutusta ja tiloja par kansainvälisesti tunnettu kouluissa.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää suosituista kandidaatin tutkinnoista Lääketiedessa Turkissa 2020

1 tulosta kohteessa Lääketiede, Turkki Filter

Bachelor in Medicine

Koc University - Istanbul Turkey
Kandidaatti
Syyskuu 2020
<
Full-time
<
6 vuotta
Englanti
Turkki
Opetus kampuksella

Lääketieteellinen korkeakoulu, joka perustettiin tavoitteeksi tuoda uusi ja erilainen näkökulma lääketieteelliseen koulutukseen ja jolla on arvostettu tiedekunta, asettaa etus ...

Lue lisää