Filter
Kandidaatti
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Suosittua Kandidaatin tutkintoa Lääkärin avustaminenssa 2019/2020

Hankkiminen kandidaatin tutkinto antaa monia ihmisiä koulutuksen tarpeen uran. Tämä perustutkintoa astetta voi ansaita eri akateemisissa. Se voi kestää kolme-viisi vuotta täydellinen, ja jotkut opiskelijat jatkavat opintojaan edelleen ansaita maisterin tai tohtorin tutkinto.

Mikä on Bachelor in Lääketieteellinen avustaminen? Tämä kurinalaisuus edellyttää tausta terveystieteissä. Kliinisiä ja hallinnollisia taitoja kehitetään koulutus- kursseja, jotka keskittyvät terveyspalveluja hallintaan sekä käytännön tieteen soveltamista. Se on syvällisempää kuin osakkuusyritys ohjelma ja valmentaa menee työvoimasta tai saada ylempi korkeakoulututkinto. Tämä ohjelma edellyttää sekä yleisiä kurssin työ ja kliininen ja laboratorio kokemuksellinen oppiminen. Opiskelija voi keskittyä tiettyyn erikoisuus Lääketieteellinen avustaminen ottamalla erityisiä valittavien.

Ansaitsemalla kandidaatin tutkinto, opiskelijat voivat oppia taidot, jotka auttavat heitä ammatillisesti ja henkilökohtaisesti. He oppivat analyyttinen, viestintä ja ihmisen vuorovaikutustaidot jotta tiivistä sekä potilaiden ja terveydenhuoltoalan ammattilaisten. Nämä taidot usein hankkia korkeampi palkka.

Ohjelmia Lääketieteellinen avustaminen voi vaihdella riippuen sijainnista ja toimielimelle. Kustannuksia määritettäessä ansaita tutkinnon riippuu siitä, missä määrin on ansaittu. Se voidaan parhaiten määrittää suoraan yhteyttä laitoksen.

Lääketieteellinen avustaminen tutkinnon johtaa uran lääkintäavustajaa tahansa määrän Terveydenhuollon ja erikoisuuksia sekä yksityisiä että julkisia tiloja. Sertifiointi voi ansaita lisätä palkkaa mahdollisia. Lääketieteellinen avustaminen tarjoaa paljon joustavuutta työn asettaminen ja tason vastuuta. Ihmiset, joilla tämä kandidaatin tutkinnon tulee olemaan suuri kysyntä, koska tarve päteviä työntekijöitä terveydenhuollon kasvaa.

Ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita uran Lääketieteellinen avustaminen on useita vaihtoehtoja ansaita kandidaatin tutkinnon. Ne voivat käydä koulua kokoaikaisesti tai osallistua online-luokat työskennellessään. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Lääkärin avustaminen

American National University

Lääketieteen ja terveydenhuollon johtamisen kandidaatin tutkinto tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisia, joilla on liitännäiskoulututkinto liittoutuneilla terveydenhuollo ... [+]

Lääketieteellinen ja terveyspalveluiden hallinta

Ota urasi seuraavalle tasolle

Lääketieteen ja terveydenhuollon johtamisen kandidaatin tutkinto tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisia, joilla on liitännäiskoulututkinto liittoutuneilla terveydenhuollon aloilla ja joilla on tarvittavat taidot ja pätevyys, jotta he voivat toimia terveydenhuollon johtajien ja ohjaajina.

Opi alan ammattitaitoisesta tiedekunnasta, jolla on ensikäden käsitys strategioista, taktiikoista ja kentän päivittäisistä vaatimuksista.

Ohjelman ydin tarjoaa johtamis- ja henkilöresursseja sekä terveydenhuollon ja bioetiikan erityispiirteitä, laadunparannusta, projektinhallintaa, taloustietoa, näyttöön perustuvaa käytäntöä ja tutkimusta, politiikkaa ja johtajuutta. Erikoistumisohjelmat mahdollistavat ohjelman mukauttamisen valittuun urapolkuun, ja jokainen erikoistumisvaihtoehto tarjoaa valinnaisia ​​opetusta ja aikuiskoulutusta:... [-]

Yhdysvallat Salem USA Online
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi