HEALTHCARESTUDIES.FI

Suosituinta Kandidaatin tutkinto Italiassa 2019

Kandidaatin tutkinto on alempi korkeakoulututkinto, ja sen voi suorittaa kaikkialla maailmassa, monissa erilaisissa collegeissa ja yliopistoissa. Yliopistot tarjoavat hyvin laajaa valikoimaa erilaisia kandidaatin tutkintoja, minkä ansiosta opiskelijat voivat räätälöidä itselleen koulutuksen, josta on maksimaalista hyötyä heidän tulevaisuudelle asettamiensa tavoitteiden suhteen.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalan kandidaatin tutkinnoista Italiassa 2019

Tulokset Filter

Bachelor's Degree in Nursing

Sapienza University of Rome
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Italia Rome

Hoitotyön koulutusohjelma, joka on ensimmäinen ja ainoa englanninkielinen hoitotyön ohjelma Italiassa, valmistaa opiskelijat työskentelemään sertifioiduiksi kliinisiksi sairaanhoitajiksi ja sertifioiduiksi hoitotyön asiantuntijoiksi (anestesistit, synnytyslääkärit, synnytys- ja gynekologiset hoitotuotteet) julkisissa ja yksityisissä terveydenhoitolaitoksissa Euroopan yhteisö.

Kandidaatin teknologian suunnittelu terveyteen (opetti italiaksi)

University Of Bergamo
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Italia Bergamo

Tavoitteena on kouluttaa insinöörejä, jotka työskentelevät hoitohenkilökunta tarjota potilaille tehokkaampia hoitoja, jotka perustuvat käyttöön innovatiivisia tekniikoita. Tämä ammattimainen pystyy myös järjestää ja hyödyntää tehokkaasti teknisiä välineitä potilaiden hoitoa ja apua.

Bachelor in Medicine and Surgery

University of Bologna
Kampus Full-time 6 vuotta Lokakuu 2019 Italia Bologna

Lääketieteen ja kirurgian yksiklusteriohjelman päätavoitteena on tarjota lääketieteen tutkinnon suorittaneille tarvittavat tiedot ja taidot nykyaikaisen lääketieteen harjoittamiseen; niiden on voitava sisällyttää terveyden edistäminen, sairauksien ennaltaehkäisy, hoito ja kuntoutus käytäntönsä, ja heidän on kyettävä tekemään niin kansainvälisesti.

Genomitutkinto

University of Bologna
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Italia Bologna

Genomikan kansainvälinen tutkinto tarjoaa teoreettisen ja käytännöllisen perustan sellaiselle ammattilaiselle, joka kykenee soveltamaan tietoteknisiä, matemaattisia ja tilastollisia taitoja genomitietojen analyysiin ja siten transkriptoomisten, proteomisten ja epigenomisten tietojen analysointiin, järjestelmien biologiaan ja metagenomikoissa, prokaryooteissa, eukaryooteissa ja ihmisissä.

Ennaltaehkäisevän ja mukautetun fyysisen toiminnan teoria ja menetelmät

University of Parma
Kampus Full-time 2 vuotta Lokakuu 2019 Italia Parma

Ennaltaehkäisevän ja mukautetun fyysisen toiminnan teoriaa ja menetelmiä käsittelevä maisteri on kaksivuotinen vapaa pääsy 120 ECT: lle. Liikunta- ja urheilutoiminnan opettajat. Tämä on jokapäiväistä elämää ja sosiaalista osallistumista.

Synnytyslääketieteen kandidaatti

University of Parma
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Italia Parma

Kätilön kurssi on tulevan kätilön käytännön harjoittelun teoria. Painopisteenä on fysiologian, naisten terveyden edistämisen ja ylläpidon syvällinen tuntemus kaikissa elämänvaiheissa kiinnittäen erityistä huomiota äidin ja lapsen pariin.

Sairaanhoitaja

University of Parma
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Italia Parma

Opiskelijoille University of Parma , kurssi AMK Hoitotyön kirjoittautuu kolmen vuoden kokopäiväinen opiskelu kestää.